Aciu, mamos, nebe tokia vienisa jauciuosi

Vis tik, galvoju, neisvengiamas tas nerimas pries tooooki didziuli pokyti gyvenime. Mane turbut ta nezinia labiausiai vercia nerimauti: juk mes nezinom pries gimdyma, KOKS bus tas mazylis, kaip jis pakeis musu visu gyvenima. Nekalbu apie baime ir nerima, kad tik butu sveikas ir pan. Kai prisimenu, kaip jauciausi pries gimdydama pirmaji -- tai isvis kaip ruke. visai negalejau patiketi, kad tuoj turesiu maza leliuka ant ranku. Jau ant stalo laikas lipti, o man atrodo, koks vaikas, koks gimimas, negali buti ir viskas:) Na, jau kai gime, tai

Ir greitai pripratau prie to, kad esu mama.
Papildyta:Dar pora minciu... Pagalvojau, greitai visos cia nerimaujancio mamos susitiksim su labai, labai naujom patirtim kitam skyrelyje, skirtame auginancioms du ir daugiau vaiku.. Tada pasipasakosim, kaip virtom per siuos virsmus, kaip tiek mazieji i musu nusistovejusi gyvenima su paaugintais vaikais isiverze ir ka su mumis padare...O dabar tai, jauciu, begu i tema, kur mamos po termino vis dar negimdo ir sienom lipa. Nes man jau panasiai, terminas pagal viena skaiciavima buvo penktadieni, pagal kita -- ateinancios savaites viduryje. O niekas nevyksta, ir suprantu, kad tas stabilumas, tas iprastas, nusistovejes gyvenimas -- toks laikinas, taip greitai jo sienos susiubuos

Laikykites visos! Iki nauju susibendravimu!