Įkraunama...
Įkraunama...

Pokyčiai po gimdymo

Aš tai galiu pasakyti,jeigu būčiau žinojus,kad taip sunku auginti vaikelį,niekada nebūčiau pasiryžus gimdyti biggrin.gif Bet kaip su tuo susitaikai,supranti,kad reik ir antro ir nėr ko laukt tongue.gif
Atsakyti
Aš visą pirmą savaitę po gimdymo ištisai praverkiau, buvo panika, išgąsdino TOKIA atsakomybė, supratau kad esu pririšta prie vaikiuko visiems laikams, niekad nebebus taip kaip buvo ir t.t. Po savaitės viskas buvo gerai, tiesiog turėjau išsiliet. Be to vaikeliui daug sveikatos problemų buvo. Prisidėjo ir tas.
Atsakyti
kiek daug bendraminciu g.gif
kai pirmojo laukiausi, buvau visiskai rami iki pat gimdymo, nes dar nezinojau kas manes laukia g.gif , bet po gimdymo(matyt pasireiske pogimdyvine depresija), jauciaus labai susenus, niekam nereikalinga ir pan, bet neuzilgo atsigavau ir auginau savo dziaugsma thumbup.gif , dabar mazius stipriai paauges ax.gif , iki gimdymo jau nebedaug... ir mane puola panasios mintys g.gif ispradziu labai dziaugiausi, norejau antro leliuko,o dabar puola keisciausios mintys,bemieges naktys, kaip vyresnelis priims broliuka?.. o paskutiniu metu ir su MB pykstames, nekalba su manim verysad.gif gal harmonu audros mane veikia, nezinau... kartais verkiu be priezasties.. doh.gif
tikiuosi viskas bus gerai, mes su viska atlaikysim thumbup.gif laukiam mazylio, ir sunelis broliuko laukia mirksiukas.gif
Atsakyti
na, o as jau susilaukiau antrojo klecko... ir ka... pirmos dienos, kai didysis grizo namo is seneliu, buvo baisios: kaip as susitvarkysiu, kaip spesiu viskas... ir zinokit, viskas sekasi neblogai (tfu tfu tfu)... zinokit, nera viskas taip baisu kaip atrodo is pirmo karto 4u.gif
Atsakyti
kai numesiu dar koki 5 kg. gal netycia ir sulauksiu mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man ir per nestuma ir po gimdymo sako kad labai graziai atrodau smile.gif nors visu priaugtu kg ir neatsikraciau.. doh.gif manau grozis nieko nedarant neateina, reikia truputi pasitempti bigsmile.gif
Atsakyti
oi ir as nezinau,kaip cia bus kai antras bus,net galvon netelpa,netelpa tai,kad turesiu du...o jei dar antras bus kaip pirmas tai as lavonas doh.gif jau negaliu su pirmu susitvarkyti,o kas bus kai bus????????
Atsakyti
As tai sau pati asmeniskai grazesne buvau iki nestumo....nes dabar striju milijonas, celiulitas atsirado, dar keli kg niekaip nenukrenta doh.gif verysad.gif tik GAL kas pagrazejo, tai mano plaukai, jau senai tokius ilgus buvau atsiauginusi thumbup.gif ir kirpeja sako, kad labai plaukai atsigave thumbup.gif na o visa kita..... doh.gif doh.gif
Atsakyti
man tai teko isgirst pora komplimentu biggrin.gif sake,kad isgrazejau ir sumoteriskejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina26a @ 2009 08 21, 01:47)
oi ir as nezinau,kaip cia bus kai antras bus,net galvon netelpa,netelpa tai,kad turesiu du...o jei dar antras bus kaip pirmas tai as lavonas doh.gif jau negaliu su pirmu susitvarkyti,o kas bus kai bus????????

As visada buvau isitikinusi,kad dvieju panasiu nebuna.

Nors neseniai buvau su labai dideliu pilvu,viska jau pamirsau.Niekada,nevienos minutes nebuvo tokiu minciu:o kaip,o kas...?Su pirmaja pirmas sokas buvo jau ligonineje antra nakti nuo gimimo,praktiskai visa nakti ant ranku pranesiojau,ir su siaubu tada supratau,kad viskas, sau nepriklausau.O kai dukra paugejo,sliauziojo, i musu lova rytais ivirsdavo toks kaifas apimdavo ir pagalvodavau kaip gera buti mama,kaip buvo be jos tuscia.O kai laukiausi dvyniu,vyras panikavo labiau negu as.Jis negalejo suprasti kaip reikes tvarkytis kai abu reks.O as jam sakiau,kad apie tai visai negalvoju,kai gims ir bus situacija tada ziuresiu ka daryti.Man visada svarbiau buvo,kad vaikai butu sveiki.Tad mielosios nepanikuokite anksciau laiko,nenervuokite savo mzu stebukliuku,su kuriais neuzilgo pasimatysite!Laimingo gimdymo! 4u.gif smile.gif
Atsakyti
taip, sulaukiu komplimentu, ypac del figuros. O man paciai trukdo tie priaugti kilogramai
Atsakyti
mano svoris atsistate per savaite,ir visi sako kad ajaunejau ir grazesne pasidariau negu pries nestuma.... smile.gif
Atsakyti