Įkraunama...
Įkraunama...

Pokyčiai po gimdymo

Gal zinot kas masazuoja Vilniuje?
Man jau irgi nebepavyksta net dirbtinai issitiest doh.gif
Atsakyti
Ir aš siaubingai kūprintis pradėjau ,taip ir kūprinuosi, jau metai doh.gif
Atsakyti
na as jau nusprenzdiau isbandysiu masazus, tik va kas su dukryte pabus g.gif
Atsakyti
o pas mane atvirkciai,as nesikuprinu,bet atkisu pilva kazkaip.man taip lengviau dukryte laikyti. ir niekaip neina atprasti,vaizdelis tai sakes doh.gif
Atsakyti
sveikos, užsiprašiau jau ir tel. Nr . Kaune, nes nebeiškenčiu.Galiu pasakyti , kad truputėlį padeda nešioklė vaikučiui, nusipirkom pigesnę paprastesnę pabandymui, nes sako ,kad dauguma vaikučių atsisako jose būti, tai žiūriu visai nieko, na , bet visą dieną juk neišmešiosi, migdant vistiek ant rankų tenka supti doh.gif ,tai nusprendžiau įsigyti brangesnę nešioklę , bandyiu eit į masažus, tik kažin kas išleis mane g.gif , vyras nesupranta , kad skauda nugarą .Na , prieš gimdymą daug metų dirbau prie kompo, tai ir problemos su nugara buvo , padėjo joga,buvau pamiršus kas yra nugaros skausmas, tik kažin kaip čia po gimdymo , ar padėtų- nežinia.
Atsakyti
QUOTE(Murlyka @ 2009 10 03, 20:19)
Labuka:)
Aisku, kad pasikeite, isteslejau, bet uztat bicepsai stipreja lotuliukas.gif  pilvas visad mano buvo nemenkas, bet va uzpakali reik pradet treniruot, nes susisedejo doh.gif seip tai sau maziau dem skiriu, nu nera laiko nors tu ka..

as tai palauksiu, kol sueis tos 6 savaites, viskas atsistatys, o tada jau prie sporto ir dietu kibsiu, nes negaliu paziuret i savo nudribusi pilva ir svarstykliu ekraneli, kuris rodo labai didelius ir i geraja puse nekintacius skaicius doh.gif
Atsakyti
vis pastebiu toki dalyka - beveik visu pagimdziusiu moteru veidas tampa kazkodel platesnis. nors svorio ir nepriaugta....jos kazkokios kitokios tampa is akiu. nezinau ar tai mato vyrai, bet as tikrai matau. dar moteru grozi pakeicia vaikas einantis salia. suteikia brandumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(L'aurora @ 2010 07 06, 15:56)
as tai palauksiu, kol sueis tos 6 savaites, viskas atsistatys, o tada jau prie sporto ir dietu kibsiu, nes negaliu paziuret i savo nudribusi pilva ir svarstykliu ekraneli, kuris rodo labai didelius ir i geraja puse nekintacius skaicius  doh.gif

blink.gif nu nieko sau,maitinanti mama ir dietos,nebijot, kad sau ir vaikui mazakraujyste itaisysit.nesureiksminkit taip saves,man atrodo,dabar vaikelis svarbiausia,o svori paskui numesit.
Papildyta:
QUOTE(labo @ 2009 04 20, 12:11)
svoooooris...  doh.gif  doh.gif  doh.gif i didziaja puse pasikeite... o tuo paciu - kuno formu deformacija - raumenys minksti tokie, silpni  verysad.gif neigiamiausia - ypac suletejusi medziagu apykaita  doh.gif pavydziu toms, kuriu tai nepaliecia ar neturi paveldimumo i dramblio figura  verysad.gif

unsure.gif ech,mamos,mamos,skaitau skaitau jusu nusiskundimus ir nejucia mintis kyla,kad turbut visas jusu problemas ir dar du kartus padaugintas sutiktu prisiimti moterys,kuriu neaplanko jums duota laime-buti mama...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 16 spalio 2010 - 12:43
Manau, kad bet kokie kraštutinumai yra blogai. Blogai badauti, kai reikia maitinti vaiką. Blogai savęs niekuo nevaržyti, slepiantis už mamos-maitintojos pareigų. Saikingas ir sveikas maistas nepakenkė nei vienai maitinančiai mamai, o "pasilepinimai" be ribų- daug kam pamaišė.

Atsakant į temos klausimų- esminių pokyčių po gimdymų lyg ir nėra. Turiu tris vaikus. Aišku, bėgantys metai pėdsakus palieka, bet ne didesnius, nei mano bevaikėms draugėms.

Tiek kad po kiekvieno vaiko reikia kažkiek pastangų, jog linijos grįžtų į savo vietas. Reikia pasekti mitybą, reikia pasportuoti daugiau. Bet viskas pasiekiama.
Atsakyti
as sulaukiau daug daugiau komplimentu negu iki nestumo:) pati nuo tada kai atsirado leliukas daug labiau pasitikiu savimi, turbut aplinkiniai ta mato:) smile.gif
Atsakyti
Aplinkiniai sako kad as kaip buvau tai ir likau grazute tongue.gif , bet pati sau as nepatinku doh.gif vis dar pas mane priaugti kg verysad.gif depresuoju as del ju verysad.gif
Atsakyti
Gimdymas man tik i nauda isejo bigsmile.gif
Atsakyti