Įkraunama...
Įkraunama...

Pokyčiai po gimdymo

QUOTE(mėnulis @ 2010 10 14, 15:47)
vis pastebiu toki dalyka - beveik visu pagimdziusiu moteru veidas tampa kazkodel platesnis. nors svorio ir nepriaugta....jos kazkokios kitokios tampa is akiu. nezinau ar tai mato vyrai, bet as tikrai matau. dar moteru grozi pakeicia vaikas einantis salia. suteikia brandumo  g.gif

biggrin.gif mano kaip tik susiaurejo ir pati susiaurejau rolleyes.gif
o kad brandumas veide atsirado, gal ne tai kad brandumas bet susirupinimas veide ir nuovargis 4u.gif jauciuosi pasenusi 10 metu g.gif , nors veidas tiek nepakito, bet vidine busena nedziugina.
nesijauciu pagrazejusi ne trupucio schmoll.gif, nors pazystami sako, kad taip pagrazejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrine vilke: 18 spalio 2010 - 22:52
Kad aš visa švyčiu mano mama sakė, kai atėjo manęs su mažiuku aplankyti į ligoninę. soske.gif
aplinkiniai nesakė, kad išgražėjau, tačiau pastebėjo, kad savimi labiau pasitikiu 4u.gif , o savo vyrui aš visada graži ar nestuke.gif ar be ax.gif
Atsakyti
labai daug kas taip sako smile.gif
Atsakyti
aisku kad pasikeite figura bet su laiku viskas susitvarkys manau smile.gif
Atsakyti
Daug kas pastebėjo, kad po gimdymo atjaunėjau pora metų ax.gif ir sutinku su viena pasisakiuse, kad vaikelis brandumo suteikia mum drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Neila+69 @ 2008 09 27, 10:07)
kai pagimdziau sveriau netgi maziau nei pries nestuma, nes per pati nestuma svoris nukrito, po kiek laiko pagimdzius va per 4men 3kg uzaugo... doh.gif bijau nevalgyt ,kai noiriu nes nenoriu kad pieno sumazetu...tai tikriausiai kai nebemaitinsiu reiks imt i rankas grieztai save  bigsmile.gif

Mano situacija analogiška doh.gif Bijau ant svarstyklių lipt, nors vis dar sveriu mažiau nei prieš nėštumą, bet tuoj pasieksiu tą svorį doh.gif O juk viršsvorį turiu doh.gif verysad.gif
Atsakyti
As jokiu komentaru apie isvaizda gavus nebuvau, bet as tai pati sau tikrai nepagrazejau... lotuliukas.gif Mano pupei dar 3 men, tai palaidus plaukus ir sukuosenas dl praktiskumo ir laiko stygiaus tenka pamirsti, nebesidazau, nebesikvepinu, maitinu, tai drabuziai ir riboti... Oj tex atsigriebt doh.gif
Atsakyti
O mano figura nepasikeite! Buvau kudena ir likau...
Taip, spuoga ir as neprisimenu, kada spaudziau.
Man del maitinimo siek tiek padidejo krutine ax.gif Bet, suds, pienas varvena, liemeneles maitinimui skirtos, lb tikiuosi nesumazes blush2.gif
Atsakyti

niu dailus rubeliai maitinant netrukdo, tik laiko stygius, ir kur juos panaudot, neber kur ir iseit . plaukus susirisu, nes vaikas skaudziai pesa, tik
Atsakyti
na formos jau nebe tos kaip buvo prieš gimdymą, o ka jau kalbėti apie strijas, todėl nemanau kad jau taip moteris išgražėja po gimdymo ax.gif bet gal dar nuo mano gimdymo praėjo ne taip daug laiko, gal dar situacija pasikeis g.gif
Atsakyti
po abiejų gimdymų neliko strijų, neliko nė vieno papildomo kg, ir visi aplinkui sako, kad atrodau puikiai biggrin.gif
Atsakyti
Abu kartus tiek nėščia, tiek po gimdymo buvau sau labai negraži... fui, net metai po gimdymų praėjo, kol grįždavau į savo grožį lotuliukas.gif ir pasižiūrėjus nuotraukas, ten sau nepatinku...
Atsakyti