Įkraunama...
Įkraunama...

Margarinas ar sviestas?

Man taip pat net nekilo mintis vaikui margariną duot schmoll.gif Man pačiai jis šlykštus - veliasi burnoj blink.gif Naudojam sviestą (jokių ten riebalų mišinių - tik grynas svietas), alyvuogių aliejų, o taip pat saulėgražų kokybišką aliejų. Nesam vegetarai, vartojam daug gyvulinės kilmės produktų - pieną, mėsą, kiaušinius ir kas iš jų pagaminta, tai kuo tas sviestas gali būt blogas? g.gif
Atsakyti
Maziukui tik sviestas ir tas jau kur 82 proc. o ne tas TRM
Atsakyti
mes naudojam naturalu sviestelis
Atsakyti
Naudojam naturalu sviesta.Kodel?Todel,kad man paciai sviestas zymiai skaniau nei margarinas .
Atsakyti
Sviestą naudojam mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi uz sviesta, nes ir pati tik ji valgau smile.gif
Atsakyti
Mes labiausiai megstam SAULUTE, man pats skaniausias sviestas, nors gal ir neidealus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijava @ 2009 12 08, 15:18)
Mes labiausiai megstam SAULUTE, man pats skaniausias sviestas, nors gal ir neidealus  ax.gif

Tai kad saulute yra riebalu misinys, ne sviestas. Bent jau anksciau taip buvo, gal dabar kazkas pasikeite.
Vaikui margarino tikrai neduociau, as tik uz tikra sviesta.
Atsakyti
As visada duodu tik sviestuka....viena karta kai neturejau sumasciau margarino idet i jos kosyte tai ji tik susirauke ir net nevalge .Sviestas manau yra naturalus produktas,o margarinas jau perdirbtas nemazai ir prideta ten visokiu E ir pan. blink.gif
Atsakyti
mes taip pat vaikui naudojame tik sviesta 4u.gif
Atsakyti
sviestas
Atsakyti
nesu bandzius margarino schmoll.gif ir nebandysiu schmoll.gif tik sviestukas, perkam eksporto, namini... ir TRM esu naudojus keleta kartu ir tik ekstra atveju
Atsakyti