Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

aciu uz patarimus..eisiu isbandyti turbut pas liukenska arba peciuly..nes jie arciausiai mano namu ..tikiuos pades..nes vasara del to isvis nuotaika krenta..beje pries kelias dienas nuejau i valerijono vaistine..ir man pasiule tokias tabletes...suplyn 500 mg..uz 10 tab sumokejau 3.22 tai super mazai..paemiau skeptiskai nusiteikusi...bet aij pagalvojau bandziau uz 100 litu nepadejo is bandysiu ir tas..blogiau nebus..ir ka pradejus gert..reikia 3 i diena tab sugerti...poveikis kita diena pasimate..nezinau ar sutapimas bet kaip nekeista man padejo...ziuresim ar ilgam
Atsakyti
nemanau, kad brangesni vaistai geresni mirksiukas.gif
Atsakyti
tai cia turbut tie patys http://www.vaistai.l...rchword=supplin

Bet jie daugiau nuo gardnerelų ir trichomonų skirti. O tai gal dėl to tau padėjo, kad tu jų turi tik dar nežinai. Ar tyreisi pasėlį?
Šiaip tai rimtas labai vaistas. Aš suku galvą, ką man dabar geriau daryti, ką vartoti, bet jo nedrįstu pasiskaičiusi aprašymą.
Pagalvojau pagalvojau ir nusprendžiau, kad poliklinikos ginekologe vis del to manes netenkina. Reikėtų eiti privačiai, bet maždaug už dviejų savaičių išvažiuosiu į KLP gyventi. Taip bijau pati beeksperimentuoti po to kai alergizavo vaistai. O šį mėnesį tai nuo pat mėnesinių įtartinos išskyros ir peršti, dar šone pradėjo skaudėti kartkartėm. Šįkart perštėjo kelias dienas ir išangė. Turbūt teks eiti pas Liukenską. Apie išlaidas net baisu pagalvoti.
Jūruže mačiau ir aš tą Margaritos prausiklį pirkti. Gal jei tau padėjo ir man padės. Dar knieti mintis nusipirkti Candilact vaistą. 40 Lt - 60tabl. jis su gerosiomis bakterijomis, greipfruktų ekstraktu.
Atsakyti
aš tai nusivylusi tais privačiais gydytojais. jie ateina pavargę iš darbo ligoninėje, po naktinių budėjimų, o čia dar eilė laukia, tai ir stengiasi kuo greičiau prastumti ir pinigus paimti. pati patyriau, kai persileidimą turėjau - gal ir galėjo nesuprasti, kad man vandenys nubėgo, bet turint telefono nr savaitę nepranešti, kad tyrimai labai blogi g.gif schmoll.gif . tai kai per kitą nėštumą pradėjau neprivačiai lankytis, buvau labai patenkinta.

o tokioms, kaip mums jie tikrai neturi ką pasakyti, tiesiog baidosi doh.gif .
tai aš jau tiek metų sirgdama retai beeinu pas gydytojus dėl tos zarazos, daug geriau pataria vaistininkai. juk ir gydytojai vis bando ir bando vaistus aklai. visi tyrimai kainuoja - tiek privačiai , tiek ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 31 gegužės 2007 - 19:24
Aš irgi nebeinu pas gydytojus...nu kas iš to...kažkaip jau apsipratau su ta mintim kad čia visam gyvenimui...kai jau labai nieižti, pasitepu klotrimazolio tepalu ir gyvenu toliau ax.gif
Atsakyti
gal nevisam rolleyes.gif gal baigsis su senatve doh.gif mat kitom prasidedakaip tik su menopauze, tai gal mums bus atvirkščiai lotuliukas.gif
Atsakyti
O jūs apie vaikų pienligę nekalbėjot senoje temoje?
Jeigu taip tai gal nuorodą į seną temukę įmestumėt 4u.gif
Atsakyti
Merginos, man buvo irgi tokie priepoliai pienliges prasideje... Tai nuejau pas gydytoja ir vargsa drauga savo nutempiau kad issitirtu. Nuosprendis buvo- nusilpes imunitetas g.gif tai ryjom vitaminus, bet va pries menesines ziurek ir vel ta pienlige islenda doh.gif Tai nuejau pas gydytoja anglijoj. Jinai liepe nusipirkt tepaliuka Vagisil, kuris nuima perstejima ir... nustoti maudytis vonioj su putom, ir net kai po dusu prausiesi nenaudoti kvepianciu duso zele (as tuo metu naudojau Palmolive)... Ir ka jus galvojat- nuo to laiko nei kadrto daugiau pienlige nepuole bis.gif Beje, dabar as isipilu putu i vonia tik kuo maziau kvepianciu, ir viskas OK clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2007 06 04, 10:00)
Aš irgi nebeinu pas gydytojus...nu kas iš to...kažkaip jau apsipratau su ta mintim kad čia visam gyvenimui...kai jau labai nieižti, pasitepu klotrimazolio tepalu ir gyvenu toliau  ax.gif

As ir jau praradus vilti, jau nebesuskaiciuoju kiek kartu gydziausi ir lankiausi pas gydytoja. gal ir man reikia susitaikyti schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(mylinemyli??? @ 2007 05 22, 15:17)
Senoje temoje VASARINĖ rašė, kad naudojo ECOVAG kapsules. Šiuo metu naudoju ir aš. Jau 6 dienas, bet pagerėjimo - nei per plauką sad.gif. Prasidėjus karščiams, tiesiog kaukti norisi ir darbingumas ir nuotaika mažėja. O gal pagerėjimas bus po 8 kapsulių kaip rašo anotacijoje.
Bet manau, kad griebsiuosi kažko kito. O vis ta zaraza prasidėjo po antibiotikų kurso ir jau pusmetį kankinuosi su retais paūmėjimais, tačiau dabar jau 2-3savaitės ištisai vargstu.......

jau mane ir nervina, kuria vaistus ivairiausius, pasirinkimas didelis, bet kad nepadeda. kancia! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiukas007 @ 2007 06 07, 13:23)
O jūs apie vaikų pienligę nekalbėjot senoje temoje?
Jeigu taip tai gal nuorodą į seną temukę įmestumėt  4u.gif


maciau forume apie vaikų ligas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 05 31, 20:22)
o  tokioms, kaip mums jie tikrai neturi ką pasakyti, tiesiog baidosi doh.gif .
tai aš jau tiek metų sirgdama retai beeinu pas gydytojus dėl tos zarazos, daug geriau pataria vaistininkai. juk ir gydytojai vis bando ir bando vaistus aklai. visi tyrimai kainuoja - tiek privačiai , tiek ne.

Sveikos. 4u.gif
Mane kmuoja pienlige gal nuo 20 met. Pirmus kartus buvo kas 1met. Budama nestuke.gif su pirma dukra irgi turejau . Veliau pradejo kartotis kas 6 men. doh.gif Ka tik nebandziau . doh.gif Zvakutes -turbut visas , tabletes irgi visokias. Praeina ,ir po kiek laiko vel . verysad.gif Bandziau net 6 menesiu gydymo kursa -Difliukano kapsulem.
Kiek zinau pienlige atsirasti gali nuo:
Sintetiniu apatiniu
iklotu
nuo prezervativu
nuo antibiotiku vartojimo
nuo vitaminu trukumo
klimato pakitimo
nuovargio
miego trukumo..

Ta gryba mes turime vios , tik reikia kad susidarytu tam tikra terpe jam pasiroditi.
25% moteru serga pora kartu per gyvenima.
15% pienlige kartojasi daznai.
(Kaip man).
Kai kartojasi daznaui -gydymo priemones reikia keisti +vietiskai (zvakutes) padeda ne visada . schmoll.gif Reiki gerti kapsules arba tabletes.
Vyrai yra nesiotojai .Tai yra - pirma karta santikiaujant su moterim ,kuriai daznai kartojasi pienlige.(gal but tom dienom ji prasidejusi ,tik pozymiu dar nesimato)- vyras ja pasistveria sau. Tik vyrams jokiu pozymiu nera -nei varskes isskiru , nei paburkimo ,.nestejimo .
Todel retkarciais ,kai mano pienlige daznai kartojasi -vyras irgi isgeria 1 Difliukano kapsule .(arba pasitepa klotrimazolio tepelu bent 3 dienas).
Kai antra karta nestuke.gif , kaip ne keista pienliges nebuvo visa nestuma . Daug ilsejausi ,vitaminus geriau, vartojau daug pieno produktu . Bet dabar -praejus 3 men. po gimdimo -ji vel atsirado. verysad.gif (prezervativus vengiam naudoti).
Kadangi maitinu krutim ,tai galima ne visas zvakutes naudoti .Gerti vaistus irgi negalima . schmoll.gif Todel sunaudojai -LOMEXIN 3 zvakutes ,bet nepraejo . doh.gif Teko dar pirkti (pasitarus telefonu su ginekologe) MACMiROR 8 zvakutes .Lig viskas gerai ,bet daviau ir vyrui isgerti Difliukano kapsule (galima pigesni analoga-klausti vaistineje).
Pas gydytojus irgi jau nebeeinu ,nes per tiek laiko jau viska zinau pati . smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 09 birželio 2007 - 16:15
man irgi pirmąjį nėštumą visai buvo praėjusi pienligė, o tik pagimdžiau ir atsirado. o antrąjį, trečiąjį tai baisiai kankinausi doh.gif , bet visą maitinimo laikotarpį nebuvo, o ir po metų ji man dar nepasireiškia visu stiprumu rolleyes.gif
Atsakyti