Įkraunama...
Įkraunama...

Aronas

QUOTE(Elee @ 2010 11 25, 00:18)
Močiutė man pasiūlė šį vardą duoti vaikučiui jei tikrai gims berniukas ir man jis visai gražus, bet aš pripratau,kad  bus Džiugas.  smile.gif

puikus pavyzdys kad močiučių klausyti nereikia smile.gif , džiugas nepalyginamai gražiau nei nevykęs vertalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 11 25, 19:27)
puikus pavyzdys kad močiučių klausyti nereikia smile.gif , džiugas nepalyginamai gražiau nei nevykęs vertalas thumbup.gif

Nepriklausomai nuo to, kuris vardas gražesnis, svarbiausia, kad Jūsų kompetentinga nuomonė kiekvienoj temoj figūruoja rolleyes.gif Močiučių kartais beje verta pasiklausyt cool.gif
Atsakyti
prilipusios kaip vantos lapas prie ()() ir dėl asmeninio gyvenimo trūkumo sekiojančios po temas icing sugar nuomonė aišku kompetetingesnė, ką ten maniškė irnesakyk.gif aišku ir į šią žinutę dėl neturėjimo ką veikt ir prilipimo kaip vantos lapo bus atsakyta hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 26 lapkričio 2010 - 18:09
QUOTE(l'eau @ 2010 11 26, 18:03)
prilipusios kaip vantos lapas prie ()() ir dėl asmeninio gyvenimo trūkumo sekiojančios po temas icing sugar nuomonė aišku kompetetingesnė, ką ten maniškė irnesakyk.gif aišku ir į šią žinutę dėl neturėjimo ką veikt ir prilipimo kaip vantos lapo bus atsakyta hihihi.gif

Ir kaip gi nustatėt mano asmeninio gyvenimo trūkumus? rolleyes.gif O po temas aš nesekioju, to net nereikia, kiekvieną temą vardų skiltyje užtenka peržvelgt doh.gif
Atsakyti
Aronas žydikas vardas, jau geriau tada ARŪNAS, tai nors lietuviškas
Atsakyti
Nezinau kodel, bet sitas vardas man labai nepatinka, kazkoks agresyvus jis man g.gif
Atsakyti
Mano sunaus vardas Aronas,ir man jis thumbup.gif
Rinkomes varda,butent is tokiu,kad nereiktu gatvej atsisukti kaip kas saukia Mantai,Matai ir t.t
Cia kazkas minesjo"zydiskas vardas" hihihi.gif
Aronas, Arona – švedų: „šviečiantis, -i; spinduliuojantis, -i“
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristeen: 08 vasario 2011 - 13:53
QUOTE(letuciukas @ 2010 11 26, 23:46)
Aronas žydikas vardas, jau geriau tada ARŪNAS, tai nors lietuviškas

Taip, hebrajiškos kilmės, kaip ir daugelis krikščioniškų vardų - Jėzus, Jokūbas, Motiejus/Matas ir t.t., taip pat buvo ir toks šventasis:
http://media.photobu...f/aaron4490.jpg

QUOTE(kristeen @ 2011 02 08, 14:52)
Mano sunaus vardas Aronas,ir man jis  thumbup.gif 
Rinkomes varda,butent is tokiu,kad nereiktu gatvej atsisukti kaip kas saukia Mantai,Matai ir t.t

Būna, kad tas pats vardas turi dvi kilmes, plg. Arun/Arūnas, Sigismund/Žygimantas.
Gal ir vardas Aronas turi tokią dvigubą kilmę, bet dėl to jis nepasidaro negražesnis thumbup.gif
Atsakyti
Savo sūnui davėm vardą Aronas smile.gif ir ne šiaip iš kažkokio mandrumo, o vardą sūnui susapnavau.. vieną naktį, kai mums buvo 35 sav. sapnavau, kad šaukiu mažą berniuką vardu Aronas smile.gif iki tol nebuvau girdėjusi tokio vardelio, nei ką nors skaičiusi apie jį... smile.gif
Atsakyti
Mano sunus taip pat Aronas wub.gif ieskant reiksmes taip pat radau kad svieciantis , spinduliuojantis rolleyes.gif

P.s. Svelnute86 jusu sunus lygiai menesiuka uz mano vyresnis biggrin.gif
Atsakyti
as irgi apie sita varda galvojau jei gimtu sunus,man grazus visai,bet dar reik rimtai pagalvoti
Atsakyti
QUOTE(kristeen @ 2011 02 08, 13:52)
Mano sunaus vardas Aronas,ir man jis  thumbup.gif 

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Myliu Aroniukus wub.gif
Atsakyti