Įkraunama...
Įkraunama...

Aronas

QUOTE(rivje @ 2010 02 12, 18:07)
Kodel lietuvoje butent tik lietuviski varda?  g.gif  nejau lietuva tiek jau nusipelne savo zmonems kad buti tokiais patrijotais ?  doh.gif 

ką čia ir bekomentuot...
Atsakyti
Noriu pasakyti kad tai ne žydiškas verysad.gif kaip čia sakė o skandinaviškas vardas.
Aronas, Arona – švedų: „šviečiantis, -i; spinduliuojantis, -i“
O iš tikro kiek žmoniu tiek ir nuomonių, visų skoniai skirtingi.
Atsakyti
QUOTE(rivje @ 2010 02 12, 19:07)
Kodel lietuvoje butent tik lietuviski varda?  g.gif  nejau lietuva tiek jau nusipelne savo zmonems kad buti tokiais patrijotais ?  doh.gif 

Ne Lietuva žmonėms, o žmonės Lietuvai nusipelnę turi būti smile.gif

vardas prastas.

Atsakyti
Kazkodel su srialais asocijuojas... schmoll.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas Aaronas.As duosiu saviskiui tongue.gif rinkausi tarp Renaldas ir Aaronas ir vis delto bus Aaronas.Pirmajam si jau norejau duoti ale davem kita tai sis maziukas tikrai bus 100% Aaronas.Ir gana is tu vardu issidirbineti jei jau lietuviukas tai nereiskia kad turi tureti lietviska varda.kaip pvz UK tyciojasi is Armandu nezinot arm and as tai reiskiasi ranka ir sikna,o vardas grazus tarp kitko mes vaika pavadiname ji myledami o ne bile pavadinti
Atsakyti
tai ir išsidirbinėkit jei taip jau norisi, nieks nedraudžia, bet tai nereiškia kad kitų nuomonė turi būti tokia pati rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rivje @ 2010 02 12, 18:07)
nejau lietuva tiek jau nusipelne savo zmonems kad buti tokiais patrijotais ?  doh.gif 

O jūs kuo Lietuvai nusipelnėt?

QUOTE(Rikute @ 2010 03 30, 11:27)
Labai grazus vardas Aaronas.As duosiu saviskiui tongue.gif  rinkausi tarp Renaldas ir Aaronas ir vis delto bus Aaronas.Pirmajam si jau norejau duoti ale davem kita tai sis maziukas tikrai bus 100% Aaronas.Ir gana is tu vardu issidirbineti jei jau lietuviukas tai nereiskia kad turi tureti lietviska varda.kaip pvz UK tyciojasi is Armandu nezinot arm and as tai reiskiasi ranka ir sikna,o vardas grazus tarp kitko mes vaika pavadiname ji myledami o ne bile pavadinti

O kodėl Aaronas? Čia, kad krūčiau būtų? Taip ir šauksit A-Aronai. Negaliu atsistebėti žmonių prisitaikėliškumu. Jei jau išvykom į užsienį, tai ir imam viską be atrankos iš užsienio. Pamirštam kas mes ir iš kur mes. Savo tradicijas ir vertybes.

Kaip jums Aandrius, Aarūnas, Aaleksandras, Aarnas. Galima ir kitaip - Mmarius, Llukas, Rrokas...
Atsakyti
mano vyras ne lietuvis uztai ir bus Aaron nes jei buti Aron tai ji visi auktu Eiron o LT gimimo liudijime sulietuvinsiu i Aronas ir niekas neissidirbineja ir kruciu nedaro tik tiek kad kieviena esame asmenybe ir turime savo nuomone ax.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas thumbup.gif
Atsakyti
Savo suneli irgi pavadinsiu Aronas, nes sis vardas neeilinis skamba isdidziai thumbup.gif
Atsakyti
Močiutė man pasiūlė šį vardą duoti vaikučiui jei tikrai gims berniukas ir man jis visai gražus, bet aš pripratau,kad bus Džiugas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2010 11 25, 00:18)
Močiutė man pasiūlė šį vardą duoti vaikučiui jei tikrai gims berniukas ir man jis visai gražus, bet aš pripratau,kad  bus Džiugas.  smile.gif

nepalyginamai gražiau DŽIUGAS wub.gif wub.gif
Atsakyti