Įkraunama...
Įkraunama...

Semper produkcija (tyrelės, mišinukai)

QUOTE(Deissy @ 2008 12 28, 22:18)
labukas mamukai,
geriam mes aptamil, bet labai kieteja vduriukai, gundausi sia produkcija.
zinau, kad bifidus galima su kitais misinukais.
tai ar galite patarti kai geriau:
gert toliau aptamil plius bifidus?
baby plius bifidus?
ar vien bifidus galima?

galima vien bifidus jei pilvelio bedos kamuoja iki metuku maitinti. semperio puslapyje galima klausti daktaro del semperio maistuko kas nuo ko ir t.t. labai issamiai atsako. as savo mazyli maitinu bifidus jau 6 menesiai, darzoviu ir mesos tyreliu nemegsta jokiu, vienintele itiko tik slyvu tyrele. na siaip viskas su tuo semperiu lyg ir nieko man iki siol buvo, bet va paskaiciau dabar toki straipsni, kad Rusijoje buvo atlikti vaikisku maisteliu tyrimai, ir ka as ten iskaiciau.... ogi semperio maistukas yra is genetiskai modifikuotu produktu.... kaip jums, mamos, patinka? beje ten ir similacas, ir nestles produkcija ir dar keletos firmu buvo pamineta. tik apie hipp, milupa ir aptamili nieko blogo. dabar kazkaip keistai pradejo nebelikti parduotuvese misinuku (bent jau klaipedoje), o ir musu gydytojas uzsimine, kad semperis "su... mala"... tai va kilo man itarimas ar nebus kas cia negero su tuo semperiu ivyke.... manau teks keist misinuka...
Atsakyti
QUOTE(zivilaite @ 2009 04 26, 22:44)
na siaip viskas su tuo semperiu lyg ir nieko man iki siol buvo, bet va paskaiciau dabar toki straipsni, kad Rusijoje buvo atlikti vaikisku maisteliu tyrimai, ir ka as ten iskaiciau.... ogi semperio maistukas yra is genetiskai modifikuotu produktu.... kaip jums, mamos, patinka? beje ten ir similacas, ir nestles produkcija ir dar keletos firmu buvo pamineta. tik apie hipp, milupa ir aptamili nieko blogo. dabar kazkaip keistai pradejo nebelikti parduotuvese misinuku (bent jau klaipedoje), o ir musu gydytojas uzsimine, kad semperis "su... mala"... tai va kilo man itarimas ar nebus kas cia negero su tuo semperiu ivyke.... manau teks keist misinuka...

siaubas... blink.gif tai is kur dabar zinot, kaip ten is tikro su tuo semper yra?? g.gif nes mes irgi geriam bifidus misinuka jau kokie 3-4 men., ir slyvu tyrele valgom..... jei reiktu keist, tai realiai net nebutu i ka, nes kiek zinau, alternatyvu bifidus misiniui nera unsure.gif beje, bifidus mums rekomendvo gydytoja (kaip ir slyvu tyrele), nes nuo aptamil buvo viduriai uzkieteje. kaip supratau, ji ir savo leliu maitina tuo misiniu, jei buna problemu.... nu zodziu, isgasdinot jus mane... o gal to straipsnio nuoroda galetumet atsiust?
beje, mano mazyle semper darzovieniu absoliuciai atsisako, o kai pabandem darzoves+mesa pasiulyti, tai net ziaugciot pradejo lotuliukas.gif zodziu, nepatiko kazkaip. darzovienes jai hipp skaniausios. o va seper kruopu kosiu dar nebandem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuika: 26 balandžio 2009 - 22:28
QUOTE(mazuika @ 2009 04 26, 23:26)
siaubas... blink.gif  tai is kur dabar zinot, kaip ten is tikro su tuo semper yra?? g.gif  nes mes irgi geriam bifidus misinuka jau kokie 3-4 men., ir slyvu tyrele valgom..... jei reiktu keist, tai realiai net nebutu i ka, nes kiek zinau, alternatyvu bifidus misiniui nera unsure.gif  beje, bifidus mums rekomendvo gydytoja (kaip ir slyvu tyrele), nes nuo aptamil buvo viduriai uzkieteje. kaip supratau, ji ir savo leliu maitina tuo misiniu, jei buna problemu.... nu zodziu, isgasdinot jus mane... o gal to straipsnio nuoroda galetumet atsiust?
beje, mano mazyle semper darzovieniu absoliuciai atsisako, o kai pabandem darzoves+mesa pasiulyti, tai net ziaugciot pradejo lotuliukas.gif  zodziu, nepatiko kazkaip. darzovienes jai hipp skaniausios. o va seper kruopu kosiu dar nebandem

issigandau ir as, net nezinau ka ir bedaryt... mano pyplius jau praauges, bandysiu hipp misinuko duot, tikiuosi patiks ir viduriukams viskas bus gerai. bet jei ne, tai net nezinau kaip reiks pasielgt. darzovieniu su mesyte ar zuvyte maniskis nevalgo semperio, pati verdu. is pirktiniu tai tik vaisiu tyreles ir varskyte, jogurtukus hipp duodu. patinka, valgo noriai. kruopu koses milupos arba mano virtas valgo. o del nuorodos - as per google ziurejau, ten vienam laikrastyje straipsniukas buvo apie vaiku maisteli, tai va ir nebezinau ka galvot...siaip semperis jau apie 70 metu gamina vaiku maisteli, pakankamai patikimai atrodo, o ir kaina tokia svari, kad net nebuciau itarusi apie galima genetiskai modifikuotu produktu naudojima ju gamybai...
Atsakyti
QUOTE(zivilaite @ 2009 04 27, 06:29)
issigandau ir as, net nezinau ka ir bedaryt...

Šiaip tai ten buvo gale išvardinta kokiuose gamintojuose TIKSLIAI buvo rasta GMO ir Semper ten nebuvo, jis tik buvo tirtas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mes naudojam nuo 6mėn. šita:

user posted image

tai jis tikrai sotesnis už Semper 2
labai skanus, labai noriai geria, jau paruoštas tai mums puikiai tarnaudavo naktį kai valgydavo thumbup.gif

O dabar naudojam šita, kurį pasigaminti reikia

user posted image

noriai geria ir toleruoja smile.gif Tik pastebėjau kad nuo jo truputi mažiau siusioja, nei nuo paprasto..gal dėl to kad jis toks tirštesnis..bet šiaip labai kokybiškas ir puikus mišinukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Poskis: 18 spalio 2009 - 16:47
Mes semper misinuka geriam jau 8 menesius, gerem ir bifidus kai reikejo smile.gif as noreciau irgi ta nuoroda paskaityti,netikiu as tokiom meagyste,o de rusijos saitu tai mums skatyt juos neabai,nes rusijoj abai didee rinka ir abai daug paddelkiu,kurios daromos pacioi rusijoi. del tokios netikslios info nereikia mums mamytes keist misinuku . tai tas patsa kaip prie daugiau nei metus kinijoje labai daug kudikiu mire de nestle firmos misineliu,bet tai kinijoi pas mus gi nekas ne uzdraude maitintis nan. g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Jei jau butu tokia bloga produkcija, tai nemanau kad butu prekybos centruose...
Atsakyti
Labas mamytes,
Perskaiciau visa skyreli ir noriu Jusu pasiteirauti: mano dukrytei 10 menesiuku, mazdauk jau 3 menesius kankina viduriuku uzkietejimas, visai netycia perskaiciau apie SemperBifidus misinuka ir labai apsidziaugiau, kad musu bedos pagaliau baigsis, bet deja. Mano mazyle geria MP ir nepripazysta buteliuku, tai jei noriu prie koses duoti misinuko , tai girdau is saukstelio. Vakar padariau misinuko ir girdziau is saukstelio, bet atsitiko keistas dalykas, patekus misinuko ant odeles, t.y. nubegus per smakriuka ar ant rankytes uzlasejus, atsiranda staigus berimas, toks kaip butu dilgeles sudilginta. Bet kai nuplauni svariu vandeniu tas vienas ir patepiau medetku tepalu viskas per 10 minuciu parnyskta. Noriu paklausti, ar tai gali reiksti kad mums sis misinukas netinka? ar kaip cia suprasti? Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
labukas zinokit net nezinau cia jau reiketu pas gydytoja klaust kas tai gali but bet vat galiu patarti del viduriuku mano dukrai jau bevei pusantru metu bet vis kankinames bet suradau iseiti 100% gerti daug vandenuko ar netgi jau 10 men as virdavau tokias sriubas is grudu na zodziu viskas skysta ir dar vienas gudravimas i diena isgerti 100 gramu sulciu spaustu ar morku ar kitu vaisiu kurios jau ragavot thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jai nealergizuoja stebuklingai atlaisvina vidurius na ir dar geruju bakteriju pagerti jie padeda pilveliui virskinti
Atsakyti
Sveikutes,

mes turejom dideliu problemu su viruriukais, tai vienintelis issigelbejimas buvo semper bifidus, aplamai sita produkcija labai esu patenkinta.
Atsakyti
Mano mažei irgi žiauriai kieti viduriukai, tai su bifidus dar šiaip taip pakakoja, o jei jo nebūtų tai nežinau...Na dabar jau kai košeles pradėjom valgyt šiektiek geriau.
Šiaip esu labai patenkinta Semper mišinuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano suneliui 3,5 men pradejau primaitinti semper lemolac misinuku, taciau prasidejo baisus pilvo skausmai, klykia nesavu balsu, nors tas misinukas ir yra skirtas nuo pilvuko putimo.Tai nesuprantu kodel cia taip yra? Gal kas naudojot, zinot... 4u.gif
Atsakyti