Įkraunama...
Įkraunama...

Semper produkcija (tyrelės, mišinukai)

Kur perkate semper produkcija Rimi, Maxima, Iki, Norfa ar dar kur? Kurioje is situ parduotuviu semper yra pigiausi?
Atsakyti
Valgom Semper koses, tas sausas uzpilamas, mazylei patinka thumbup.gif dar nei kart neatsisake.
Jose nera cukraus, lyginant su Nesttle nuo kuriu net zandai kibdavo nuo saldumo doh.gif
be to labai skalsios naudoti... kitu, budavo pakuti atidarai nespeji suziureti o jau tuscias, o sitos kazkaip kitaip ... ilgiau uztenka thumbup.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuke @ 2009 01 20, 22:42)
mes irgi kol nepabandem semper produkcijos vaikas spiegie per dienas ir naktis nesavu balsu labai putie pilveli ir visiskai nekakojo. gydytoja primiktinai siule similaka bet jo kazkaip nenorejau ir ieskojau kitu iseiciu ir radau mirksiukas.gif jis puikus va tik viena bieda as jau nupirkau savo braskei nuo 6 menesiu semper baby plus 2 ir neisikertu kaip ji ruost saltame vandeny ir sildyt ? ar as kazko nesuprantu ka negalima siltam kaip pastaraji daryt? pagelbekit

aš ruošiu taip: į buteliuką supilu reikiamą miltelių keikį ir užpilu pašildytu vandenuku (jei netingiu tai ir temp vandens pamatuoju, kad būtų ne žemesnė nei 50c. galima ruošti užpilant ir šaltu vandeniu, tik poto mišinuką reikia pašildyti iki 50c, kad ištirptų milteliai normaliai smile.gif

QUOTE(Izaa @ 2009 02 10, 17:39)
Kur perkate semper produkcija Rimi, Maxima, Iki, Norfa ar dar kur? Kurioje is situ parduotuviu semper yra pigiausi?

rimi ir maxima, kainos vienodos, o jei norite pigiau tai pirkite internetu iš www.semper.lt atveža tiesiai į namus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2009 02 18, 13:12)
rimi ir maxima, kainos vienodos, o jei norite pigiau tai pirkite internetu iš www.semper.lt atveža tiesiai į namus  mirksiukas.gif  4u.gif

o sakykit, visokios tyreles irgi pas juos pigiau puslapyje? Kazkaip nevaikstau as dabar i parduotuves, tai nezinau tiksliai kainu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MaiMa @ 2009 02 18, 16:02)
o sakykit, visokios tyreles irgi pas juos pigiau puslapyje? Kazkaip nevaikstau as dabar i parduotuves, tai nezinau tiksliai kainu  blush2.gif  ax.gif

kai kas pigiau, kai kas tokiom pačiom kainom kaip ir parduotuvėse 4u.gif man jų visa produkcija labai patinka ir vaikas valgo jei aš nespėju pagaminti, o hipp ir milupos gatavų mėsos tyrelių nei pro kur schmoll.gif ir labai košės semper neblogos, neprisaldintos kaip kitų gamintojų...vakar padariau ryžių su makaronais košę, galvojau išbrokys, nes nesaldi, blogai galvojau, sukapojo be problemų, be jokių pasaldinimų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2009 02 19, 08:56)
kai kas pigiau, kai kas tokiom pačiom kainom kaip ir parduotuvėse  4u.gif man jų visa produkcija labai patinka ir vaikas valgo jei aš nespėju pagaminti, o hipp ir milupos gatavų mėsos tyrelių nei pro kur  schmoll.gif ir labai košės semper neblogos, neprisaldintos kaip kitų gamintojų...vakar padariau ryžių su makaronais košę, galvojau išbrokys, nes nesaldi, blogai galvojau, sukapojo be problemų, be jokių pasaldinimų  thumbup.gif

na mes vartojam irgi semper baby semp 1+bifidus, tai dabar jau darau buvytes+morkytes kosyte namine...o nuo kokiu semperio kosiu jus pradejote, apie kurias cia uzplikomas kalbi ax.gif ?
Atsakyti
Mano mažylei labiausiai patinka džiovintų slyvų tyrelė. o mango skonio kažkokia schmoll.gif
Atsakyti
o musu visai situ nevalge g.gif
Atsakyti
manajai sempter nepatiko, aisku visko ir neisbandziau
Atsakyti
mums labai tiko semper slyvų tyrelė ir viduriukus tvarko ir skani smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajara @ 2009 01 14, 19:13)
Naudojam Humana misinuka. Jis labai tirstas ir skirtas atpylinejantiems vaikuciams. Manoji neatpylinejo, bet labai skaniai ji gere, tai ir likom prie jo. Jis sotus ir labai skanus mirksiukas.gif

O Humana AR išėmė iš apyvartos verysad.gif , neradau visam Kaune unsure.gif
Dabar valgom Semper nuo šešių mėnesių pagamintą tirštą mišinuką su avižomis, o koks skanus wub.gif rašo ir vyresniems galima ir suaugusiems tongue.gif
Pirkti nedaug kur randu, o nakčiai skirto su makaronais net ir nemačiau parduotuvėse. Planuoju užsisakyti internetu,bet vien siuntimas 12 litų kainuoja blink.gif . O perkant už 250lt. siuntimas nemokamas thumbup.gif .

Papildyta:
QUOTE(listuke @ 2008 04 14, 20:15)
bisky nesuprantu o tai cia ne tie paprasti semper misinukai?kas cia per tirsti nuo kada juos galima duot ir aplamai paaiskinkit man kas cia per dalykas tirsti misinukai?  g.gif

Tiršti mišinukai skirti atpylinėjantiems arba mėgstantiems sočiau pavalgyti mažyliams. Juos galima pradėti nuo 6 mėnesių,bet ne anksčiau 4 mėnesių.
Papildyta:
QUOTE(juodojilu @ 2008 03 08, 14:10)
Gal yra naudojančių tirštus Semper pieno mišinius. Noriu paklaust, ar vaikai noriai geria. Ar jie tikrai sotesni? Kokie jūsų pastebėjimai. Ačiū.

Kol kas neseniai pradėjom, bet laaabai mažulei skanu, o man dar skaniau lotuliukas.gif tuščias buteliukas lieka. O pagal skonį nesijaučia jokios sintetikas (bent jau pagamintuose skystuose pokiukuose),tik avižos ir pieniukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 14 gruodžio 2009 - 16:26
Mano ziogui laabai patinka SEMPER tirstas misinukas,pries tai gere SEMPER paprasta misinuka,ir tyreles vaisiu labai patinka,tik va kosiu nebandem reiks pabandyti... ax.gif 4u.gif
Atsakyti