Įkraunama...
Įkraunama...

Semper produkcija (tyrelės, mišinukai)

Gal yra naudojančių tirštus Semper pieno mišinius. Noriu paklaust, ar vaikai noriai geria. Ar jie tikrai sotesni? Kokie jūsų pastebėjimai. Ačiū.
Atsakyti
gerdavo normaliai, kaip ir misinuka 4u.gif bet ,aisku, per Y formos soskyte. duodavau jo nakciai, kad sociau butu. manau ,kad sotesnis nei paprastas pienukas. o dabar dar matau Semper e-paruoduveje kaip tik akcija kosytei nuo 6men. idomu kaip su galiojimu g.gif
http://parduotuve.se...o-misiniai.html
bet pirkt reikia uz 200lt, kad pristatymas nemokamas butu blink.gif p.s. o is kur pati esi? gal kaip nors susikooperuotume nemokamam pristatymui? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2008 03 14, 00:30)
gerdavo normaliai, kaip ir misinuka 4u.gif bet ,aisku, per Y formos soskyte. duodavau jo nakciai, kad sociau butu. manau ,kad sotesnis nei paprastas pienukas. o dabar dar matau Semper e-paruoduveje kaip tik akcija kosytei nuo 6men. idomu kaip su galiojimu g.gif
bet pirkt reikia uz 200lt, kad pristatymas nemokamas butu blink.gif p.s. o is kur pati esi?  gal kaip nors susikooperuotume nemokamam pristatymui? bigsmile.gif

Iš Vilniaus. Bet man nelabai aktualu košytės. Semperio naudoju tik mišinius. Košyte baiginėju ką buvau Milupos prisipirkus, ir jau pamžu pereinam ant Nordic dribsnių. Man labai keistas tirštų mišinių paruošimas. valgomieji šaukštai- bet jui vienas su kaupu pasems, kitas nubrauktą... Nepatinka man toks netikslumas. Vakar pirmą kartą išbandžiau tą kur nuo 6 mėn. gavosi toks tirštokas, o kai buvau nupirkus pabandymui jau paruoštą muišinį, jis buvo gerokai skystesnis.
Atsakyti
QUOTE(giedrute25 @ 2008 01 06, 12:30)
mum SEMPER misinukas netiktu  schmoll.gif nes jis tik nuo 6 men.

taigi yra ir patiems mažiausiems mirksiukas.gif kaip tik šiandien nusipirkau...nes jau išbandžiau nemažai mišinių ir nei vieni netinka, tai viduriukai kietėja, tai pučia doh.gif bandysim SEMPER g.gif
Atsakyti
mes naudojam semper bifidus.duodu papildomai du kartus i diena nes skystina vidurius nes mes linke i kieta kakuty.labai esu patenkinta
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2008 03 13, 23:30)
bet pirkt reikia uz 200lt, kad pristatymas nemokamas butu blink.gif p.s. o is kur pati esi?  gal kaip nors susikooperuotume nemokamam pristatymui? bigsmile.gif

siandien nusipirkau doh.gif Mamos padekit kaip dozojat?100ml 2saukstus milteliu.Parasiau i semper tai atsake kad reikia be kaupo deti kaip jus dedat? Gal kas ml.gali pasakyti kiek?Dicke mano ilgai valge thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2008 04 13, 22:52)
siandien nusipirkau  doh.gif Mamos padekit kaip dozojat?100ml 2saukstus milteliu.Parasiau i semper tai atsake kad reikia be kaupo deti kaip jus dedat? Gal kas ml.gali pasakyti kiek?Dicke mano ilgai valge thumbup.gif

labai paprasta vienas nubrauktas saukstelis ant 30ml.as ipilu kiek reikia vandens y buteliuka ir paskui dedu miltelius.visada reikia nubraukti su peiliu kaupa. sekmes.mums semper labai geras misinukas ir vaikas noriai valgo. thumbup.gif
Atsakyti
tai kad valgomais saukstais ten matoti reikia unsure.gif
Papildyta:
Ir dar reikia ismaisyti saltam vandeni ir paskui pasylditi
Atsakyti
bisky nesuprantu o tai cia ne tie paprasti semper misinukai?kas cia per tirsti nuo kada juos galima duot ir aplamai paaiskinkit man kas cia per dalykas tirsti misinukai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LISTUKE @ 2008 04 14, 19:15)
bisky nesuprantu o tai cia ne tie paprasti semper misinukai?kas cia per tirsti nuo kada juos galima duot ir aplamai paaiskinkit man kas cia per dalykas tirsti misinukai?  g.gif

Paziurek cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2007 12 31, 13:02)
Gal kas nors bandė pirkti Semper produkciją iš čia? Įdomu, per kiek laiko jie pristato  g.gif

Aš skambinau paklausti, tai sakė, kad pristato per porą dienų, bet kai užsakiau, paskambino ir paklausė ar tiktų, jei kitą dieną atvežtų thumbup.gif Labai patogu, nes atveža į namus, nereikia ieškoti, nes ne visose parduotuvėse jų yra doh.gif O dar rūšimis išskirstyta doh.gif

QUOTE(giedrute25 @ 2008 01 06, 12:30)
mum SEMPER misinukas netiktu  schmoll.gif nes jis tik nuo 6 men.

Yra net kelios rūšys nuo gimimo 4u.gif Mano sūnelis Semper geria nuo mėnesiuko, gaila, kad iškart nuo jo nepradėjome, nebūtų vaikas kankinęsis su diegliukais, kurie aplankė geriant Hipp'ą doh.gif
Atsakyti
Man Sempero tyrelės labai patinka,bet mano mažiukas dar nemoka kramtyti ,o kai pastebėjau jos susmulkintos stambesniai gabaliukais.Tai kol kas palauksiu,todėl kad valgidamas mėsos tyrelės mažiukas vos nepaspringo.
Atsakyti