Įkraunama...
Įkraunama...

Semper produkcija (tyrelės, mišinukai)

QUOTE(Ksėna @ 2008 04 25, 22:42)
Man Sempero tyrelės labai patinka,bet mano mažiukas dar nemoka kramtyti ,o kai pastebėjau jos susmulkintos stambesniai gabaliukais.Tai kol kas palauksiu,todėl kad valgidamas mėsos tyrelės mažiukas vos nepaspringo.

aha, as vis pratindavau prie kosyciu su Hipp, o snd daviau Semper (su mesyte)- tai nelabai patenkinta buvo, tokie gabaleliai jauciasi ax.gif bet man tai ji skaniau atrodo, nei ta hipp`o pliurze biggrin.gif o tirsto Semper misinio (nuo 6men) tai kazkodel nenorejo visai unsure.gif man tai jis keistai turi but gaminamas- i salta vandeni, po to pasildai, gal neskaniai gaunasi g.gif as pripratus viska daryt i silta-karsta vandeni, po to atsaldyt. taip turetu geriau istirpt g.gif
Atsakyti
o as taip ir pripratinau valgyti didesniais gabaliukais maista, vienintelis semper nuo 8men taip nesumala maisto kudikiui, tai sakau reikia ir man pratinti is pradziu buvo kosmaras doh.gif bet po menesio jau ziuriu is mano lekstes makaronus gvelbia ir kisa i burnyte thumbup.gif tai va dabar nebereikia nieko malti ar sumalti tik su sakute pertrinu kad butu smulkiau ir viskas o mum 9,5men., bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gedrule @ 2008 04 29, 14:59)
o as taip ir pripratinau valgyti didesniais gabaliukais maista, vienintelis semper  nuo 8men taip nesumala maisto kudikiui, tai sakau reikia ir man pratinti is pradziu buvo kosmaras doh.gif  bet po menesio jau ziuriu is mano lekstes makaronus gvelbia ir kisa i burnyte thumbup.gif  tai va dabar nebereikia nieko malti ar sumalti tik su sakute pertrinu kad butu smulkiau ir viskas o mum 9,5men., bigsmile.gif

Mes taip pat nuo dveju men.,valgem semper misineli thumbup.gif ,labai tiko ir patiko,dabar jau ir koses kertam thumbup.gif
manau kad jie tikrai gaminami Svedijoje,p ne kazkur Lenkijoje....
Atsakyti
Mano mažiukui tai nepatiko daržovių košė su jautiena,indelyje atrodė neblogai,bet kai išpylėm į lėkštutę,tuos gabaliukus dar tryniau šakute. Ir ar man tik pasirodė, kad druskytės nėra visai,o vat kažkoks aštrumas jaučiasi.... g.gif
Atsakyti
musu maziukas labai atpylineja, isbandem visokiausius misinukus...o siandien buvo pirma diena kai isbandem semper lemolac (atpylinejantiems), ir ka jus manot...Vaikas visa diena veme po valgio verysad.gif verysad.gif Tai nebeduosiu tikrai verysad.gif Matyt maniskiui tikrai netinka, nors gydytojas tikrai labai isgyre ta misini,gal ir geresne jo sudetis,bet jei netinka tai netinka schmoll.gif
Atsakyti
o mums semper patiko,bent jau man paciai neteip smirda kaip hipp biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Know'how @ 2008 05 06, 22:33)
musu maziukas labai atpylineja, isbandem visokiausius misinukus...o siandien buvo pirma diena kai isbandem semper lemolac (atpylinejantiems), ir ka jus manot...Vaikas visa diena veme po valgio  verysad.gif  verysad.gif  Tai nebeduosiu tikrai  verysad.gif Matyt maniskiui tikrai netinka, nors gydytojas tikrai labai isgyre ta misini,gal ir geresne jo sudetis,bet jei netinka tai netinka  schmoll.gif

Mano mazylis ir atpylineja nuo gimimo,ir daktarai nereaguoja stipriai nes svoris auga.O valgom mae Nan1H.A,kadangi esame alergiski.Pabandykit atpylinejantiems vaikams misinuka AptamilR.A mirksiukas.gif
Atsakyti
O mes labai megstame semper ryziu kose su obuoliu ir mango. o jus dar kokiu matet pirkt?
Atsakyti
QUOTE(Migdole @ 2008 05 08, 18:00)
O mes labai megstame semper ryziu kose su obuoliu ir mango. o jus dar kokiu matet pirkt?

o kur tokiu perkat? nepastebejau kazkaip, maniske labai megsta semperines koses.
Atsakyti
QUOTE(GAJANA @ 2008 05 08, 18:59)
o kur tokiu perkat? nepastebejau kazkaip, maniske labai megsta semperines koses.

As radau tik Vilniuje, Akropolio maximoj, kur vaikiskos koses, sukrauta pacioj auksciausioj lentynoj. eikit su teciu, kuris galetu pasiekti. nes as taip aukstai nepasiekiu.
Atsakyti
QUOTE(Migdole @ 2008 05 08, 19:46)
As radau tik Vilniuje, Akropolio maximoj, kur vaikiskos koses, sukrauta pacioj auksciausioj lentynoj. eikit su teciu, kuris galetu pasiekti. nes as taip aukstai nepasiekiu.

ai, tai cia uzpilamos? as pagalvojau, kad indeliuose, o jos su gabaliukais ar be? maniske visas darzovines su mesa su gabaliukais labai skaniai valgo is indeliu , nes kramto maista nuo 7 men... na jau po menesiuko prie bendro stalo pratinsim.
Atsakyti
ne, ji uzpilama pieniska, skirta nuo 5men. tai jums jau gal ir per velu. nors gal ir valgytu. bet ji be gabaliuku. mums 7men, tai mes valgom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdole @ 2008 05 08, 18:00)

seniau budavo dar avizine, bet dbr jau schmoll.gif
ziuriu kazkokia nauja vaisiu atsirado nuo 8men, bet jokioj parduotuvej nemaciau http://parduotuve.semper.lt/koses.html
ir siaip Semper kazkaip ne visur yra verysad.gif
Atsakyti