Miniškė pernai lankė Ežiukų grupę, o šiemet eina į Judručių. Buvo ir būna visokių situacijų, bet šiaip esu patenkinta merginos priežiūra. Man svarbiausia kaip vaikas jaučiasi darželyje, ko išmoksta, kaip pasakoja apie auklėtojas ir vaikus. Jei jau sako, kad nori vėl važiuoti į darželį, tai reiškia, kad viskas gerai

QUOTE(dynka @ 2010 09 08, 16:52)
Va ir sutikau savo merginos geriausios draugės mamą forume

Maniškė Strakaliukus pradėjo lankyti rugsėjo 13. Šiandien jau trečia savaitė prasidėjo, vis dar palieku su ašarom

Rytoj jau rekomendavo palikti mažę pietų miegui. Kadangi grupėje dabar ramu (šiandien buvo tik 4 vaikai), kaip ir pats tinkamiausias laikas būtų pratinimuisi. Bėda tik, kad maniškei 2 valandų miegelio niekaip neužteks, nes, pradėjusi lankyti darželį kad ir tik po 3 valandas, ji pervargsta taip, kad pietų miega 3-4 valandas. Va dabar dar tebemiega, nors paguldžiau prieš 13val....
QUOTE(bailutyte @ 2010 09 26, 16:31)
Kaip ir priklauso-nuo beveik 3 metelių.

Kaune? Oho, kur išsikėlėt? Su visam?
QUOTE(HappyAngel @ 2010 09 27, 15:48)
Labukas,
o kaip vardas tavo dukrytes? Geras cia

sveiki,
na kaip laikosi Jusu maziukai? mes su Saule sia savaite busim namie. susirgo maziuke...
o taip didvyriskai laikes
truputi nerimauju, kaip bus kai grisim i darziuka, nes siaip jau buvo apsipratus ir be asaru isleisdavo mama i darba
siandien tai juokingai taip man aiskina "noriu Ida" (vertimas - noriu Vida), tai reik suprast, kad reik ijungt filmuka apie darzeli
nu tikiuos bus viskas ok.
na kaip laikosi Jusu maziukai? mes su Saule sia savaite busim namie. susirgo maziuke...

Spėju Vida ten yra didžiausias džiaugsmas vaikams
Maniškė iki šiol atsimena Vidą. Ir naują šeimininkutę "kita Vida" ilgai vadino. Reiks mums kada būtinai aplankyti buvusią grupę.

Administracija kaip administracija. Apie pavaduotoją negaliu nieko pasakyti, nes nėra tekę susidurti, o direktorė bent su mumis visada elgiasi maloniai. Jau minėjau anksčiau, kad ir pirmą kartą apsilankius darželyje aprodė grupę, visada pasisveikina, kai turi laiko pakalbina. Gal kiek kitokie santykiai administracijos su darbuotojais, bet kadangi ten nedirbu, tai nieko ir negaliu komentuoti. Manau svarbiausia, kad vaikai jaustųsi darželyje gerai. Tiesa sakant, kiek pakalbu su kitus darželius lankančių vaikų tėvais, aš tikrai nematau kuo mūsų darželis būtų prastesnis. Kai rinkomės darželį, tai tik šio darželio direktorė ir tesukėlė teigiamą įspūdį.
Aš direktore labai patenkinta. Visada maloni, visada paklausia, kaip mažei sekasi darželyje, niekada neprabėga pro šalį, nors kartais tikrai matosi, jog žmogus skuba. Čia kurią tai dieną ji vedėsi mano mažės grupę į aktų salę ir vedė jiems muzikos valandėlę, nes grupėje gręžė ir vaikai garso bijojo. Sakė, šoko, dainavo visi kartu. Juk smagu, ar ne?

Na štai ir mūsų darželis atšventė Kalėdų vakarą. Buvo grandiozinis renginys - organizuota šventė visam darželiui vienu metu. Svarbu, kad vaikams buvo didelis įspūdis, bet iš tėvų pusės žiūrint, tai manau buvo šioks toks balaganas. Tilpti į vieną salę visiems norintiems buvo neįmanoma. Vėliau pasibūvimai su seneliu tęsėsi savo grupėse. Labai nustebino vaikučių drąsa. Vienas per kitą norėjo seneliui deklamuoti eilėraštukus
Tik jau kaip ir vaikai - gavo dovanas ir net atsisveikinti su seneliu nereikia

O man Kaledu svente darzelyje nepatiko, gavosi kazkoks chaosas, vaiku daug, teveliai visi netilpo, musu lopselinukai isvis pasimete buvo mazyliai. Geriau galejo kiekvienai grupei atskirai svente organizuoti...
Tikrai pritariu. Tas chaosas man irgi visiškai nepatiko. Mes su vyru į pačią šventę salėje net nėjome (o jei ir būtume norėję, tiesiog netilpome), nes pagalvojome, kad pamatys mažoji mus ir baigsis visi jos vaidinimai. Tokia žmonių gausa lopšelinukus manau išvis galėjo išgązdinti. Tikrai būčiau tik už tai, kad tokios šventės būtų rengiamos arba tik vaikams, arba kiekvienai grupei atskirai.