Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: l/d "Žibutė"

Sveikos,
gal galetumet padeti??? Kaip pakliuti i darzeli? netiketai suzinojom, kad laukiames trecio... net neplanavau vesti i darzeli nuo rugsejo... visuose darzeliuose tragiska situacija su vietom. Na kai pamaciau sarasus, siaubas, kituose darzeliuose uzsirase tie patys zmones, eiles didziausios. Tiesiog siaubas, nejaugi taip nera vietos darzeliuose??? gal kas zinot kur butu???
Atsakyti
QUOTE(tomaettera @ 2010 04 26, 19:21)
Sveikos,
gal galetumet padeti??? Kaip pakliuti i darzeli? netiketai suzinojom, kad laukiames trecio... net neplanavau vesti i darzeli nuo rugsejo... visuose darzeliuose tragiska situacija su vietom. Na kai pamaciau sarasus, siaubas, kituose darzeliuose uzsirase tie patys zmones, eiles didziausios. Tiesiog siaubas, nejaugi taip nera vietos darzeliuose??? gal kas zinot kur butu???

sveika,
bandyk uzsukti i Saulute
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2010 04 26, 18:41)
Deja nuomone NERI perskaiciau iki galo, o kad varteliai uzrakinti ne tik pietu miego metu gerai,  thumbup.gif vaikai neiseina pro vartelius thumbup.gif , o kulturinga mama visada apeis aplinkui ir vaikui paaiskins kodel varteliai uzrakinti  thumbup.gif

Labai gaila,kad tiek nekultūringų mamų veda vaikučius į šį darželį.nes jau reikia aptverti naujai pasodintą žolę.o jei rakinama,kad vaikai neišeitų pro vartelius,tai kaip jie neišeina pro kitus atrakintus?
Atsakyti
Aš net neatkreipiau dėmesio, kad kas vaikus per tvorą kilnotų... bet tada jau reikia kita tema diskutuoti - išvis apie žmonių kultūrą. Apie vaikščiojimą per žolę, šiukšlinimą... Kaži ar šis darželis kuo išskirtinis tėvelių nekultūringumu blush2.gif

Apie grupių sudarymą tiksliai napasakysiu. Bet manau atsižvelgiama į tai kokią lankė lopšelio grupę. Manyčiau vienos grupės vaikus leidžia į tą pačią darželio grupę. Ir spėju "Ežiukai" tęsia savo krikščionišką ugdymąsi "Judručių" grupėje. O po to jau kas ateina tiesiai į darželį pagal likusias vietas ir sąrašus. Manau pakalbėjus dabar su direktore būtų įmanoma pakeisti grupę. Nes ir šiaip jei vaikas nesiadaptuoja juk yra galimybė perkelti vaiką į kitą grupę.

Apie laisvas vietas... Katik žiūrėjau darželio tinklapį "zibute.mir.lt" ir mačiau, kad bent darželinukų grupėse yra laisvų vietų. Nemanau, kad išties jau tokia tragiška padėtis su darželiais. Blogai, kad nepereinama prie centralizuoto priėmimo į visus darželius (kaip padarė Panevėžys). Tai iškart būtų aišku dėl laisvų vietų. O dabar kai bijodami tėvai užsiregistruoja į kelias vietas ir neaišku ar pateksi, kai priima 18, o esi 25...
Atsakyti
QUOTE(tomaettera @ 2010 04 26, 18:21)
Sveikos,

Aš pernai rugsėjį buvau užrašius-vakar nuvažiavau-dar 4 vaikai prieš mus, tai beveik nėra šansų, aš dar tikiuosi, kad per vasarą kas pasikeis-eisiu rugpjūčio mėn. O į Saulutę pateko mano mažiukė.
Papildyta:
QUOTE(n-e-r-i @ 2010 04 27, 21:21)
Aš net neatkreipiau dėmesio, kad kas vaikus per tvorą kilnotų... bet tada jau reikia kita tema diskutuoti - išvis apie žmonių kultūrą. Apie vaikščiojimą per žolę, šiukšlinimą... Kaži ar šis darželis kuo išskirtinis tėvelių nekultūringumu  blush2.gif

Apie grupių sudarymą tiksliai napasakysiu. Bet manau atsižvelgiama į tai kokią lankė lopšelio grupę. Manyčiau vienos grupės vaikus leidžia į tą pačią darželio grupę. Ir spėju "Ežiukai" tęsia savo krikščionišką ugdymąsi "Judručių" grupėje. O po to jau kas ateina tiesiai į darželį pagal likusias vietas ir sąrašus. Manau pakalbėjus dabar su direktore būtų įmanoma pakeisti grupę. Nes ir šiaip jei vaikas nesiadaptuoja juk yra galimybė perkelti vaiką į kitą grupę.

Apie laisvas vietas... Katik žiūrėjau darželio tinklapį "zibute.mir.lt" ir mačiau, kad bent darželinukų grupėse yra laisvų vietų. Nemanau, kad išties jau tokia tragiška padėtis su darželiais. Blogai, kad nepereinama prie centralizuoto priėmimo į visus darželius (kaip padarė Panevėžys). Tai iškart būtų aišku dėl laisvų vietų. O dabar kai bijodami tėvai užsiregistruoja į kelias vietas ir neaišku ar pateksi, kai priima 18, o esi 25...

Bet gi tikrai -perskaičiu, kad net2 grupėse nuo 3iki5 m. yra laisvų vietų, tai kodėl sakė, kad nėra. g.gif Na, rugsėjį mano mažytei bus 2 m.10 mėn. Gal dėl to, na, kad nepilnai 3 m.?
Papildyta:
QUOTE(n-e-r-i @ 2010 04 27, 21:21)
Aš net neatkreipiau dėmesio, kad kas vaikus per tvorą kilnotų... bet tada jau reikia kita tema diskutuoti - išvis apie žmonių kultūrą. Apie vaikščiojimą per žolę, šiukšlinimą... Kaži ar šis darželis kuo išskirtinis tėvelių nekultūringumu  blush2.gif

Bet gi tikrai -perskaičiu, kad net2 grupėse nuo 3iki5 m. yra laisvų vietų, tai kodėl sakė, kad nėra. g.gif Na, rugsėjį mano mažytei bus 2 m.10 mėn. Gal dėl to, na, kad nepilnai 3 m.?
Atsakyti
Pasiteiravau dėl Žibutės "laisvų" vietų, kaip nurodoma internete. Na, realiai jos užimtos, į jas ateis lopšelinukai iš to paties darželio.
Atsakyti
tai ar papasakosit kuri, kaip ten su Kodelciuku ir Snekuciu grupemis? Kiap aukletojos ir visa kita?
Atsakyti
Sveikos,
mano brangenybe eis i Eziuku grupe. gal kas kokiu prisiminimu, patarimu? mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes šiais metais jau paliekame šią grupę sad.gif Tikrai labai šaunios auklėtojos ir šeimininkutė. Maniškei ypač didelį įspūdį paliko šeimininkutė Vida. Po savaitgalio ji pastoviai važiuodavo į "darzelį pas Vida" smile.gif Auklėtojos labai išradingos, prisigalvoja įvairių projektų. Mažieji tiesiog akyse tobulėja. Per šiuos metus tikrai labai pasikeitėme. Žodžiu galiu prisakyti labai daug gražių dalykų. Jei kas leistų, tai mielai ir antrus metus pasiliktume. Tik jau nuo rugsėjo iškeliaujame į "Judručių" grupę. Tikiuosi ir ten mūsų lauks šaunios auklėtojos.

Tiesa, ši grupė yra katalikiško auklėjimo, tai kas yra nepraktikuojantys katalikai, gali keistokai pasirodyti išmoktos maldelės ar dainelės biggrin.gif Aš nuo pat pradžių tik džiaugiausi, kad vaikas susipažįsta su Dievu. Tačiau iš aplinkinių teko atsigirsti, kad jie neleistų į tokią grupę savo vaiko unsure.gif Bent man nieko baisaus, kad lopšelinukas išmoksta maldelę prieš maistą, ar pažįsta kūdikėlį nupieštą Kalėdiniame atviruke... Bet čia jau žinoma šeimos apsisprendimas.
Atsakyti
Labas, kas nuo rudens į Šnekučių grupę??? thumbup.gif biggrin.gif
Beje, kaip su rugsėjo pirmąją? Ar nešat gėlių, būna šventė ar tiesiog eilinė diena? Nes keliausim pirmą kartą. 4u.gif O jei nukels rugsėjo pirmąją vėliau dėl remontų, kažin-kaip tada? g.gif
Atsakyti
Truputi susierzinau, kad dėl tokių dalykų kaip nukeliamas darželio lankymo pradžios terminas, neinformuojama.

Žodžiu, buvau pas direktorę ir išsiaiškinau, kad rugsėjo 1 šventės nebus ir vaiką į darželį atvesti galima tik rugsėjo 6d iki 9h. Ir tai dar pasitikslinti rugsėjo 3 dieną huh.gif Jokios šventės. Ir dar nugązdino, kad suvarys po 30 vaikų į grupę huh.gif Juk ir taip daugumai vaikų tai pirmos dienos, o čia tokį bardaką daro...

Esu supykusi ir ant savivaldybės, ir ant darželio personalo už neorganizuotumą. O pasiteisino, kad atseit nepriskambino... nors telefonas nuolat įjungtas ir nei vieno praleisto skambučio nemačiau... O ar sunku elementarų skelbimą į darželio tinklapį patalpinti? Atrodo, kad kiekvienas laisvai turime kam paskutinę minutę palikti prižiūrėti vaiką.
Atsakyti
labas mamos,
man direktore skambino ir pranese, kad darziukas nedirbs apytiksliai iki spalio praeita savaite. as ta pacia diena skambinau i savivaldybe pasiklaust ju kur siulo vaika del iki spalio del kazkieno aplaidumo ar letu apsuku. tai moteris su kuria kalbejau kita diena perskambinus pazadejo, kad darziukas nuo rugsejo tikrai dirbs. o va sia savaite paskambino vel direktore ir pakviete ateiti rugsejo 6. labai dziaugiuosi, nes tikrai netureciau galimybes samdyti aukle iki spalio. o vesti vaika i kita darza kol atsidarys musu, kaip kad buvo pasiule svietimo skyriuj, tai man isvis kazkokia mistika. pagal juos reikia lopselinuka pripratint prie vienos aplinkos, o paskui po menesio prie kitos, ane? nu nesamone zodziu. schmoll.gif
turbut as labiau jaudinuos uz vaika lotuliukas.gif dar visa savaite likus, o as jau nerimauju tongue.gif

sekmes Jums, mamytes 4u.gif susitiksim darzely rolleyes.gif
grazaus savaitgalio thumbup.gif
Atsakyti