Įkraunama...
Įkraunama...

Kas važiuojat į stovyklą?

Na mes irgi su vyru pakalbėjom, kad nors kartą sudalyvauti įdomu būtų, jeigu tik nesirgsim, tai būtinai susitiksim.
Atsakyti
Mes atsisakėme stovyklos.
Atsakyti
Na tai gal kitais metais susitiksim, mes rezervavom kambarį, važiuosim.
Atsakyti
Butinai deima turėsi papasakot įspudžius
Atsakyti
Būtinai parašysiu, sakė labai daug šeimų užsirašė, turėtų būti smagu. Gaila tik kad čia mažai kas prisijungia, būtų įdomu jau susipažinus nuvažiuoti, pabendrauti.
Atsakyti
Sveikos, nors siame forume lankausi gana daznai, taciau prisiregistruoti prisiruosiau tik siandien. As taip pat ruosiuosi ivaikinti vaikuti, todel man labai idomi (ir naudinga) jusu patirtis. Jau susitvarkiau visus savo dokumentus, greitai baigsiu ir iteviams organizuojamus kursus. Nepaprastai laukiu, kol man pasiulys koki nors vaikuti, taciau kartu ir nerimauju. Jus savo vaikucius "susiradote" pacios ar jums pasiule VTAT? Dabar siek tiek keiciama ivaikinimo tvarka, galima susitikti tik su VTAT pasiulytais vaikais. Idomu butu isgirsti jusu patirti - koks buvo jusu pirmasis susitikimas su vaikuciu? Kokie butu jusu patarimai? Bijau, kad busiu taip susijaudinusi, kad galiu ir neprisiminti vaikelio veido.
Atsakyti
Sveika prisijungus 4u.gif Sveikinu apsisprendus žengti tokį žingsį. Mūsų sūnaus atsiradimas šeimoje labai įdomus... Kai jau apsisprendėme su vyru įsivaikinti, susitvarkėme dokumentus, išklausėme kursus, gavome iš VTAT leidimą apsilankyti kūdikių namuose. Pasiskambinome ten ir paprašėme leidimo atvykti susipažinti su galimais įvaikinti kūdikiais iki maždaug 1 metukų. Darbuotoja pasakė kad galėsim aplankyti 4 kūdikius (nes tiek tuo metu buvo tokio amžiaus galimų įvaikinti vaikų) Pirmas berniukas kurį pamatėme buvo 1,5 metukų toks baltapūkis ir fainas, bet jie jau ruošėsi miegui ir labai trumpai mes jį matėm. Tada nuėjom į jauniausių vaikučių grupę ir mums parodė 7 mėn berniuką.... kai aš jį paėmiau į rankas iš karto supratau kad nebenoriu jo palikti. Pradėjom su vyru klausinėti kas kaip ir kodėl, darbuotoja atsinešė vaikelio bylą ir pasakė kad ji apsiriko, jis NĖRA įtrauktras į galimų įvaikinti vaikų sąrašą cry.gif Tiesiog to vaiko niekas nelankė nuo gimimo ir ji galvojo kad jį įvaikinti galima. Tada beveik 2 metus truko teismų maratonas, kad vaiką būtų galima įvaikinti... ir jau dabar jis mūsų sūnus ax.gif
Sėkmės tau ir būtinai parašyk kaip jums seksis smile.gif
Atsakyti
Na tai merginos ar jau ruošiatės stovyklai?
Atsakyti
Nu tai mes ruošiamės važiuoti, o kaip Jums gal kas pasikeitė?
Atsakyti
Ne -pas mus viskas po senovei. Bet gal kitą met tai tikrai pavyks nulėkt. Būtinai lauksiu pasakojimų po stovyklos.
Atsakyti
TAI KA MERGINOS - LAGAMINAI JAU SUKRAUTI? jUS NET NEISIVAIZDUOJAT KAIP AŠ TEN NORĖČIAU NORS DIENELEI NULĖKT.
Atsakyti
LAUKIAM ĮSPŪDŽIŲ
Atsakyti