Įkraunama...
Įkraunama...

Kas naršo forume

QUOTE(Valentinka @ 2005 05 06, 15:39)
O geras, gerai kad atradau sia temele, nes tikrai galvojau kompas mano nuluzo, kad as viena forume sedziu...  doh.gif  doh.gif

Geras - ir aš tik viena cry.gif
Atsakyti
Prisiminiau dar...man neleidžia peržiūrėt savo pačios postų ... cool.gif
Atsakyti
Nebloga tokia naujove pastebejau - paspaudus Refresh atsidaro kokio nors nario asmeninio pasto dezute doh.gif biggrin.gif nesijaudinkit, niekieno asmenisku zinuciu neskaiciau... ax.gif
Atsakyti
O as niekaip negaliu perziureti naujas zinutes...raso kad kazkokia klaida per greitai noriu paziureti reikia palaukti 20 sekundziu smile.gif nors ir kiek belaukciau ta pati raso...beja as forume narsau irgi "viena" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ViChy @ 2005 05 06, 16:28)
O as niekaip negaliu perziureti naujas zinutes...raso kad kazkokia klaida per greitai noriu paziureti reikia palaukti 20 sekundziu smile.gif nors ir kiek belaukciau ta pati raso...beja as forume narsau irgi "viena"  mirksiukas.gif

ir man tas pats, karocia bendraujame"nematu" mirksiukas.gif
Atsakyti
chia turbut special for Bonifacija luzo, bo ji dabar galvoja, jog visi dirba, mokosi ir niekam nera laiko forume sedet, todel ir pati susimaste biggrin.gif
Atsakyti
Valio, kad radau šitą temą. Jau nuo pietų jaučiuosi "Palė vienas pasaulyje". Bet žinutės atsiranda, ir matau, kad kai kurios yra aktyvios (pagal žalius aktyvumo taškučius), bet pagrindiniame forumo puslapyje rodo tik mane ir dar porą besikeičiančių nick'ų. Kaip gerai, kad čia tik serverio sutrikimai (oi, visai negerai SuperMamai cry.gif ), bet vis geriau negu ištuštėjęs forumas.... mirksiukas.gif
Atsakyti
taip išeina, kad dauguma narių mano forume naršant tik save blink.gif
na, būna kartais, kad rodo daugiau narių pagrindiniame psl, bet tam tikrose temose tai rodo, kad aš viena esu...
Atsakyti
aš gi galvoju, kas čia pasidarė visur viena sad.gif .Būtų geras oras galvočiau kad užsiėmę visi labai tourist5.gif vacation1.gif vacation4.gif ar aš nepatinku verysad.gif
na dabar ramiau mirksiukas.gif
Atsakyti
O man šiandien, nuėjus į profilį, užrašus PROFILIO NUSTATYMAI (Įtraukti į kontaktų šąrašą ir t.t.) rodo kairėje, o nebe, kaip buvo, per vidurį. Dabar čia taip turi būti ar kaip? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Victory @ 2005 05 06, 17:18)
Nebloga tokia naujove pastebejau - paspaudus Refresh atsidaro kokio nors nario asmeninio pasto dezute  doh.gif  biggrin.gif  nesijaudinkit, niekieno asmenisku zinuciu neskaiciau...  ax.gif

Reikėjo rašyt - o naujo kiek sužinojau... Intriga būtų biggrin.gif
Atsakyti
Ei, o kur tas Refresh mygtukas? Nu nežinau aš...Ar jau taip gerai nibeveikia? biggrin.gif
Atsakyti