Labas moteritės
Labai daug rašoma forume apie skydliaukė ,bet apie hiperfunkcija nieko nesuradau
Pačiai nustatyta skydliaukės hiperfunkcija, gėriu Thirazolio tablėtės. Labai noriu surasti šios ligos likimo draugių. Kam irgi nustatyta hiperfunkcija? Rašykit kaip gyvenot ir kovojate su liga? Dar noriu sužinoti kokie nusiskundimai vargina dažnaiusiai? Lauksiu.Pakalbėsim ir palaikysim viens kitą
mano tetai yra tai ji gere metozoli ir tiroksina .... o juk tiroksino negalima , o dar daznai juo hipo geriant per didele doze pasidaro hiper . o kokie jus vargina hyper simptomai ?
QUOTE(lucero @ 2009 01 26, 17:42)
mano tetai yra tai ji gere metozoli ir tiroksina .... o juk tiroksino negalima , o dar daznai juo hipo geriant per didele doze pasidaro hiper . o kokie jus vargina hyper simptomai ?
Tyrimai tth-0,05, t4-24. Pas endokrinologa dar nebuvau - is pradziu reikia pas BPG siuntimo. Zinau, kad metozolis nera toks "nekaltas", tai ir ieskau info. O simptomai - nuovargis, nervingumas, oda/plaukai suprastejo...
o RSC Ar tau svoris krenta ? man dabar atrodo kuo jis mazesnis tuo lb krenta svoris
QUOTE(lucero @ 2009 01 26, 18:00)
o RSC Ar tau svoris krenta ? man dabar atrodo kuo jis mazesnis tuo lb krenta svoris
Gal sutapimas - bet padidejo
QUOTE(rsc @ 2009 01 26, 18:06)
Gal kas zinote - ar metizolis vienintelis vaistas nuo hiper skydliaukes?
Sveika rsc
Papildyta:
QUOTE(lucero @ 2009 01 26, 19:00)
Tikrai lucero tu tesi ,kaip žinau kam nustatyta hiper tam labai svoris mažėja ( aš tikrai numečiau,net per daug
man tai hipo bet svoris krenta gal doze per didele
QUOTE(rsc @ 2009 01 26, 21:50)
Ne
Papildyta:
QUOTE(lucero @ 2009 01 26, 21:32)
man tai hipo bet svoris krenta gal doze per didele
Žinau lucero kad jums hipo
QUOTE(rsc @ 2009 01 26, 18:06)
Gal kas zinote - ar metizolis vienintelis vaistas nuo hiper skydliaukes?
Sveikutes, mergaites
isviso yra trys vaistai
QUOTE(jurrrge @ 2009 01 27, 23:06)
Sveikutes, mergaites
isviso yra trys vaistai
du kuriuos jau minejot, o treti LT nera, juos vezasi is Vokietijos, nes pastarieji tinka nestukems ir maitinancioms.
isviso yra trys vaistai
O tretieji yra propycilis juos vaistinėje užsisakai ir juos parveža. O juos naudoja ne tik nėštukės ir maitinančios, bet ir tos kurias metizolis ir thyrozolis alergizuoja. Man pavyzdžiui netiko tie du todėl aš geriu propycili, bet geriau jau jum jo neprireiktų nes kaina jo tai 180 Lt