Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

Labas moteritės smile.gif Labai daug rašoma forume apie skydliaukė ,bet apie hiperfunkcija nieko nesuradau schmoll.gif Pačiai nustatyta skydliaukės hiperfunkcija, gėriu Thirazolio tablėtės. Labai noriu surasti šios ligos likimo draugių. Kam irgi nustatyta hiperfunkcija? Rašykit kaip gyvenot ir kovojate su liga? Dar noriu sužinoti kokie nusiskundimai vargina dažnaiusiai? Lauksiu.Pakalbėsim ir palaikysim viens kitą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zinote - ar metizolis vienintelis vaistas nuo hiper skydliaukes?
Atsakyti
mano tetai yra tai ji gere metozoli ir tiroksina .... o juk tiroksino negalima , o dar daznai juo hipo geriant per didele doze pasidaro hiper . o kokie jus vargina hyper simptomai ?
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 01 26, 17:42)
mano tetai yra tai ji gere metozoli ir tiroksina .... o juk tiroksino negalima , o dar daznai juo hipo geriant per didele doze pasidaro hiper . o kokie jus vargina hyper simptomai ?

Tyrimai tth-0,05, t4-24. Pas endokrinologa dar nebuvau - is pradziu reikia pas BPG siuntimo. Zinau, kad metozolis nera toks "nekaltas", tai ir ieskau info. O simptomai - nuovargis, nervingumas, oda/plaukai suprastejo...
Atsakyti
o RSC Ar tau svoris krenta ? man dabar atrodo kuo jis mazesnis tuo lb krenta svoris
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 01 26, 18:00)
o RSC Ar tau svoris krenta ? man dabar atrodo kuo jis mazesnis tuo lb krenta svoris

Gal sutapimas - bet padidejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 01 26, 18:06)

Sveika rsc mirksiukas.gif metizolis ne vienintėlis vaistas,dar ura Thyrazolis jis brangesnis bet šalutinų mažiau.Man nuo metozolio pradėjo labai slinkti plaukai todėl man pakeite metozolį į thyrozolį. O kas liečia svori tai tikrai numečiau nemažai kg. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(lucero @ 2009 01 26, 19:00)

Tikrai lucero tu tesi ,kaip žinau kam nustatyta hiper tam labai svoris mažėja ( aš tikrai numečiau,net per daug unsure.gif )o o kieno skydliaukės hormonai lietai funkcionuoja tam atvirksčiai svoris auga .
Atsakyti
man tai hipo bet svoris krenta gal doze per didele
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2009 01 26, 20:22)
metizolis ne vienintėlis vaistas,dar ura Thyrazolis jis brangesnis bet šalutinų mažiau.Man nuo metozolio pradėjo labai slinkti plaukai todėl man pakeite metozolį į thyrozolį.

O vaistai kompensuojami g.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 01 26, 21:50)
O vaistai kompensuojami g.gif

Ne schmoll.gif Net nežinau kodėl g.gif Metizolis tai nebrangiai kainuoja ,bet Thyrozolis apie 20 lt. O ju reikia ne viena dežute išgerti.
Papildyta:
QUOTE(lucero @ 2009 01 26, 21:32)
man tai hipo bet svoris krenta  gal doze per didele

Žinau lucero kad jums hipo mirksiukas.gif dažnai pas jus į forumą užeinu. Gal tai ir nuo mitybos priklauso. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 01 26, 18:06)

Sveikutes, mergaites 4u.gif
isviso yra trys vaistai 4u.gif du kuriuos jau minejot, o treti LT nera, juos vezasi is Vokietijos, nes pastarieji tinka nestukems ir maitinancioms. Radau va tokia info, nes pas mane pacia skydliauke hormonu per daug gamina. Simptomai, jauciau ziauru nuovargi ir sirdis permusineja, tai gydytoja iskart itare skydliauke. Pasidariau tyrimus, o jie patvirtino itarimus. Tik as nieko negeriu, nes maitinu vaika, po keliu savaiciu vel kartosim tyrimus, jei negereja(sako po gimdymo buna tokie sutrikimai, kurie susitvarko savaime)tai tuomet gersiu vaistus. Nes situos geriant maitinti negalima g.gif o svoris man auga, daktare sake, kad jis gali arba augti arba kristi, cia kaip kam doh.gif O Jums seniai jau sitaip g.gif as kazkada geriau tyroxina, nei man geriau buvo, nei blogiau. Dar kas keista, kad vaistus paskyre, nes daktarui nepatiko ka jis mate echoskopuodamas skydliauke, nors hormonai buvo normoj g.gif Dabar galvoju, kad gal kaip tik po to ir pradejau jaust permusimus, kurie tai liaujasi, tai vel uzeina. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurrrge: 27 sausio 2009 - 22:08
QUOTE(jurrrge @ 2009 01 27, 23:06)
Sveikutes, mergaites 4u.gif
isviso yra trys vaistai 4u.gif du kuriuos jau minejot, o treti LT nera, juos vezasi is Vokietijos, nes pastarieji tinka nestukems ir maitinancioms.

O tretieji yra propycilis juos vaistinėje užsisakai ir juos parveža. O juos naudoja ne tik nėštukės ir maitinančios, bet ir tos kurias metizolis ir thyrozolis alergizuoja. Man pavyzdžiui netiko tie du todėl aš geriu propycili, bet geriau jau jum jo neprireiktų nes kaina jo tai 180 Lt doh.gif
Atsakyti