Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

QUOTE(vidal @ 2009 01 29, 15:19)
labas.Aš vartoju Metyzoli, kol kas apie 3 sav.Tai sakau gal ir man pabandyt dar šalia - Santegos "Bee Royal".Gal pasakytum kur juos įsigyt,ar bet kurioj vaistinėje yra blush2.gif  ax.gif ar kaži reik pasikonsultuot su endokrinologe, nes dabar tik po 3 men pas ja važiuosiu  g.gif  g.gif , bet juk gal nieko blogo, kad pabandysiu schmoll.gif  g.gif

Labukas vidal mirksiukas.gif Žinok tikrai siūlau pagerti šias maisto papildus ( tikrai nereklamuoju ) schmoll.gif Jie parduodami tikrai ne kiekvienoje vaistinėje. Euro tikrai nerasi,Farmoj irgi . Aš perku jas 100 metų vaistinėja arba šeimos vaistinėje mano poliklinikoje . Jie kainuoja nemažai apie 100 lt ( 90 tbl) Atrodo yra ir 45tbl. Gali mažesne pakuote nusipirkti pabandyti. Parašysiu kodėl siūlau jų pagerti:
svarbiausia kad tai naturalus produktas thumbup.gif Tai maisto papildas kurio sudėtyje yra žedadulkės,jų sudetyje yra labai daug vertingų medžiagų (amino rugšies - labai tinka mums turintems problemų su skydliake),lengvai pasisavinami baltymai, lecitinas maitinantis smegenis nervų sistemą,mažina cholersterolio kiekį kraujyje,vit.A,C,B,D,PP,E, mikroelementai ,lipidai thumbup.gif Ir kas svarbiausia kad visi šie vitaminai labai gerai ir greitai pasisavinami .Aišku reikia gerti ne dvi-tris savaites o ilgesni laiką .Žedadulkės rekomendojamos gerti tiek profilaktiškai tiek gydymui. Vienas minusas jie gali alergizuoti.Jeigu esi nealergiška žedadulkėms tikrai rekomenduoju. K dar norėjau parašyti ,kad labai dažnai sergant hiperfunkcija labai sutrinka rėgejimas ( man pvz.tikrai labai skaudėjo akis ir pats regejimas nusilpes buvo) tai šitie vitaminai net mano akims padėjo. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 29 sausio 2009 - 22:57
QUOTE(Ksėna @ 2009 01 29, 22:56)

Gal gali patikslinti pavadinima - nerandu "Bee Royal"?
Atsakyti
tai jei i sudeti ieina ziedadulkes tai gal galima tada naturalia biciu duonele valgyt, man mociute visa stiklaini idejo, ten juk naturalus produktas is ziedadulkiu g.gif
Atsakyti
labukas, kur visos hyperiukės biggrin.gif dingo, nejaugi gripas siaučiantis per Lietuvą, palaužė, kad ši temelė visai gale gale lauko mirksiukas.gif liko.Aliooooo...
Aš geriu Metozli toliau, tikrinuos leukocitus, kol kas viskas normoje,Jau sudraugavau su 100 tablečiu, tai pradėjau antrą šimta( iš viso turiu gert 3 men )tai va kas naujo mūsų fronte merginoooos???
Atsakyti
Labas biggrin.gif , niekur nedingom. Tik tų temų padaugėjo, dauguma į temą svoris ir skydliaukė persimetė. Užsuk ir tu jei turi su juo broblemų. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carla: 11 vasario 2009 - 15:11
malonu girdėt, kad randam kiekviena sau mielą tema, šiap aš su svoriu neturiu dideliu problemu ( 170 cm ir 56 kg) ir esu savim kol kas patenkinta- tfu-tfu-tfu...kažkaip net nepagalvojau ,kad jūs ten pabėgot.Reiks ir man iš smalsumo bent užsukt.Sėkmės visoms- nepasiduodam 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
negaliu patiket kad nuo tokios mazos tiroksino dozes man tapo hyper sad.gif o koks jusu tth ??
Atsakyti
Sveikutes hiperiukes,

Visad turejau skydliaukes bedu...iki nestumo - hipofunkcija, po jo pusmetis hipo ir persoko i hyper doh.gif Anot kazanaviciaus - vos isvengeme peilio, butu saline, bet su Metizoliu sustabde. Dabar persikrausciau i Palanga ir apleidau skydliaukes reikalus. Pasidariau tyrimus ir itariu, kad hiperfunkcija si karta unsure.gif
Vaistu jokiu 5 men nevartojau.
Beje, palnuojam 2.gif: , bet jauciu, kad visas tas reikalas nusikels neribotam laikui, ane? verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Vasario 17d. einu pas endokrinologe unsure.gif
TTH - 0.006 (0.27-4.2)
FT3 - 8.73 (2.8-7.1)
FT4 - 1.93 (0.85-1.85)
Atsakyti
Noriu ir as prisijungti. Man hiper-, bet kai reikalai pradejo blogeti svoris pradejo nezmoniskai augti, per viena vasara (o vasarom mazai valgau ir esu gana aktyvi) priaugau 20 kg. Gydytojai sake kad neimanoma tai ir kad maziau reik valgyt, o as pavargau su jais gincytis.. Su metizoliu draugauju jau beveik 2 metus, kovo menesi paskirta operacija, kurios tikriausiai atsisakysiu, pirma kad baisiai pradejau bijoti, o antra- pradejau taikyti, sakykim "netradicine medicina", rezultatus jau ir pati matau, bet tikiuos kad kovo menesi ir gydytojai tai patvirtins..
Bet turiu toki klausimeli, matau kad cia nemazai merginu patyre staigu svorio augima su hiperfunkcija. ar koks nors gydytojas jum paaiskino kodel taip galejo atsitikt?
Atsakyti
visi sako kad del hiper padideja apetitas ir imi valgyt daug
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2009 02 16, 20:49)
visi sako kad del hiper padideja apetitas ir imi valgyt daug

man tai jokio padidejimo nebuvo, kaip tik atvirksciai - pikindavo nuo maisto, viduriavau daznai, i saldumynu puse ziurejau tik per pms, o svoris augo ir augo ir augo.. dabar aciu dievui sustojo ir net dideliu pastangu deka pradeda kiek mazeti, bet daaaaug leciau nei augo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2009 02 15, 01:15)
Sveikutes hiperiukes,

Beje, palnuojam 2.gif: , bet jauciu, kad visas tas reikalas nusikels neribotam laikui, ane? verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Vasario 17d. einu pas endokrinologe unsure.gif
TTH - 0.006 (0.27-4.2)FT3 - 8.73 (2.8-7.1)
FT4 - 1.93 (0.85-1.85)

Sveikute hereja. Tavo TTH tyrimas toks pat kaip būvo mano prieš metus. Kaip tu jautėsi su tokiais hormonais? Aš tai negalėjau nieko,tik gulėti ir viskas ,o gulėt negalėjau todėl kad auginau antra mažiuka ir dar maitinti sugebėjau.Bet po trįjų mėnesių teko atsisakyti maitinimo todėl kad jau negalėjau net arbatos sau užplikyti. Metizoli geriau pusė metų ,paskui perejau į Tyrozolį. Tau dabar būtinai reikia atsistatyti skydliaukes funkcija o paskui tikrai galėsi ir vaikelio susilaukti biggrin.gif Dabar mano hormonai kaip ir normoje,bet vistiek jaučiu kad labai jau jie "balabojasi" .Pvz.labai keičiasi skaičiai nors rodos jie normoje bet vistiek pati jaučiu kad nelabai viskas čiki. Dabar balandžio pakartotinai darys ehoskopija ir tada vėl hormonus tyrsiu. Aš irgi labai noriu susilaukti dar vieno vaikelio ir labai noriu tykėtis kad man pavyks. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 16 vasario 2009 - 23:19