QUOTE(vidal @ 2009 01 29, 15:19)
Labukas vidal

Žinok tikrai siūlau pagerti šias maisto papildus ( tikrai nereklamuoju )

Jie parduodami tikrai ne kiekvienoje vaistinėje. Euro tikrai nerasi,Farmoj irgi . Aš perku jas 100 metų vaistinėja arba šeimos vaistinėje mano poliklinikoje . Jie kainuoja nemažai apie 100 lt ( 90 tbl) Atrodo yra ir 45tbl. Gali mažesne pakuote nusipirkti pabandyti. Parašysiu kodėl siūlau jų pagerti:
svarbiausia kad tai naturalus produktas

Tai maisto papildas kurio sudėtyje yra žedadulkės,jų sudetyje yra labai daug vertingų medžiagų (amino rugšies - labai tinka mums turintems problemų su skydliake),lengvai pasisavinami baltymai, lecitinas maitinantis smegenis nervų sistemą,mažina cholersterolio kiekį kraujyje,vit.A,C,B,D,PP,E, mikroelementai ,lipidai

Ir kas svarbiausia kad visi šie vitaminai labai gerai ir greitai pasisavinami .Aišku reikia gerti ne dvi-tris savaites o ilgesni laiką .Žedadulkės rekomendojamos gerti tiek profilaktiškai tiek gydymui. Vienas minusas jie gali alergizuoti.Jeigu esi nealergiška žedadulkėms tikrai rekomenduoju. K dar norėjau parašyti ,kad labai dažnai sergant hiperfunkcija labai sutrinka rėgejimas ( man pvz.tikrai labai skaudėjo akis ir pats regejimas nusilpes buvo) tai šitie vitaminai net mano akims padėjo.