Labukas jurrrge
Mano situacija irgi labai panaši kaip ir tavo
Tik man problemos prasidėjo ne po gimdymo o nėštumo metų. Nuo kokio 8 mėn.užeidavo nežmoniškas silpnumas,nuovargis,širdis daužidavosi taip kad galvojau išsprogs .Pulsas iki 100-110 ,bet spaudimas žemas būvo.Negalėjau net arbatos sau pasidaryti,o jau kokios mintis užeidavo baisios nuo nežinojimo kas su manim darosi. Bet tyrimų niekas man neskire,pagimdžius maitinau bet jaučiau pastovu silpnuma,nerima ir širdies permušimus,galvojau kad nuo nuovargio. Bet kada pajutau kad nieko negaliu jau daryti nubėgau pas gydytoją ir padarius TTH mano hormonų kaip pasake beveik nebuvo,skaičai rode 0,06
Man irgi endokrenologe pasiūle Propocilio .Bet aš atsisakiau todėl kad kaina ohoho
O reikėjo gerti 6 tabletes per dieną.Tai pradėjau gerti Metizoli o paskui perejau į Thyrozolį. Dar galiu parekomenduoti maisto papildus Santegos "Bee Royal" su žedadulkėm. Jos man išraše endokrenologe ,tikrai galiu pasakyti labai padėjo .Paskui kada nustojau gerti Thyrozoli vartuojau tos maisto papildus kaip vaistus ( po 2 tbl.per diena).
labukas, mergaitės
Jungiuosi ir aš prie Jūsų. likimo sesių, nes irgi draugauju su vienu iš mūsų likimo draugų -Metyzoliu
O prasidejo irgi viskas nuo to, kad jaučiau toki pastovu nerima, žiauru pulsa iš niekur nieko, drebėjo rankos ir visas kūnas tarpais, bet...viska suversdavau, kad kažkas negerai su širdele......ir nervais. nors nuėjus pas kardiologus, sakydavo viskas kaip ir gerai,bet išsityrus skydliauke.... priskyrė ta draugeli man.Tad jau beveik mėnuo gyvenu ne tik su vyru ir vaikais, bet ir su Metyzoliu.Na, paskaičius atsiliepimu apie ji, tai neramu man, bet kol kas poveikiu nemaloniu nejaučiu, po 2 sav pasidariau leukocitus - nu viskas kaip ir gerai, reik toliau sekti.Paskyrė ji man 3 men po 1,5 tabl 2 kart per diena.Diagnozė - toksinė struma ( per daug harmonu)
TSH 0,005pas mane (o tas TTH ar tai tas pats kaip TSH ar ne - klin, klin
) nieko nebesusigaudau.Gydausi pas Taučiene Klaipėdoj, gal kas turi atsiliepimu kokiu????
Laikykitės,likimo sesės
O prasidejo irgi viskas nuo to, kad jaučiau toki pastovu nerima, žiauru pulsa iš niekur nieko, drebėjo rankos ir visas kūnas tarpais, bet...viska suversdavau, kad kažkas negerai su širdele......ir nervais. nors nuėjus pas kardiologus, sakydavo viskas kaip ir gerai,bet išsityrus skydliauke.... priskyrė ta draugeli man.Tad jau beveik mėnuo gyvenu ne tik su vyru ir vaikais, bet ir su Metyzoliu.Na, paskaičius atsiliepimu apie ji, tai neramu man, bet kol kas poveikiu nemaloniu nejaučiu, po 2 sav pasidariau leukocitus - nu viskas kaip ir gerai, reik toliau sekti.Paskyrė ji man 3 men po 1,5 tabl 2 kart per diena.Diagnozė - toksinė struma ( per daug harmonu)
TSH 0,005pas mane (o tas TTH ar tai tas pats kaip TSH ar ne - klin, klin
Laikykitės,likimo sesės
QUOTE(Carla @ 2009 01 27, 22:45)
O tretieji yra propycilis juos vaistinėje užsisakai ir juos parveža. O juos naudoja ne tik nėštukės ir maitinančios, bet ir tos kurias metizolis ir thyrozolis alergizuoja. Man pavyzdžiui netiko tie du todėl aš geriu propycili, bet geriau jau jum jo neprireiktų nes kaina jo tai 180 Lt 
Kiek tableciu uz 180 Lt?
Idomu, ar ju paskiria tiek pat, kiek metizolio? Nes jo reikejo gerti po 8 per diena. Ir ne savaite
QUOTE(rsc @ 2009 01 28, 12:48)
Kiek tableciu uz 180 Lt?
Idomu, ar ju paskiria tiek pat, kiek metizolio? Nes jo reikejo gerti po 8 per diena. Ir ne savaite
Tai sitie, ko gero, per kisene labai smogtu...
Jie atitinka man sakė viena thyrozolio tabletę. O ar atitinka vieną metizolio nežinau. Aš gėriau 6 tabletes per dieną metizilio. Bet mane po 1,5 mėnesio gėrimo labai sualergizavo ir tada man išrašė 3 tabletes per dieną propycilio. Bet ar aš gėriau mažiau dėl to kad kiti vaistai ar dėl to kad sumažėjo hormonai nežinau.
QUOTE(Carla @ 2009 01 28, 11:59)
Jie atitinka man sakė viena thyrozolio tabletę. O ar atitinka vieną metizolio nežinau. Aš gėriau 6 tabletes per dieną metizilio. Bet mane po 1,5 mėnesio gėrimo labai sualergizavo ir tada man išrašė 3 tabletes per dieną propycilio. Bet ar aš gėriau mažiau dėl to kad kiti vaistai ar dėl to kad sumažėjo hormonai nežinau.
Ar senai pirkai propycili Lietuvoj? Dabar randu info, kad jis neteikiamas
QUOTE(rsc @ 2009 01 28, 15:03)
Ar senai pirkai propycili Lietuvoj? Dabar randu info, kad jis neteikiamas
Noriu susirinkti informacija dar iki tol, kol reikes (o gal ne - tfu, tfu, tfu) gert
Pirkau prieš savaitę tai nauja jo kaina seniau jis kainavo 160 Lt ir nerasi tu jo lietuvoje, nes kai jo reikia gydytoja išrašo receptą ir dar tokį dokumentą, tai vadinasi vardiniai vaistai, taigi eini į vaistinę ir klausi ar parvežit šitų vaistų nes ne visos vaistinės tuom užsiima aš perku euro vaistinėje. Kiek žinau thyrozolis taip pat kažkada nebuvo registruotas lietuvoje ir buvo labai brangus. Šį vaistą aš randu rusijos vaistų kataloge ten jis 130 Lt kainuoja.
QUOTE(Carla @ 2009 01 28, 14:51)
Pirkau prieš savaitę tai nauja jo kaina seniau jis kainavo 160 Lt ir nerasi tu jo lietuvoje, nes kai jo reikia gydytoja išrašo receptą ir dar tokį dokumentą, tai vadinasi vardiniai vaistai, taigi eini į vaistinę ir klausi ar parvežit šitų vaistų nes ne visos vaistinės tuom užsiima aš perku euro vaistinėje. Kiek žinau thyrozolis taip pat kažkada nebuvo registruotas lietuvoje ir buvo labai brangus. Šį vaistą aš randu rusijos vaistų kataloge ten jis 130 Lt kainuoja.
Dekui uz atsakyma
QUOTE(Ksėna @ 2009 01 28, 00:15)
Dar galiu parekomenduoti maisto papildus Santegos "Bee Royal" su žedadulkėm. Jos man išraše endokrenologe ,tikrai galiu pasakyti labai padėjo .Paskui kada nustojau gerti Thyrozoli vartuojau tos maisto papildus kaip vaistus ( po 2 tbl.per diena).
labas.Aš vartoju Metyzoli, kol kas apie 3 sav.Tai sakau gal ir man pabandyt dar šalia - Santegos "Bee Royal".Gal pasakytum kur juos įsigyt,ar bet kurioj vaistinėje yra
sveikos mielosios, man pries pora dienu nustate hiperfunkcija skydliaukes, nors man kai kurie pozymiai kaip hipofunkcijos, priaugau 24kg nors mityba visada prisiziurejau ir sportuoju. nors skaiciau kad sergant hiperfunkcija svoris kaip tik krenta, o man auga...
paskyre metizoli gert, bijau kad dar labiau nepriaugciau svorio, nes ir taip kankinuosi...
QUOTE(LumiLumi @ 2009 01 29, 15:20)
nors skaiciau kad sergant hiperfunkcija svoris kaip tik krenta, o man auga...
Man irgi auga
Sveikos
O kokia iš tiesų yra FT4 norma? Man tai kažkokios keistenybės... Pirmą kartą pasidariau tyrimą - parašyta, kad norma 19, o pas mane buvo 24. Po dviejų savaičių padariau kitur tyrimą - ten panašūs skaičiai, tik atvirkščiai
Viena gydytoja tikina, kad pas mane hiperfunkcija, o kita - kad aš sveika. Eiti pas trečią?
QUOTE(cherry pie @ 2009 01 29, 15:56)
Sveikos
O kokia iš tiesų yra FT4 norma? Man tai kažkokios keistenybės... Pirmą kartą pasidariau tyrimą - parašyta, kad norma 19, o pas mane buvo 24. Po dviejų savaičių padariau kitur tyrimą - ten panašūs skaičiai, tik atvirkščiai
Viena gydytoja tikina, kad pas mane hiperfunkcija, o kita - kad aš sveika. Eiti pas trečią? 
Pasitikslinau. Norma: 12 - 22