regna, bet įsivaizduoju kad tas pyragas tai tikrai nemenkas gaunasi ane?
QUOTE(ssanta @ 2009 05 10, 20:17)
regna, bet įsivaizduoju kad tas pyragas tai tikrai nemenkas gaunasi ane?
Tavo tiesa,tas pyragas gaunasi gerai-geras.
Aš,jį supjausčiau,nedideliais kvadratais,tai gavosi nemažai.
Jis,saldžiai rūgštokas,toks trapus,man patiko,pabandyt,tikrai verta.
Kai kepsi nedarinėk duryčių,jau ,kaip paruduos tuomet,bent man taip sakė draugė.
Aš,vakar kepiau su spanguolių kisieliumi{reikėjo lauktuvėms},tai geresnis skonis.
Viską ruošiau su kombainu.
Kaip aš,supratau,tai šiame recepte,reikia viską vieną po kito{eiliškumo tvarka išplakti po vieną produktą}
Pasikartosiu,kiaušiniai+cukrus+kisielius+aliejus+miltai su priedais.
gal zinote kokiu saldumynu receptu, kur reiketu nemazai grietines? parsivezem is kaimo, o nera kur tiek det, bijau kad greit jau suges....
QUOTE(pagieza2 @ 2009 05 11, 17:00)
gal zinote kokiu saldumynu receptu, kur reiketu nemazai grietines? parsivezem is kaimo, o nera kur tiek det, bijau kad greit jau suges....
labas as zinau kur reikia nemazai grietines




Siūlau išsirinkti bet kokį pyrago receptą, tik jei į jo sudėtį įeina aliejus, pienas, sviestas/margarinas, vietoj šių dalykų dėti atitinkamą kiekį grietinės
.

atsimenu kai dar maza buvau mama mus savaitgali lepindavo orkaiteje apkepintom baronkom su kondencofke
na ji tas dar tarybines didelias minkstas barankas perpjaudavo per viduri ir dar i keturias dalis ir aptepdavo kondencuotu pienu saldziu, manu koks rududu ne ka prasciau suveiktu
ir dedavo apskrudinti i orkaite . tiesa as to skanesto neragavau nuo vaikystes laiku ir negaliu pasakyti ar ne tarybiniams vaikams tai praeitu uz skanesta
, bet man tai liko kuo silciausi prisiminimai.. dar mama virdavo riebaluose spurgytes ir kazkokias gelytes kurios labai issipusdavo ir jas pabarstydavo cukraus pudra...
tik cia jau receptu nezinau






[quote=emiliuxas,2009 05 11, 23:01]
su tavo šiltais vaikystės prisiminimais.
Vaikystės skonis buvo nuostabus
,bet,jis liko tik prisiminimuose
Ydomu
ar jį būtų galima sukurti

Vaikystės skonis buvo nuostabus


Ydomu


kukuruzu pyragas
labai pigu ir paprasta
1 pakis saldziu kukuruzu
medaus, cukraus, grietines
grietine, cukru ir medu pakaitinti keptuvj, kol gaunasi karamele (tik neperkepinkit, neis ikasti) tada dar kol karsta po truputi pilti ant kukuruzu ir maisyti. palaukti kol atves. na MB per pusdieni ji visa suvalgo
o is viso pakio iseina nemazai

1 pakis saldziu kukuruzu
medaus, cukraus, grietines
grietine, cukru ir medu pakaitinti keptuvj, kol gaunasi karamele (tik neperkepinkit, neis ikasti) tada dar kol karsta po truputi pilti ant kukuruzu ir maisyti. palaukti kol atves. na MB per pusdieni ji visa suvalgo


QUOTE(Tiutelis @ 2009 05 05, 14:16)
Gal kas zinot recepta tokio pyrago, kur dali teslos augini savaite, o kita dali kepi ir taip kiekviena savaite.
as turiu


QUOTE(pagieza2 @ 2009 05 19, 13:00)
kukuruzu pyragas
labai pigu ir paprasta
1 pakis saldziu kukuruzu
medaus, cukraus, grietines
grietine, cukru ir medu pakaitinti keptuvj, kol gaunasi karamele (tik neperkepinkit, neis ikasti) tada dar kol karsta po truputi pilti ant kukuruzu ir maisyti. palaukti kol atves. na MB per pusdieni ji visa suvalgo
o is viso pakio iseina nemazai 

1 pakis saldziu kukuruzu
medaus, cukraus, grietines
grietine, cukru ir medu pakaitinti keptuvj, kol gaunasi karamele (tik neperkepinkit, neis ikasti) tada dar kol karsta po truputi pilti ant kukuruzu ir maisyti. palaukti kol atves. na MB per pusdieni ji visa suvalgo


o kiek reikia medaus ,grietines ir cukraus?
QUOTE(regna @ 2009 05 11, 03:34)
Kaip aš,supratau,tai šiame recepte,reikia viską vieną po kito{eiliškumo tvarka išplakti po vieną produktą}
Pasikartosiu,kiaušiniai+cukrus+kisielius+aliejus+miltai su priedais.
Pasikartosiu,kiaušiniai+cukrus+kisielius+aliejus+miltai su priedais.
Sveikos, o man toks kvailas klausimas visada kyla, kisielių reikia dėti paruoštą? ar miltelius? Ir visada nežinau, ką daryt, kai recepte būna, kislielius, pudingas ar pan.

Visos temos neperžvelgiau, tai atsiprašau, jei netyčia pasikartosiu.
NETIKRI "RAFAELLO"
Varškę ištrinti su grietine, cukrumi, vaniliniu cukrumi. Formuoti rutuliukus, apvolioti kokoso drožlėse ir
Galima į viduriuką įsprausti riešutą, raziną. Galima dar visko praimprovizuoti.
vaikų vaišėms - labai šaunu, ypač, kai tą darbą patys vaikai gali ir atlikti
NETIKRI "RAFAELLO"

Varškę ištrinti su grietine, cukrumi, vaniliniu cukrumi. Formuoti rutuliukus, apvolioti kokoso drožlėse ir


