Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XI tema):

Paplūdimiai mokami. Nueini, susimoki ir guliesi ant tau patinkančio gulto, aišku, jei jis neužimtas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2008 05 23, 17:00)
Paplūdimiai mokami. Nueini, susimoki ir guliesi ant tau patinkančio gulto, aišku, jei jis neužimtas biggrin.gif

biggrin.gif smurka tu man vis nuotaika pataisai ir paguodi labai jau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o cia dienai ar valandom susimoki,koks mazdaug mokestis eina,tikiu kad visur skirtingai bet manau apytiksliai eina kainos?nu paaiskinkit man tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gucis: 23 gegužės 2008 - 16:10
QUOTE(kristina r. @ 2008 05 23, 15:51)
na,beliko tik pora zingsneliu iki bilietu uzsakymo thumbup.gif .dabar renkuosi is GOLDEN LOTUS ir ROSE RESIDENCE BEACH.gal kas galit ka apie juos patarti? 4u.gif  mirksiukas.gif
tiesa,mano drauge kazkaip issireiske,kad kemere kaip ir nera ne kur nueiti..negi tikrai?

Aš rinkčiausi ROSE RESIDENCE BEACH, nors jis yra toliau nuo centro. O Golden Lotus yra pačiame Kemero centre. O nueiti Kemere galima, matyt, tik į parduotuves biggrin.gif . O kur dar reikia eiti? Į ekskursijas nuvažiuosit. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 22, 15:15)
O, šaunu. thumbup.gif Mes irgi į Sidę vykstam. thumbup.gif Bėgu žiūrėt. bigsmile.gif
Papildyta:
Oho, koks didelis miestelis. blink.gif Daug žmonių gatvėj. g.gif Aš tikėjausi kažko panašaus į mūsų Šventąją. hihihi.gif

mirksiukas.gif Žmonių daugiau gatvėse vakarais, o va kai sekmadienį apie 10val išsiruošėm, tai nežinau ar patikėsit, bet viskas buvo taip tuščia, kad net ir vietiniai nieko nesiūlė. g.gif Už Šventąją didesnė, nes vien dvi dienas blūdijom po griuvėsius. Buvo įdomu prie visko prisiliesti.
Kur apsistosite?

Mes gyvenom 600 metrų iki centro, 1 km iki senamiesčio arba 10 min, tikrai nepavydėjom "Royal Dragon", kuriem iki centro buvo 5km ir jau reikėjo važiuoti su dolmušais. O šiaip man labai patiko.
Alanijoj buvom vieną dieną, na miesto išsidėstymas nuostabus, bet jau žmonių krūvos... doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Neprasta @ 2008 05 22, 19:36)
Mes išskrendam šiąnakt,dėl kvepalų tai man veini sako,kad galima,kiti kad ne doh.gif O negalima tai visokių manikiūro priemonių,žirklučių ir kitokių aštrių dalykų,kurie gali kam nors pakenkt. Aš noriu įsidėt vaistus nuo pykinimo,tik įdomu ar irgi neteks išmest doh.gif

Į rankinį bagažą negalima dėti skysčių (net gėrimų), kurių talpa viršija 50 ar 100 ml. Pusseserės dukra netyčia vaikas nežinodama praėjo su litru gajos limonado, bet... siūlau geriau duty-free kokį buteliuką sau ir vaikams paimt.Prieš sistemą nepapūsi.

Aš patarčiau pasikvėpinti ir tada pasikliauti "savo" kvapu iki pasiimsi lagaminus.
JOKIŲ manikiūrinių žirklučių, peilių... (kas aštru)-100 procentų, kad atims.

P.S.Jei susigundysite turkiškomis kriauklytėmis, kaip atsitiko man, neimkite į rankinį bagažą. Smagiai žiūrėjau kaip kas antrai iš rankinuko traukė maišus šių grožybių. Iki skrydžio galo drebėjau dėl mano kriauklių lagamine.... unsure.gif unsure.gif

Dabar jos smagiai pūpso mano kolekcijoje.... blush2.gif blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2008 05 23, 21:27)
mirksiukas.gif  Žmonių daugiau gatvėse vakarais, o va kai sekmadienį apie 10val išsiruošėm, tai nežinau ar patikėsit, bet viskas buvo taip tuščia, kad net ir vietiniai nieko nesiūlė. g.gif  Už Šventąją didesnė, nes vien dvi dienas blūdijom po griuvėsius. Buvo įdomu prie visko prisiliesti.
Kur apsistosite?

Mes gyvenom 600 metrų iki centro, 1 km iki senamiesčio arba 10 min, tikrai nepavydėjom "Royal Dragon", kuriem iki centro buvo 5km ir jau reikėjo važiuoti su dolmušais. O šiaip man labai patiko.
Alanijoj buvom vieną dieną, na miesto išsidėstymas nuostabus, bet jau žmonių krūvos...  doh.gif  doh.gif
Papildyta:
Į rankinį bagažą negalima dėti skysčių (net gėrimų), kurių talpa viršija 50 ar 100 ml. Pusseserės dukra netyčia vaikas nežinodama praėjo su litru gajos limonado, bet... siūlau geriau duty-free kokį buteliuką sau ir vaikams paimt.Prieš sistemą nepapūsi.

Aš patarčiau pasikvėpinti ir tada pasikliauti "savo" kvapu iki pasiimsi lagaminus.
JOKIŲ manikiūrinių žirklučių, peilių... (kas aštru)-100 procentų, kad atims.

P.S.Jei susigundysite turkiškomis kriauklytėmis, kaip atsitiko man, neimkite į rankinį bagažą. Smagiai žiūrėjau kaip kas antrai iš rankinuko traukė maišus šių grožybių. Iki skrydžio galo drebėjau dėl mano kriauklių lagamine.... unsure.gif  unsure.gif

Dabar jos smagiai pūpso mano kolekcijoje.... blush2.gif  blush2.gif

P.P.S.Atsargiai su rankinio bagažo matmenim.Bachūrą ir Lietuvos praleido sportiniu DIDELIU krepšiu, o Turkijoj sako NO NO. Teko skolinti maišelį kad per patikrinimo punktą praeitų. Jau Lietuvoj jį turėjo perspėt. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2008 05 23, 21:29)
mirksiukas.gif  Žmonių daugiau gatvėse vakarais, o va kai sekmadienį apie 10val išsiruošėm, tai nežinau ar patikėsit, bet viskas buvo taip tuščia, kad net ir vietiniai nieko nesiūlė. g.gif  Už Šventąją didesnė, nes vien dvi dienas blūdijom po griuvėsius. Buvo įdomu prie visko prisiliesti.
Kur apsistosite?

Mes Corolla viešbutyje. 4 km nuo miesto. smile.gif

Beje, kiek laiko važiavot iki viešbučio nuo orouosto?
Atsakyti
Mes grizom is AMARA CLUB MARINE
man viskas buvo thumbup.gif
user posted image
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=144&i=turkija123uw8.jpg][IMG]
user posted image
user posted image
user posted image
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=137&i=turkija072wl4
ypac patiko vesbucio teritorija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irenute: 24 gegužės 2008 - 16:53
O gal kas nors ne per seniausiai grįžo iš Mukarno viešbučio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irenute @ 2008 05 24, 17:48)
Mes grizom is AMARA CLUB MARINE

kaip tik atejau ieskot atsiliepimu apie sita viesbuti. kaip maitinimas? aptarnavimas? ar yra koks 'varlinykas' maziems vaikams?
Atsakyti
Gal kas buvot Mahmutlar miestelyje g.gif Ar yra ten ką veikti,ar tai kaimelis ax.gif

Mes buvome, pries du metus... Tai kazkaip ir siemet dairausi viesbuciu siame miestelyje smile.gif
Man visai patiko. Dydziu, kaip Sventoji, pora pagrindiniu gatviu, bet pilnai uztenka ir krautuveliu, ir kavinukiu ir naktiniu bariuku, diskoteku thumbup.gif Buvom is ten nuvaziave iki Alanijos, bet ir viskas brangiau , ie nesidera kaip Machmutlare... Machmutlare viena diena per savaite buna didziuuulis turgus nuo vaisiu iki rubu thumbup.gif

Na nebent jus domina kas super-duper...
Atsakyti
Mes buvom balandzio menesi Botanik viesbutyje. Idesiu kelias nuotarukas, gal kas nors ruosiasi i ta viesbuti ir bus idomu pasiziureti biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2008 05 24, 19:12)
kaip tik atejau ieskot atsiliepimu apie sita viesbuti. kaip maitinimas? aptarnavimas? ar yra koks 'varlinykas' maziems vaikams?

Del maitinimo, tai pasirinkimas didelis, man buvo mazoka vaisiu, buvo tik obuoliai, greifrutai, apelsinai, slyvos, braskes buvo tik per vakarene, paskutine diena buvo ir arbuzu ir abrikosu.
Del aptarnavimo irgi neturiu del ko skustis, visi labai geranoriski ir paslaugus, buvo problema su seifu, uzdarem, o atidaryti nesugebedavom g.gif , kitiems su kondicioneriu, bet viska pataise.
Baseiniuku vaikiukams yra, siuliciau pasiimti rankoves arba liemene
Atsakyti
Sveikos,

Ka tik grizom is Kemero, AMARA WING RESORT viesbucio. Man labai patiko, maistas super, servisas irgi thumbup.gif Ideciau nuotraukeliu, bet viskas memory card'e - nuveziau foto daryt ax.gif zodziu, tas viesbutis idealiai tinka poilsiui su seima, animatoriai nuostabus - puikiai dirba su vaikais , o visa diena , taip pat ir vakare, organizuoja pramogas ir renginius smile.gif
Atsakyti