QUOTE(Smurka @ 2008 05 23, 17:00)
Paplūdimiai mokami. Nueini, susimoki ir guliesi ant tau patinkančio gulto, aišku, jei jis neužimtas 

o cia dienai ar valandom susimoki,koks mazdaug mokestis eina,tikiu kad visur skirtingai bet manau apytiksliai eina kainos?nu paaiskinkit man

QUOTE(kristina r. @ 2008 05 23, 15:51)
na,beliko tik pora zingsneliu iki bilietu uzsakymo
.dabar renkuosi is GOLDEN LOTUS ir ROSE RESIDENCE BEACH.gal kas galit ka apie juos patarti?
tiesa,mano drauge kazkaip issireiske,kad kemere kaip ir nera ne kur nueiti..negi tikrai?

tiesa,mano drauge kazkaip issireiske,kad kemere kaip ir nera ne kur nueiti..negi tikrai?
Aš rinkčiausi ROSE RESIDENCE BEACH, nors jis yra toliau nuo centro. O Golden Lotus yra pačiame Kemero centre. O nueiti Kemere galima, matyt, tik į parduotuves

QUOTE(Amiletta @ 2008 05 22, 15:15)
O, šaunu.
Mes irgi į Sidę vykstam.
Bėgu žiūrėt. 
Papildyta:
Oho, koks didelis miestelis.
Daug žmonių gatvėj.
Aš tikėjausi kažko panašaus į mūsų Šventąją. 

Papildyta:
Oho, koks didelis miestelis.

Kur apsistosite?
Mes gyvenom 600 metrų iki centro, 1 km iki senamiesčio arba 10 min, tikrai nepavydėjom "Royal Dragon", kuriem iki centro buvo 5km ir jau reikėjo važiuoti su dolmušais. O šiaip man labai patiko.
Alanijoj buvom vieną dieną, na miesto išsidėstymas nuostabus, bet jau žmonių krūvos...

Papildyta:
QUOTE(Neprasta @ 2008 05 22, 19:36)
Mes išskrendam šiąnakt,dėl kvepalų tai man veini sako,kad galima,kiti kad ne
O negalima tai visokių manikiūro priemonių,žirklučių ir kitokių aštrių dalykų,kurie gali kam nors pakenkt. Aš noriu įsidėt vaistus nuo pykinimo,tik įdomu ar irgi neteks išmest 

Į rankinį bagažą negalima dėti skysčių (net gėrimų), kurių talpa viršija 50 ar 100 ml. Pusseserės dukra netyčia vaikas nežinodama praėjo su litru gajos limonado, bet... siūlau geriau duty-free kokį buteliuką sau ir vaikams paimt.Prieš sistemą nepapūsi.
Aš patarčiau pasikvėpinti ir tada pasikliauti "savo" kvapu iki pasiimsi lagaminus.
JOKIŲ manikiūrinių žirklučių, peilių... (kas aštru)-100 procentų, kad atims.
P.S.Jei susigundysite turkiškomis kriauklytėmis, kaip atsitiko man, neimkite į rankinį bagažą. Smagiai žiūrėjau kaip kas antrai iš rankinuko traukė maišus šių grožybių. Iki skrydžio galo drebėjau dėl mano kriauklių lagamine....

Dabar jos smagiai pūpso mano kolekcijoje....

Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2008 05 23, 21:27)

Kur apsistosite?
Mes gyvenom 600 metrų iki centro, 1 km iki senamiesčio arba 10 min, tikrai nepavydėjom "Royal Dragon", kuriem iki centro buvo 5km ir jau reikėjo važiuoti su dolmušais. O šiaip man labai patiko.
Alanijoj buvom vieną dieną, na miesto išsidėstymas nuostabus, bet jau žmonių krūvos...

Papildyta:
Į rankinį bagažą negalima dėti skysčių (net gėrimų), kurių talpa viršija 50 ar 100 ml. Pusseserės dukra netyčia vaikas nežinodama praėjo su litru gajos limonado, bet... siūlau geriau duty-free kokį buteliuką sau ir vaikams paimt.Prieš sistemą nepapūsi.
Aš patarčiau pasikvėpinti ir tada pasikliauti "savo" kvapu iki pasiimsi lagaminus.
JOKIŲ manikiūrinių žirklučių, peilių... (kas aštru)-100 procentų, kad atims.
P.S.Jei susigundysite turkiškomis kriauklytėmis, kaip atsitiko man, neimkite į rankinį bagažą. Smagiai žiūrėjau kaip kas antrai iš rankinuko traukė maišus šių grožybių. Iki skrydžio galo drebėjau dėl mano kriauklių lagamine....

Dabar jos smagiai pūpso mano kolekcijoje....

P.P.S.Atsargiai su rankinio bagažo matmenim.Bachūrą ir Lietuvos praleido sportiniu DIDELIU krepšiu, o Turkijoj sako NO NO. Teko skolinti maišelį kad per patikrinimo punktą praeitų. Jau Lietuvoj jį turėjo perspėt.

QUOTE(Siguliukas @ 2008 05 23, 21:29)

Kur apsistosite?
Mes Corolla viešbutyje. 4 km nuo miesto.

Beje, kiek laiko važiavot iki viešbučio nuo orouosto?
O gal kas nors ne per seniausiai grįžo iš Mukarno viešbučio?

QUOTE(Irenute @ 2008 05 24, 17:48)
Mes grizom is AMARA CLUB MARINE
kaip tik atejau ieskot atsiliepimu apie sita viesbuti. kaip maitinimas? aptarnavimas? ar yra koks 'varlinykas' maziems vaikams?
Gal kas buvot Mahmutlar miestelyje
Ar yra ten ką veikti,ar tai kaimelis 

Mes buvome, pries du metus... Tai kazkaip ir siemet dairausi viesbuciu siame miestelyje

Man visai patiko. Dydziu, kaip Sventoji, pora pagrindiniu gatviu, bet pilnai uztenka ir krautuveliu, ir kavinukiu ir naktiniu bariuku, diskoteku

Na nebent jus domina kas super-duper...
Mes buvom balandzio menesi Botanik viesbutyje. Idesiu kelias nuotarukas, gal kas nors ruosiasi i ta viesbuti ir bus idomu pasiziureti

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

Papildyta:

QUOTE(vvandene @ 2008 05 24, 19:12)
kaip tik atejau ieskot atsiliepimu apie sita viesbuti. kaip maitinimas? aptarnavimas? ar yra koks 'varlinykas' maziems vaikams?
Del maitinimo, tai pasirinkimas didelis, man buvo mazoka vaisiu, buvo tik obuoliai, greifrutai, apelsinai, slyvos, braskes buvo tik per vakarene, paskutine diena buvo ir arbuzu ir abrikosu.
Del aptarnavimo irgi neturiu del ko skustis, visi labai geranoriski ir paslaugus, buvo problema su seifu, uzdarem, o atidaryti nesugebedavom

Baseiniuku vaikiukams yra, siuliciau pasiimti rankoves arba liemene
Sveikos,
Ka tik grizom is Kemero, AMARA WING RESORT viesbucio. Man labai patiko, maistas super, servisas irgi
Ideciau nuotraukeliu, bet viskas memory card'e - nuveziau foto daryt
zodziu, tas viesbutis idealiai tinka poilsiui su seima, animatoriai nuostabus - puikiai dirba su vaikais , o visa diena , taip pat ir vakare, organizuoja pramogas ir renginius
Ka tik grizom is Kemero, AMARA WING RESORT viesbucio. Man labai patiko, maistas super, servisas irgi