Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XI tema):

Sveikos,
norejau pasiteitauti gal kas nors buvote Alanijos kurerte Gardenia 4* viesbutyje? Labai smalsu, nes kai jau uzsisakeme viesbuti, tik tada pagalvojome, jog nieko apie ji nezinome...
Butu smagu isgirsti atsiliepimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaria @ 2008 05 22, 15:28)
Gal galit cia parasyt apie MERYAN viesbuti  ax.gif

Pazistami praeitais metais ten buvo, sake - viskas ten puiku smile.gif . Bet mus nesuviliojo, nes bloga geografine padetis - toli nuo visko. Bet tai skonio reikalas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pirma kart važiuojam į tokią kelionę. Važiuojam pirmadienį į Lonicerą world.
Aš kaip dar neišmananti noriu paklausti ką galimą neštis rankiniame bagaže?
Fotiką?Kvepalus?Dar ką? Ir ko jokiais būdais negalima.Kad vėliau netektu palikti ax.gif biggrin.gif
Dekuj. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistė V. @ 2008 05 22, 16:42)
Sveikos,
norejau pasiteitauti gal kas nors buvote Alanijos kurerte Gardenia 4* viesbutyje? Labai smalsu, nes kai jau uzsisakeme viesbuti, tik tada pagalvojome, jog nieko apie ji nezinome...
Butu smagu isgirsti atsiliepimu ax.gif

As nebuvau ,bet buvo mano drauges drauge.Sake tiesiog super viesbutis,jis priklauso to miesto merui,tai ten sake tiesiog fantastiskas ir grazus,svarus viesbutis.
Atsakyti
QUOTE(Pliusine meskute @ 2008 05 22, 18:58)
Sveikos  4u.gif
Pirma kart važiuojam į tokią kelionę. Važiuojam pirmadienį į Lonicerą world.
Aš kaip dar neišmananti noriu paklausti ką galimą neštis rankiniame bagaže?
Fotiką?Kvepalus?Dar ką? Ir ko jokiais būdais negalima.Kad vėliau netektu palikti  ax.gif  biggrin.gif 
Dekuj. 4u.gif

Mes išskrendam šiąnakt,dėl kvepalų tai man veini sako,kad galima,kiti kad ne doh.gif O negalima tai visokių manikiūro priemonių,žirklučių ir kitokių aštrių dalykų,kurie gali kam nors pakenkt. Aš noriu įsidėt vaistus nuo pykinimo,tik įdomu ar irgi neteks išmest doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif

gal zinot kiek alkoholio vienam zmogui galima issivezti is turkijos? 4u.gif ar oro uoste neatims jei vesiuosi 3 butelius raki? cia lauktuves draugams lotuliukas.gif drinks_cheers.gif x o gal ir duty free to gero yra?
Atsakyti
QUOTE(Rymka @ 2008 05 22, 20:47)
Sveikos mamytes  smile.gif

gal zinot kiek alkoholio vienam zmogui galima issivezti is turkijos? 4u.gif ar oro uoste neatims jei vesiuosi 3 butelius raki? cia lauktuves draugams  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif x  o gal ir duty free to gero yra?

Yra duty free, bet kaina tikrai ne mažesnė nei parduotuvė.
Atsakyti
niekada nera buve problemu del alkoholio kiekio..i turkija vezemes ant 4iu zmoniu gal 8 1,5litro turio sidro bonkes,kokias 6as baltos..sampano..gerai skamba doh.gif bet smagu buvo sidra prie juros is arbuzu valgyt thumbup.gif o duty free isvis neskaiciuoja niekas..is kauno oro uosto mano vyras atveze 10 buteliu alkoholio(mes megstam lietuviskas trauktienes)ir nieko..kiek skraidom,nera jokiu nei problemu,nei klausimu iskile drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(alvara @ 2008 05 22, 21:00)
Yra duty free, bet kaina tikrai ne mažesnė nei parduotuvė.

Kaina mažesnė, nei parduotuvėse 4u.gif . Mes pirkom parduotuvėj už 12 lyrų, Duty free toks pat kiekis tos pačios rūšies Raki kainavo apie 9 lyras cool.gif .
Atsakyti
Laba diena:)
Laaabai noreciau pasidometi, gal kas galetumet placiau papasakot apie savo ar savo draugu, giminaiciu ispudzius Marmary. Mes su drauge zadam rugpjucio menesi tenai paatostogaut savaitele biggrin.gif Kiek girdejau ten truputuka triuksminga...Gal kam teko gyvent viesbuty Sun Maris, nes mes kaip tik sita viesbutuka pasirinkom rolleyes.gif
Atsakyti
na,beliko tik pora zingsneliu iki bilietu uzsakymo thumbup.gif .dabar renkuosi is GOLDEN LOTUS ir ROSE RESIDENCE BEACH.gal kas galit ka apie juos patarti? 4u.gif mirksiukas.gif
tiesa,mano drauge kazkaip issireiske,kad kemere kaip ir nera ne kur nueiti..negi tikrai?
Atsakyti
o merginos sakykit kaip ten yra su miesto papludymiais,ten nuejus turi issipirkti gulta ar kaip??pats ieskoti?papasakokit kuri,kad nebut zaliai bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti