Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XI tema):

QUOTE(Užmirstuole @ 2008 06 04, 09:56)
oj  bigsmile.gif kaip faina  thumbup.gif o jus ten viesbuti seimyninio kambario praset?

cia jau reikejo rinktis uzsisakant kelione. mes matai vaziavom keturi - as , vaikas ir mano tevai, vyras nezinojo ar gales per darbus. tai tevai ir eme seimynini - ir neapsiriko thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas gero ar blogo gali pasakyti apie si viesbuti Fetijoje :MAJESTY CLUB TUANA AND PARK?
Atsakyti
QUOTE(Gintaria @ 2008 06 04, 07:58)
cia jau reikejo rinktis uzsisakant kelione. mes matai vaziavom keturi - as , vaikas ir mano tevai, vyras nezinojo ar gales per darbus. tai tevai ir eme seimynini - ir neapsiriko  thumbup.gif

Dar klausimelis blush2.gif ar batukai tie maudyniu reikalingi vaikams g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 06 04, 16:04)
Dar klausimelis  blush2.gif ar batukai tie maudyniu reikalingi vaikams  g.gif

reikia
as turejau dvejus - tuos guminius ir tokius medziaginius, tai su guminiais baseiniuke turskesi, nes tokiam mazas tai slidu buvo - o su kitais i papludimi eidavom ant akmenu ar smeliuko - nes smeli taip ikaitindavo saule kad neimano basam but doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš prieš savaitę gįžau iš Club Golf viešbučio, netoli Sidės. Man ir vyrui labai patiko thumbup.gif Viešbučio kambariai tvarkingi, maistas skanus (AI), oras buvo geras, prie jūros smėliukas kaip Šventojoje:). Lijo tik vieną dieną ir tai - prie Antalijos (kai susiruošėme savarankiškai aplankyti Aspendos amfiteatrą).
Beveik kiekvieną dieną važiavome arba į Sidę, arba i Manavgatą. Važiavome dolmušais, kaina vienam žmogui 1 EUR (dviem žmonėms arba 2 EUR, arba 3 USD). Sidėje yra ką pažiūrėti mėgstantiems griuvėsius (man tai buvo svarbiausia priežastis renkantis atostogoms vietą). Yra amfiteatras (įėjimas 5 lyros arba 4 USD), romėnų pirtys (paverstos muziejumi, įėjimas 5 lyros), namų liekanos, Apolono šventyklos griuvėsiai (labai įspūdingai atrodo thumbup.gif ) ir t.t.
Manavgatas - daugiau ne turistinis miestas. Bet ten galima nuvažiuoti į turgų arba kelis km už miesto prie Manavgato krioklių (galima važiuoti dolmušu su užrašu "Selale" iš Managato centro; priėjimas prie tų krioklių beje irgi mokamas tongue.gif ). Tiesa - Manavgate yra prekybos centras "Migros" su normaliomis užrašytomis kainomis.
Su turkais važiavome tik į vieną ekskursiją - kelionė jachta į Alaniją (25 USD). Dabar suprantu kodėl buvo rašyta, kad neverta imti kelionės jachta doh.gif Pirmyn važiavome autobusu (surinkome visus turistus iš aplinkinių viešbučių ir Sidės bei Manavgato), pačioje Alanijoje laisvo laiko turėjome tik 1 valandą, o paskui jachta plaukėme 6 valandas (apie 40km) atgal į Sidę. Žodžiu, turizmo agentūroje žadėjo, kad viešbutyje būsim 17 val, o grįžome 20 val. hihihi.gif Laikas labai prailgo, dar be to bloga buvo nuo supimo blink.gif
Dar patarimas nesusigundyti kelionėmis jachta į Sidę ar Manavgatą (kaina apie 15 USD). Viską galite pamatyti savarankiškai, nuvažiavę su dolmušais.
Viešbutis mūsų nors ir ne 5*, bet labai padorus. Viešbutyje buvo du baseinai (vienas iš jų su kalneliais), vaikams baseiniukas, restoranas, 3 barai, kiekvieną vakarą vyko pramoginiai renginiai. Maistas labai skanus, daug daržovių, tik vaisių man trūko. Per savaitę buvo tris kartus arbūzų, kitomis dienomis obuoliai, apybaisiai apelsinai, labai skanūs melionai (tik vieną kartą). Viešbutyje apsistoję buvo apie 60 proc. rusų (mums jie netrukdė), 30 proc. vokiečių bei likę svečiai iš Lenkijos, Ukrainos ir mes dviese su vyru iš Lietuvos biggrin.gif Beje, restorane mačiau bent 4 vaikiškas maitinimo kėdutes.smile.gif
Kitais metais norėčiau nukeliauti į Bodrumą, tik šį kartą jau važiuosime su dukra.
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2008 06 04, 11:42)
Gal kas gero ar blogo gali pasakyti apie si viesbuti Fetijoje :MAJESTY CLUB TUANA AND PARK?

Apie viežbutį nežinau,bet girdejau iš lietuvių kurie daug šalių aplankė Turkijoj,kad Fetija nepaprastai gražus miestelis wub.gif
Atsakyti
Sveiki,
šiandien grižome iš Alanijos. Buvome apsistoje Lonicera world viešbutyje.
Viešbutis mums laabai patiko. Teritorija didėlė (50 000 KM2) ,plažas švarus ir labai didelis (palyginus su kitais šalia esančiais viešbučiais),maitino skaniai ir daug.. Žodžiu likome patenkintos.
Oras buvo super thumbup.gif dieną vos ne trisdešimt ,bet kažkaip po parduotuves lakstyt mums tai netrugdė lotuliukas.gif
Vanduo buvo apie dvidešimt tris kokius. Labai šiltas.

O vis dėlto mes susigundėm nuplaukti jachta į Sidę. Mokėjom keturesdešimt penkis dolerius ant dviejų.
Išplaukėmė devintą ryto. Plaukėmė labai ilgai... Buvo sustojimas jūroje pasiplaukiojimui. Atsirado tik keleta drąsuolių lotuliukas.gif
Vėliau priplaukėm Manavgatą. Kaip sakė mums "cholonaja reka ,goriaceje more" lotuliukas.gif Pasimaudėm pusvalandį ir atgal į jachtą valgyti. Valgėm keptą forelį su makaronais ir salotom. Man labai buvo skanu thumbup.gif Vėliau vėl plaukėm,plaukėm ir dar kartą plaukėm..Ilgai plaukėm...Priplaukėm Sidę. Išleido mus ten ir davė valanda su trupučiuku. Mes iškart prie Apolono vartų nuskubėjom..
Vėliau kol suradom amfiteatrą...Bet laiko aišku neliko tiek ,kad galima būtų ir į vidų užeiti. Įsivaizduokit ,kad svetimam mieste susirasti kažkokį objektą nelabai lengva.. Tuo labiau kai vienas rodo į vieną pusę ,kitas į kitą doh.gif lotuliukas.gif
Taigi pamatėme iš išorės amfiteatrą ir sprūkom į prieplauką.
Vėliau vėl laukė mūsų ilgas kelias. Laive buvo pramogos: pilvo šokis,žaidimai ir pan.

Jei kas domina klauskit.Bus manlonu padėt. 4u.gif
Atsakyti
Malonu persimesti i nauja tema thumbup.gif
merginos ar as teisingai samprotauju?:jei vaziuosiu su MB i toki ir toki tai viesbuti,o mano sesuo i kita,tai mes nei pliaze vieni pas kitu negalesim susitikti,nei vakare bare viesbucio pasedeti,nes kiekvienam viesbuciui,savi "all incl"klientai..? g.gif
o mes issirinkom golden lotus viesbuti..tikiuosi neprasovem.. g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina r. @ 2008 06 04, 22:19)
Malonu persimesti i nauja tema thumbup.gif
merginos ar as teisingai samprotauju?:jei vaziuosiu su MB i toki ir toki tai viesbuti,o mano sesuo i kita,tai mes nei pliaze vieni pas kitu negalesim susitikti,nei vakare bare viesbucio pasedeti,nes kiekvienam viesbuciui,savi "all incl"klientai..? g.gif
o mes issirinkom golden lotus viesbuti..tikiuosi neprasovem.. g.gif  ax.gif

Butent taip ir bus negalesite nei plezia nei bare sedeti, nes isvarys kaip mat, bent jau pas mus viezbuti taip buvo, o gyvenom mes Kemer Resort (cia Kemere), o buvo taip toki pagyvene vyrukai biggrin.gif pasikviete pagyvenusias damas i musu viezbucio pleza ir ka jus manot tos nespejo atsigulti kaip prisitate apsauga ir graziai ponias isprase ir ne viena toki atveji maciau kaip pravijo is teritorijos jei tu esi su kitokia apyranke nei viezbucio.
Atsakyti
Mes tai skaitėm rusų turoperatoriaus atsiliepimus

apie kitą viešbutį šalia "Delfino". Tai jame nėr tų apyrankių

ir ir vyr. menedžeris į rusų klausimą "Kas bus jei iš kitur ateis į restoraną
žmonės pavalgyti?" atsakė "Tegul paragauja mūsų virtuvės patiekalų,
tegu pasižiūri, žinos ateity už ką mokėti, kai pasirinks pas mus gyvent..."

Beje, praeitą vasarą buvau "Majesty mirage park resort" 5 zv. Čamjuvoj

prie Kemero, tai apyrankių nebuvo, o į teritoriją pro pagrindinį įėjimą eidavom
tai netikrindavo kai eini kas iš kur ten.
Į kitus viešbučius kai pirties ieškojau sau tinkamos
tai vaikščiojau ir nieka manęs
niekur neklausė kur ta jų apyrankė ar pan.

Valgyt aš ten nėjau, degintis irgi pas mus l. gerai buvo thumbup.gif

o pasivaikštinėt nieks nekliudė.
Atsakyti
As atvirksciai nesuprantu, kuriu velniu trenktis prigrustu dolmusu schmoll.gif ir atsisakyt tokio malonumo kaip pasiplaukiojimas jura jachta?? doh.gif doh.gif Man pvz nera didesnio malonumo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 26 gruodžio 2009 - 22:35
Norėjau paklausti, kaip Sidėje su uodais? Ar yra jų ten? g.gif
Atsakyti