Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XI tema):

Sveika sugrįžus, Rucelie, iš tavo aprašymo, tai viešbutis neša į kokias 2* blink.gif
O jums jį agentūroj rekomendavo? blink.gif ar dėl kitų priežasčių į jį važiavot?

Mes visus 3 kartus agentūros rekomenduotais Turkijos viešbučiais tikrai likom super patenkinti, geriau nei negalėjom tikėtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matux @ 2008 05 30, 15:12)
MONDAY,ar tavo kartais dūkrytė ne baltais ir garbanotais plaukais?
SIMENA.

Taip taip biggrin.gif Ta pati bigsmile.gif
Iš kur čia tokią fainą nuotrauką pasdarėt? bigsmile.gif

QUOTE(5634 @ 2008 06 01, 09:10)
Buvusioms Simenoje
Noriu paklausti kiek kainuoja pirtis ir ar patiko jums jei ten buvote?
doctor.gif

Aš jau rašiau, kad mokėjom 40$ su veido kauke. Nelabai turiu su kuo lygint, bet iš esmės patiko, nors kitą kartą bandyčiau kitur važiuot.
Atsakyti
Pasiskaitinejau cia jusu aprasymus ir susugundziau wub.gif Uzsisakiau kelione 5 dienom 06.15-20 i Alanya Royal Vikingen Resort. Tikiuos nenusivilsim,bet pasiskaitinejau atsiliepimu tai jie neblogi...O kurios jau prie vandens gulit tai laaabai jums pavydziu wub.gif wub.gif Kazkaip galva prasos atostogu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 02 birželio 2008 - 10:07
QUOTE(žibutė @ 2008 06 02, 10:32)
Sveika sugrįžus, Rucelie, iš tavo aprašymo, tai viešbutis neša į kokias 2* blink.gif
O jums jį agentūroj rekomendavo?  blink.gif  ar dėl kitų priežasčių į jį važiavot?

Mes visus 3 kartus agentūros rekomenduotais Turkijos viešbučiais tikrai likom super patenkinti, geriau nei negalėjom tikėtis smile.gif

sveika 4u.gif na ne, ne 2* ten, aplinka graži ir visa kita smile.gif mus kaina sugundė, šiaip jau. nėra ten taip baisu, tiesiog ten nėra JAUKU būti. pvz paplūdimio bare atėjau su lėkštute sakau užkandžių įsimesiu vaikams. prikrauta maisto, tai ir susiruošiau dėtis. girdžiu nain, nain, RAUS man rėkia.atsisuku-turkas įnirtingai plekšnojasi per riešą, tipo pažėk kiek valandų, raus iš čia doh.gif na raus tai raus, išėjau...be laikrodžio gi aš, atostogos man, nerūpi man tos valandos. paskui parėjus pas vyrą pasižiūrėjau-lygiai 5 minutėmis per anksti bandžiau vaikus pamaitint biggrin.gif na gerai, tvarka yra tvarka, bet koliotis juk nebūtina. arba a la carte ten tipo du yra restoranai.sakom pasicekavinkim, nueikim. tik tipo reikia iš vakaro užsisakyti jį.na mes nuėjom-užsisakysim.tai pasirodo mūsų likusiam buvimo laikui (4 dienoms į priekį) vietų nėra biggrin.gif tik paskui susipratau, kad 5 žaliais reikėjo pamojuot ir būtų atsiradę aišku tų vietų, ot nesusipratom...
Atsakyti
sveikutes, sakykit o liepos menesi ar verta vaziuoti i Turkija, bijau kad neislysim is kondicionuojamo kambario... Gal Smurka zinos... patarkit buvusios Turkijoje liepos menesi 4u.gif
Vaziuotume i Marmari...
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2008 06 02, 11:32)
sveika  4u.gif na ne, ne 2* ten, aplinka graži ir visa kita  smile.gif mus kaina sugundė, šiaip jau.

Na jei viešbutyje šilto vandens nėra, iš dušų varva, personalas nemalonus, maisto pasirinkimas, o tuo labaiu šviežumas nekoks, tai tikrai 5* nei pro kur jiems schmoll.gif Ir netgi 4* būtų per daug lotuliukas.gif Bet smagu, kad gerai pailsėjot, kad vaikučiai pakeitė aplinką thumbup.gif Kaip jie elgėsi, kaip skrydį ir kelionę autobusu ištvėrė? PArodyk nuotraukų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2008 06 02, 12:59)
Na jei viešbutyje šilto vandens nėra, iš dušų varva, personalas nemalonus, maisto pasirinkimas, o tuo labaiu šviežumas nekoks, tai tikrai 5* nei pro kur jiems schmoll.gif Ir netgi 4* būtų per daug lotuliukas.gif Bet smagu, kad gerai pailsėjot, kad vaikučiai pakeitė aplinką thumbup.gif Kaip jie elgėsi, kaip skrydį ir kelionę autobusu ištvėrė?  PArodyk nuotraukų bigsmile.gif

na matai aš neturiu su kuo palygint, pirmas mūsų blynas Turkijoje lotuliukas.gif šiaip Tunise man patiko žymiai labiau pernai.ir žmonės, ir aptarnavimas, ir viešbutis, nors jis ir mažesnis, ir mažiau žvaigždėtas buvo biggrin.gif šiaip buvo ir pliusų, pvz kad paplūdimys iškart prie viešbučio, kad ten smėliukas (vaikai kasė ir statė thumbup.gif ), džiaugiausi kad pusę čemodano vaikiškų plaukmenų ir kastuvų su formelėm prisikroviau rolleyes.gif panaudojom viską 100 proc. kelionę vaikai atlaikė žymiai geriau nei tikėjausi, ypač į ten (nes išskridom vidury dienos, tai normaliai išsimiegoję buvo, o va namo skrendant anksti kėlėm, tai jau sunkiau buvo). nuvykus tai tik pirmą vakarą labai baisu buvo - nuėjom vakarienės tiesiai iš resepšino praktiškai, nes po 20val tik atvažiavom į viešbutį. tai vaikai visą dieną sėdėję, kaip dėjo ten bėgiot, o baseinas tiesiai prie staliukų doh.gif mes su vyru bėgime maitinomės, pastoviai vaikus lakstėm rankiojom iš visur lotuliukas.gif bet čia tik pirmas vakaras toks buvo, kai vaikams dar viskas nauja ir įdomu, o dieną visą jie prasėdėt ramiai turėjo. paskui viskas normaliai buvo. tik kai reikdavo pavalgyt vargom su maže, nes kaip sakiau maitinimo kėdė ten - prabanga doh.gif o nuo normalios kėdės ji nieko nepasiekdavo ir plius pasimakalavus nusiversdavo.žodžiu maitinimosi procesas mūsų toks skubotas buvo smile.gif maisto šiaip ten pasirinkimas nebuvo skurdus, buvo ir to ir ano, bet pvz vaisiai visi nedanokę, uogų jei užmesdavo bliūdelį, tai išsiplėšydavo ten jas per kelias sekundes (nes užmesdavo porciją taip 10čiai žmonių, o svečių viso labo koki keli šimtai per 5 viešbučio korpusus), mėsą ne kartą perkandom neiškepusią, tai paskui bijojom ir rizikuot. na nežinau, kaip turi atrodyt 5* viešbutis, tikėjausi per šią kelionę sužinot lotuliukas.gif bet turbūt vistik dar nežinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2008 06 02, 11:39)
sveikutes, sakykit o liepos menesi ar verta vaziuoti i Turkija, bijau kad neislysim is kondicionuojamo kambario... Gal Smurka zinos... patarkit buvusios Turkijoje liepos menesi 4u.gif
Vaziuotume i Marmari...

Na karšta, ką aš daugiau galiu pasakyti biggrin.gif Bet jei jau aš, kuri dūsta nuo karščio ištvėriau, tai ir bet kuris kitas ištvers. Nor praėjusi vasara buvo neįtikėtinai karšta, tiesiog beveik rekordiškai. KAip bus šiemet, nieks nežino. Šiaip Marmary keliais laipsniais mažiau nei Antalijoje
Atsakyti
QUOTE(Gintaria @ 2008 06 02, 08:03)
Sveikos  4u.gif

vakar gryzom is Alanijos, MERYAN 5*  , viskas buvo  thumbup.gif  maistas geras ir ivairus, aptarnavimas liuksiskas ( neskaitant jaunu turku flirto  biggrin.gif  ), ir siaip viskas buvo nuostabu - vaikui atrakciju ir pakako. net nezinau ka dar parasyti - jei kas domina, klauskit. Nes man tai labai patiko smile.gif

Oj viskas viskas domina smile.gif ar yra lygintuvas, ar yra seifas.Kaip kambarys? Ir labai bijau kad mano kai tokios nevalgios mergos ten nieko joms tinkamo nebus blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rucelie @ 2008 06 02, 13:21)
na nežinau, kaip turi atrodyt 5* viešbutis, tikėjausi per šią kelionę sužinot  lotuliukas.gif bet turbūt vistik dar nežinau  rolleyes.gif

Nežinai nežinai lotuliukas.gif Nes geram viešbuty tokių fokusų nebent labai retai pasitaiko. Bet sužinosi irnesakyk.gif

Pvz pas mus šiemet viešbutyje buvo maitinimo kėdučių daug, net to skaičiaus nelabai įsivaizduoju, bet gal kokių 20 manau tikrai buvo g.gif Ir po kiekvieno vaikučio jas švariai visas išplaudavo ir apklijuodavo maistine plėvele, kad mikrobai ir dulkės nesėstų. Tada atsiplėši ir švariai valgai thumbup.gif

Mums pernai Simenoj ir šiemet Mukarnas'e tai viskas nereliai buvo, tiesiog eini ir grožiesi, geriesi, mėgaujiesi. Simenoj dėl teritorijos - gėlynų, išvešėjusių medžių, parkelių, takelių, krūmelių, o šiemet dėl prabangos ir šviežumo naujam viešbuty. DAr šiemet animatoriai nerealūs buvo, bet deja vaisių pasirinkimas skurdesnis, nes sezono pradžia, nei arbūzų, nei melionų nebuvo dar verysad.gif
Atsakyti
O jus man mergaites pasakykit,vizu mums nereikia i Turkija? Kazkaip dabar pagalvojau apie tai...
Atsakyti
Sveikos

mes buvome geguzes menesi 9 dienom MAXIM RESORT (Kemere). As iskart pasakysiu, kad as is tu zmoniu, kai man siaip viskas patinka visada. Atsiliepimai ir apie si viesbuti yra geri. Gal aisku 5* jam per daug visdelto..., gal kokios 4*
Bet mano vaikas ( jam tuoj penki) buvo pastoviai uzsiemes ir as manu , kad tai yra svarbiausia ilsintis su seima:)

Trumpas aprasymas smile.gif :
taigi mes buvom Maxim Resort ( Kemere) 2008 05 19 - 2008 05 27 . Labai gerai pailsejom. Puiki vieta ilsetis seimom su vaikais. Musiskiui 5 metai, jis buvo pastoviai uzsiemes. Ten dirba profesionalus labai vaiku animatorius Bolikas, kuris labai moka dirbti su vaikais. Taip pat yra lietuve animatore Elena, kurios pagalba Lietuvos seimu vaikai isivaziuoja i renginius be problemu. Vakarais buna vaiku disko, kur maniskis ismoko sokti puses valandos mazdaug programele:) Labai smagu, dar ir namo ta kompakta su dainom parveziau, tai sekmadieni man jis rode kaip sokti, vietoj aerobikos vbuvo smile.gif
Suauge gali ilsetis sau ramiai. Maistas puikus, alkoholis iki 12 nakties nemokamai. I miesto centra taksi apie 5 eurus, bet pestute jis visai netoli.

Puikus poilsis ir tikrai verta vaziuoti 14 dienu:)

Apie Meryan viesbuti girdejau geru atsiliepimu, sake daug geriau:)

Apie vizas Ju reikia , nusipirksi oro uoste Turkijoje, pries pasu kontrole. 10 Euru arba 15USD viena viza:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazina1974: 02 birželio 2008 - 14:49