Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XI tema):

Dabar turėčiau įdėti kambarių foto, bet kaip tyčia nei vienos neturiu, todėl nepykit, kad neparodysiu kaip atrodo kambariai. Tačiau parodysiu kaip atrodo viešbučio vidinis kiemas, kur ir vyksta visas veiksmas.

Papildyta:
Čia matosi vaikų, bangų ir didžiojo baseino dalis, kita dalis atrodo štai taip:

Pusryčiauti ir pietauti eidavome į šias patalpas esančias ne antrame aukšte tačiau pirmame. Antrame aukšte yra Ala karte restoranai (nežinau ar teisingai parašiau, nes į restoraną nei karto nėjau).

O vakarieniauti eidavome prie baseino, pusė valgio buvo gaminami lauke, o pusė viduje. Galiu pagirti išties labai skanus maistas.
Štai taip būdavo išdėstyti staliukai aplink baseiną.

Man šiame viešbutyje buvo tikras rojus, nes galėjau iki apsirijimo valgyti štai šitą gėrį, kurį be proto mėgstu:

Papildyta:
Na po vakarienės eidavome pasivaikščioti ant tilto, ant kurio žmonės dieną tinginiaudavo, degindavosi ir gerdavo šaltus gėrimus, mes ant jo nesideginom, nes norėjom būti šalia vandens, pasivaikščioti akmenuota pakrante todėl gulėdavom ant kranto, aišku ten buvo gultai, didžiuliai skėčiai nuo saulės ir kiek tik širdis geidžia šalto gėrimėlio. Va taip atrodo tiltas su spalvotom pagalvėm:

Po pasivaikščiojimo eidavome žiūrėti vakarinės programos, o programos kiekvieną vakarą būdavo vis kitokios, galiu tikrai išgirti jų animatorius šaunuoliai tikrai užveda publiką ir dar labai patiko, kad jie turi savo viešbučio dainą pagal kurią visi viešbučio svečiai išmokomi šokti, žiauriai patikdavo pasistaipyti, o va čia įdedu vieno vakaro programos momentą:

Taip taip tai kuo tikriausios brazilės, labai patiko jų pasirodymas, o dar labiau patiko kai vaikinukai šoko kapuerą. Na po pasirodymų būdavo dar gyvos muzikos vakaras ir jau nuo 24 val. turėdavo būti tyla, o kam dar neužtekdavo linksmybių tie persikeldavo į uždarą patalpą kur vykdavo šokiai pokiai.

Na dar bebūdami ir smagiai beleisdami laiką išbandėme ir paplūdimio linksmybes, va visi paskraidėme su tokiu parašiutu. Bent jau man kaip tokiai aukščio bailiai tai įspūdį paliko stiprų.

Na ką dar čia galiu Jums papasakoti, ai tiesa buvome turguje kuris vyksta tik pirmadieniais. Na turgus tai įspūdingas tuo, kad aš gyvenime nebuvau mačiusi tiek daržovių ir vaisių. Didelė gausa buvo ir prieskonių, bei prieskoninių žolelių.

Na dabar trumpai apie keliones. Ėmėme kelionę į raftingą, sumokėjom aišku dvigubai, nes važiavome su Novaturu (prašau iškarto nesmerkti mūsų pasirinkimo, turėjom savų sumetimų). Raftingas labai patiko, tik per mažai to pačio plaukimo, na tiksliau kilometrų, bet pati upė tai tikrai fantastiška.
Ėmėme kelionę į Myra Kekova, na čia tai visiškai nepaliko įspūdžio, toks jausmas kaip nieko nepamačius sugrįžau į viešbutį, aišku mums rodė ir tuos kapus ir Nikalojaus bažnyčią tačiau absurdiškiausia buvo kaip nuvežė prie vadinamos jachtos. Visą kelią gidė šnekėjo, kad plauksime jachta ir galėsim degintis, tai vat įdedu tos jachtos foto, kad kurie jei vyksit žinotumėt kaip ta jachta atrodo:

Atsakyti
Maitinimas man patiko, nes visą dieną gali valgyti ką tik nori, pavalgius pusryčius gali eiti valgyti užkandėlių, pavalgius pietus arba pietų metu gali eiti valgyti picų korios laaabai skanios arba gali valgyti keptus upėtakius. Maisto kokybė tikrai gera.
Papildyta:
Važiuočiau, nes tikrai labai patiko, vien tik didelį pliusą daro jų vakarinės programos.
Papildyta:
Dar truputi apie Jachta papasakosiu:
Geriausia buvo tai tas, kad gidė sako eikit pasideginti, o mūsų žmonių gal koki 25, o deginimosi plotas tai vat tas žalias lopinėlis, mums nespėjus dar persirengti maudomais, turkų gidas (kuris nežinau net kam buvo paimtas) išsirengė ir išsidrėbė per ta visą žalią plotelį, tai kas mums beliko arba stovėti arba sedėti “jachtos” viduje ir mėgautis pavėsiu. Na šitoj vietoj Novaturas tai turi stipriai tobulėti.
Žinokit buvau Egipte tai Novaturo gidai taip efektingai veikė, kad miela buvo žiūrėti, o ką veikia Turkijoj Novaturo gidai tai man nelabai suprantama.. Nu žodžiu nevarysiu daugiau aš ant jų…

Taigi reziume: kelionė į Turkiją patiko labai, viešbutis geras, maistas geras, apsipirkimo atžvilgiu to viso puflo yra ir pas mus LT gariūnuose ar bazėse, lauktuvėms geriau pirkite sveriamus Lokum saldainiukus, nes mes pirkome dėžutėse kur po 1 dolerį tai tą ir gavome, pusė dėžutės kartonas ir įdėtos kokia 20 saldainių gausiai apibarstytų ar tai kokiais miltais ar tai kokoso drožlėm.
Na jei kam kokių klausimėlių kyla mielai į juos atsakysiu.
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 06 09, 08:39)
Mes Sidėje būsim. Gerai neprisimenu pavadinimo, bet žinau, kad žodis žalias yra. lotuliukas.gif

mes iš Sidės penktadienį grižom wub.gif thumbup.gif O Ekskursija tikrai į Žaliąjį kanjoną vadinasi, važiavo mūsų kompanijos lietuviai, patenkinti liko smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar grįžom iš Alanijos. Taip greit prabėgo tos 14 d, kad nesinorėjo vistik dar namo, nors MB jau norėjo.

Daug keliavom ir pamatėm, bet vistiek man neatstoja tai kelionės į sacharą Tunise.

Išleidom daug pinigų, nes visko reikėjo......... lotuliukas.gif lotuliukas.gif labai labai reikėjo, tai ir pirkom lotuliukas.gif

Mūsų viešbutis 3* taigi viskas ganėtinai kukliau nei 5*, bet man tai ne trukdis gerai leisti laiką, nereikia man nei kelių baseinų , nei ėst visą dieną, užtenka ir 3 kart dienoj, taigi likau patenkinta ir ko gero nesiruošiu niekada važiuot į labai didelį viešbutį kur begalė žmonių.
Atsakyti
QUOTE(taiptaip @ 2008 06 09, 16:19)
Sveikos 4u.gif

Vakar grįžom iš Alanijos. Taip greit prabėgo tos 14 d, kad nesinorėjo vistik dar namo, nors MB jau norėjo.

Daug keliavom ir pamatėm, bet vistiek man neatstoja tai kelionės į sacharą Tunise.

Išleidom daug pinigų, nes visko reikėjo......... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  labai labai reikėjo, tai ir pirkom  lotuliukas.gif

Mūsų viešbutis 3* taigi viskas ganėtinai kukliau nei 5*, bet man tai ne trukdis gerai leisti laiką, nereikia man nei kelių baseinų , nei ėst visą dieną, užtenka ir 3 kart dienoj, taigi likau patenkinta ir ko gero nesiruošiu niekada važiuot į labai didelį viešbutį kur begalė žmonių.

o kokiam viešbuty buvot?
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 06 09, 16:25)
o kokiam viešbuty buvot?

Buvom "Renda Suit" viešbutyje. Aišku per visą laiką vaikų ten nemačiau nei vieno, taigi manau, kad jis nėra mėgstamas tų kas atostogauja su vaikais, o šiaip tai labai faini kambariai ten "suite" tipo tai miegamas ir dar vinas kambarys , viso 2 kambariai, vietos daug. Bet juk ir kambaryje taigi negyveni, o tik paprastai miegi ar persirengi....
Atsakyti
Keletas vaizdu is Turkijos, keliones po Zaliaji konjona ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kiek laiko ta kelione po zalaji kanjona trunka? ir ar imanoma su 2,6metu vaiku istverti g.gif
Atsakyti
Mum rekomendavo kaipo lengviausią kelionę. Tinka ir su mažu vaiku. Mūsiškei 1,8 tai gal ir surizikuosim. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2008 06 09, 18:34)
Kiek laiko ta kelione po zalaji kanjona trunka? ir ar imanoma su 2,6metu vaiku istverti g.gif

kazkur 5 val visa kelione g.gif dar pakeliui stabteli ant kalvos restoraneli pietus pavalgyt, tai ir susidaro ax.gif

kada jus isvykstat?
Atsakyti
QUOTE(Linacka @ 2008 06 02, 20:21)
sveikos,

norejau pasiterauti kur jusu manymu geriau atostogauti:bodrume ar marmaryje.
kur vesiau? kur yra daugiau ko pamatyti? kuo skiriasi ? ir pan

dekui smile.gif

Labas,
mes marmaryje nebuve, bet gidai sake 100proc teisingai pasielgem pasirinke bodruma, nes cia ir architekturos yra, ir vaizdingesnis, ir zalesnis krastas, bet aisku, jei norisi naktines vasarines palangos vaizdu ir garsu uz lango - bodrumas tikrai netiks, bus per ramus smile.gif
beje, kai vyksim vel i turkija, rinksimes ir vel ne pati bodruma, o jo koki regiona, nes juose dar jaukiau ir mazesnis zmoniu apkrovimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pradusia @ 2008 06 09, 20:20)
Labas,
mes marmaryje nebuve, bet gidai sake 100proc teisingai pasielgem pasirinke bodruma, nes cia ir architekturos yra, ir vaizdingesnis, ir zalesnis krastas, bet aisku, jei norisi naktines vasarines palangos vaizdu ir garsu uz lango - bodrumas tikrai netiks, bus per ramus  smile.gif
beje, kai vyksim vel i turkija, rinksimes ir vel ne pati bodruma, o jo koki regiona, nes juose dar jaukiau ir mazesnis zmoniu apkrovimas  4u.gif

Bodrumas nera zalesnis, siaip Marmaris zalesnis. As kai is Marmario pradziai nuvaziavau i Bodruma, tai pasirode nykokas, o paskui isimylejau Bodruma wub.gif wub.gif ir Marmaris nebeatrodo toks patrauklus ax.gif
Atsakyti