Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XI tema):

QUOTE(daivushkina @ 2008 06 11, 09:00)
Sveikutes  4u.gif  5ieni iskrendu i Grand viking viesbuti.. Kaip suprantu jis neturi savo nuosavo pliazo, tai patarkit man, ar reikia vestis ranksluosti? ar buna pliazuose?  ax.gif

Laba.Is sio viesbucio as grizau pries pora savaiciu.Viesbucio administracijoj duoda ranksluoscius,tai juos naudojom ir prie baseino ir nesemes i papludimi.Beje viesbutis turi savo papludimi ir sakyciau visai nebloga,tik tolokai nuo viesbucio doh.gif (veza nemokamai aotobusiukas panasiai kas valanda)
Atsakyti
buvau viesbutyje "Merlin beach hotel" 4* labai nerekomenduoju! viesbutis neatitinka savo 4 zvagdzdiu, dauguma padaveju sneka tik turkiskai, plezas netvarkingas ir netgi siukslinas, labai daug vokieciu, kurie sedi ir ruko tiesiai jums ar jusu vaikuciams i lekste doh.gif kambariuose tarakonai ir siaip daug bardako, taigi g.gif
Atsakyti
Sveikos keliautojos 4u.gif

šį šeštadienį skrendam į šitą viešbutį Beleke, gal kam nors teko kokių atsiliepimų girdėti ax.gif
įdedu viešbučio nuorodą
http://www.teztour.l...D8F9757BF0BAA33
ėmėm kad viskas būtų įskaičiuota, o ir šiaip paskaičius info, tai nemažai yra ir nemokamų paslaugų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurita*: 11 birželio 2008 - 11:17
QUOTE(KriuKriu @ 2008 06 11, 10:49)
Patarkit del geresnio kambario gavimo smile.gif
Ar iskart prie registraturos reik ikist pinigu, kad gaut normalu kambari, ar apsiziuret koki dave ir tada grizt kaulint?

As buvus Kemer Dream'e.

Jei ieškote pramogu - tai ne ta vieta. Ten net arenos/scenos nėra. Kai mes buvom seniai seniai, vieną kartą buvo turkiška naktis, kažkoks diedukas pagrojo kaip kokiam Palangos bariuke, teta a la pilvo šokį pašoko, ir virtuvės personalas pabėgojo tarp stalų.

Viešbutis tinkamas jei keliausit, pliuškensitės jūroje, ir nesitikėsit kažko tooookio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurga11: 11 birželio 2008 - 11:29
sveikutes, sakykit, gal kuri zinosit, atostogausim Fetijoje ir planuojame vykti i raftinga, kazi ar mus ves i Marmario raftinga? Girdejau kad marmaryje pavojingiausia raftingo trasa, ir neleidzia plaukti vaikams iki 12metu, musiskei tik bus 7. Idomu, nes nesitemptume spec batu ir hidro kostiumo mergaitei.
Atsakyti
QUOTE(rasasukyte @ 2008 06 11, 12:06)
Laba.Is sio viesbucio as grizau pries pora savaiciu.Viesbucio administracijoj duoda ranksluoscius,tai juos naudojom ir prie baseino ir nesemes i papludimi.Beje viesbutis turi savo papludimi ir sakyciau visai nebloga,tik tolokai nuo viesbucio doh.gif (veza nemokamai aotobusiukas panasiai kas valanda)

Pati jau greitai skrisiu į šį viešbutį, tai norėčiau paklausti, kaip vis dėlto ten su tuo pliažu? Ar jis mokamas? g.gif Nes čia man kažkas sakė, kad mokamas, o štai čia aiškiai parašyta, kad "Visuomeninis smulkaus žvirgždo, akmenukų paplūdimys. Gultai, skėčiai nuo saulės, čiužiniai nemokami."
Tai kaip gi iš tikro yra? doh.gif
Ir dar vienas klausimėlis - ar turėjot tuos specialius batus, ar užteko tik guminių šliopkių, kad nuo akmenukų apsisaugot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2008 06 11, 12:34)
sveikutes, sakykit, gal kuri zinosit, atostogausim Fetijoje ir planuojame vykti i raftinga, kazi ar mus ves i Marmario raftinga? Girdejau kad marmaryje pavojingiausia raftingo trasa, ir neleidzia plaukti vaikams iki 12metu, musiskei tik bus 7. Idomu, nes nesitemptume spec batu ir hidro kostiumo mergaitei.

Sprendziant pagal atstumą žemėlapyje, turėtų vežti i Marmario raftingą, taip kad tikrai 7 metų vaiko ten negalėsit pasiimti. Aš kai plaukiau- plaukai piestu stojosi blink.gif Bet įspūdis praplaukus stulbinantis. Super.
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2008 06 11, 11:34)

Jei teisingai pamenu, tai Marmaryje yra 4 lygmens pavojingumas, o pavojingiausia yra 6 ax.gif na as asmeniskai 7 metu mergaites tikriausiai neimciau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2008 06 11, 13:09)
Jei teisingai pamenu, tai Marmaryje yra 4 lygmens pavojingumas, o pavojingiausia yra 6 ax.gif  na as asmeniskai 7 metu mergaites tikriausiai neimciau.. ax.gif

Jo 4 lygmens, bet ar tikrai zinot kad neleidzia vaikasm iki 12 metu? kemere ji plauke, zinoma ten paprastas raftingas, tai jau svaigsta kada vel gales plaukti, bet jauciu nieko mums neiseis...
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2008 06 11, 12:57)
Pati jau greitai skrisiu į šį viešbutį, tai norėčiau paklausti, kaip vis dėlto ten su tuo pliažu? Ar jis mokamas? g.gif Nes čia man kažkas sakė, kad mokamas, o štai čia aiškiai parašyta, kad "Visuomeninis smulkaus žvirgždo, akmenukų paplūdimys. Gultai, skėčiai nuo saulės, čiužiniai nemokami."
Ir dar vienas klausimėlis - ar turėjot tuos specialius batus, ar užteko tik guminių šliopkių, kad nuo akmenukų apsisaugot? blush2.gif

Iš Grand Viking grįžome šį šeštadienį, ir tikrai galiu pasakyt niekam nieko mokėti pliaže nereikia. Yra gultai, skėčiai nuo saulės, čiužiniai. Rankšluosčius galite neštis savo, ar paimtus iš viešbučio registratūros (pliažo/baseino rankšluosčiai keičiami trečiadieniais, šeštadieniais).
Su guminukais brist į vandenį būtų patogiau, bet mes apsėjome ir be šito. Vaikučiams patarčiau paimti.
Atsakyti
QUOTE(janudi @ 2008 06 11, 13:20)
Jo 4 lygmens, bet ar tikrai zinot kad neleidzia vaikasm iki 12 metu? kemere ji plauke, zinoma ten paprastas raftingas, tai jau svaigsta kada vel gales plaukti, bet jauciu nieko mums neiseis...

Tikrai neleidžia. Nebuvo ne vieno mažo vaiko.Nebent vaikui jau 10 ir jis atrodo vyresnis. Nejuokaukit, aš plaukiau Marmaryje Dalamano upės raftinge, jokiu būdu negalima imti 7 metu mergaitės. Ten net kai kuriose vietose gelbėtojai ant uolų stovi su virvėmis, mačiau keliose vietose jie buvo pasiruošę šokti į vandenį jei ką. Tikrai per daug pavojinga, gerai purto, aš pati sulaužiau irklą, o mano draugė išlėkę iš plausto. Be to buvom įstrigę tarp akmenų ir ledinis vanduo pylėsi mums ant galvų į plaustą. Gerai ten buvo bigsmile.gif Fetija netoli Marmario, ten gan arti toji pavojinga Dalamano upė.
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2008 06 11, 11:57)

Pliazas yra nuosavas (geltoni gultai)gultai,ciuziniai ir skeciai nemokami.Ranksluoscius ,kaip jau rasiau,nesemes is viesbucio.Pinigus reikia moketi tik uz gerimus papludimio bare.
Jokiu specialiu batu neturejom,Grand Viking pliazas labai neblogas palyginus su kitais pliazais,nors be sliopkiu pakrante nepasivaiksciosit schmoll.gif
Atsakyti