Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XI tema):

QUOTE(Emilė @ 2008 06 15, 14:15)
Taip, mane būtent jų vietinės kortelės domina, kad su vaikais ryšį palaikytume.  ax.gif

Ir... priminkit man tundrai, kiek už asmenį vizai pinigų paruošti reikia? Skaičiau prieš mėn, bet išgaravo iš galvos jau, o kai jau lagaminus kraunam, parūpo.  blush2.gif

Yra ten tu korteliu o operatoriu mobilio rysio 3.Korteles parduodamos kioskuose taip pat ten kur prekiauja mobiliakais musu pyldyk veikia tik i viena puse is Lt galima gauti sms ir paskambint o atgal ne ir nesamone ka ten tele 2 raso.
Atsakyti
kokius drabužius imti į kelionę? kelnes ilgas imti verta, ar ne? galvoju neimt, vis tiek karšta.
mačiau, kad kažkas jau klausė, kokia apranga turi būti einant vakarieniauti. tikriausiai reikia šiek tiek 'rimčiau' apsirengti? t.y. ne šortai ir ne paplūdimio šlepetės biggrin.gif suknutė tiks?
klausinėju kaip nenuovoka visiška, bet čia pirma mano poilsinė kelionė, tai ir įdomu viskas smile.gif
Atsakyti
Aciu ruta.m uz info apie dolmusus:)
Jei kam idomu apie vietiniu Turkijos operatoriu isankstinio apmopkejimo korteles, tai vienam rusu forume radau tokia info: atskridus i Turkija, pakeliui i viesbuti, nusipirko Tur cell (sim kortele+ 110 vnt.) uz 30$, o po to suzinojo, ji kainuoja 12$. Nezinau, ka tie vnt. reiskia, bet manau, kad 12$ nebrangiai.
Atsakyti
QUOTE(žuvyte23 @ 2008 06 15, 19:52)
Aciu ruta.m uz info apie dolmusus:)
Jei kam idomu apie vietiniu Turkijos operatoriu isankstinio apmopkejimo korteles, tai vienam rusu forume radau tokia info: atskridus i Turkija, pakeliui i viesbuti, nusipirko Tur cell (sim kortele+ 110 vnt.) uz 30$, o po to suzinojo, ji kainuoja 12$. Nezinau, ka tie vnt. reiskia, bet manau, kad 12$ nebrangiai.

Ta kortele kur vnt skirta skambinti is telefono automato per interneta i mobiliaka ji netinka yra kitos skirtos mob rysiui.
Atsakyti
QUOTE(taiptaip @ 2008 06 09, 15:19)

Mūsų viešbutis 3* taigi viskas ganėtinai kukliau nei 5*, bet man tai ne trukdis gerai leisti laiką, nereikia man nei kelių baseinų , nei ėst visą dieną, užtenka ir 3 kart dienoj, taigi likau patenkinta ir ko gero nesiruošiu niekada važiuot į labai didelį viešbutį kur begalė žmonių.

Man va irgi rupi , kas tas yra 3* viesbutis, itariu ne kokia landyne. Nes su dviem vaikais kad nepakliutume i pragara, ir jei imti self catering, kaip su maistu Turkijoje. Ar geriau pasimoka imti kur viskas ieina, ale su mano pimpaliniais suvargsiu, ypac dickis to nevalgau to nemegstu..... unsure.gif
Turiu plana imti self catering, ir maitintis kazkur. Plius kaip kainos turkijoje, kiek kainuoja pietus? g.gif
Atsakyti
nu va, net nžn ką pasakot. tiek visko daug ivyko. skridom iš rygos i stambulą. tada su vietiniu draugu turku keliavom aplink visą marmario jūrą iki egėjo jūros. mašina buvo nuomota. prie egejo likom dviems naktims. pradžioj 2 dienas buvo vesoka, net nesimaudem. trečia dieną ilindom šiaip ne taip i vandeni. po to su kasdiena dares vis karščiau. pamatėm daug gražių įžymių vietų. buvom Trojoj. dar aplankem dzeuso altoriu, matem idos kalna ir t.t. pravažiavom keletą didesnių miestų, pasišopinom tongue.gif tada persikelem i stanbula, ten dar praleidom 3 naktis. labiausiai patiko patys žmonės. nu nerealūs vienu žodžiu. o jau mūsų dukrytę tai visi nubučiavo, nutampė, o dar kai ji nemegeja svetimų, tai daug nervų kainavo. vienas tėvui net 100 arklių už ją siūlė lotuliukas.gif buvom vienam kaime sutike kokią 20 vaikų ekskursiją, tai visi su savo mobiliais atleke ją fotkint unsure.gif
paskutinę dieną vos spėjom i lėktuvą. per vėlai atvažiavom oro uostan, likus gal 30 min. jau buvo prasidejęs laipinimas. tai dėl mažylės tik ir priėmė mus, nes jie dėl "bebe" bet ką padarytų, bet pasilakstėm oro uoste tai gerai lotuliukas.gif
stambule gyvenom ilkay viešbutuky. pradžioj davė siaubingą kambarį su 2 atskirom lovom ir ištiesiamu foteliu,. tai kai pakėlėm vėją, perkėlė į kitą numerį su 2 kambariais. ten tai super buvo thumbup.gif
va, tiek trumpai, kas domina plačiau, klauskit, pasakosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2008 06 16, 13:45)
Man va irgi rupi , kas tas yra 3* viesbutis, itariu ne kokia landyne. Nes su dviem vaikais kad nepakliutume i pragara, ir jei imti self catering, kaip su maistu Turkijoje. Ar geriau pasimoka imti kur viskas ieina, ale su mano pimpaliniais suvargsiu, ypac dickis to nevalgau to nemegstu.....  unsure.gif
Turiu plana imti self catering, ir maitintis kazkur. Plius kaip kainos turkijoje, kiek kainuoja pietus? g.gif

Pries kelis metus men buvome 3* viesbuti, viskas iskaiciuota. Labai man patiko. Del maisto, tai pasirinkimas buvo didelis. Mano dukra labai isranki maistui, bet tikrai kiekviena karta turejo is ko pasirinkti. Salia buvo 4* viesbutis, tai zmones nelabai liko patenkinti maistu. Todel pries issirenkant viesbuti siulyciau passkaityti komentarus. mirksiukas.gif
Atsakyti
ketvirtadieni grizom is Turkijos, Side regiono. Buvom viesbutyje Turan Prince residence. Viesbutis puikus, ant juros kranto, smelio papludimys, maistas neitiketinai skanus. Tikrai labai patiko.
cia keletas nuotrauku. Gaila nefotografavom daug aplinkos.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Bandau dar karta smile.gif

Sides amfiteatras:
user posted image

Apolono sventykla (tik virsus):
user posted image

Fontanas Manavgate:
user posted image

Romenu pirtys:
user posted image

Manavgato kriokliai:
user posted image
Atsakyti
gal kas galit pasakyti 4u.gif ar SIMENA SUN CLUB yra kambariose saldituvas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chanuma @ 2008 06 17, 18:00)
gal kas galit pasakyti 4u.gif  ar SIMENA SUN CLUB yra kambariose saldituvas ax.gif

Yra nedidelis šaldytuviukas- bariukas.
Atsakyti

Gryzau ir as is Turkijos sestadieni biggrin.gif gyvenome Amara club marine wub.gif likome labai patenkinti, siaip sitas viesbutis tikrai orentuotas i seimynini poilsi su vaikais thumbup.gif nes vaikams yra tikrai visko, maitinimo kedutes net ir tos sukomplektuotos su sauksteliu plastmasiniu ir seilinuku thumbup.gif teritorija labai zalia ir grazi, pramogu daug, animatoriai dirba nuo pat 10 ryto iki velaus vakaro biggrin.gif tai beveik visas dienas ir praleidome viesbutyje thumbup.gif zodziu viskas labai patiko ir tikrai dar ne karta grysiu i Turkija tikrai biggrin.gif
Atsakyti