Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XI tema):

Pigiau, bet ne viskas gali veikti, maistas skurdokas, ir t.t ir pan. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 06 12, 12:44)
Pigiau, bet ne viskas gali veikti, maistas skurdokas, ir t.t ir pan. g.gif

Na apart to, kad zmoniu maziau ir ne taip intensyviai turkai kabinejas, tai jokiu kitu pokyciu nelabai maciau. Gal maziau ko veikia, bet tikrai nebus taip, kad masiskai uzdaryta viskas lapkricio menesi. Ten pas juos dar patys turkai pilnu tempu tuo metu atostogauja, taip kad ramiai
mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2008 06 11, 15:34)
Darlinyte,
mes ir vaziuojam i ta pati viesbutuka ir kaip speju su ta pacia chebryte  drinks_cheers.gif
Buvau radus visokiu rusu ir lenku atsiliepimu apie ta My Meric - tikrai ivairiu nuomoniu yra - dazniausiai sutikau - kad liftas genda daznai  biggrin.gif  Tipo - sitas Turunco miestelis ieskantiems ramybes ir kad jokiu pramogu ten nera. Siaip as ir pergyvenu del viesbucio kokybes ...  g.gif

Kaip saunu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Skaiciau ir as angliskus atsiliepimus, tai irgi visokiu nuomoniu buvo. Gyre ir grazia aplinka, ir papludimi netoli, kambariai sake nieko, ir maistas. Vieni minejo, kad personalas kiek irzlus buvo, kiti sake, kad visi labai paslaugus ir nuosirdus, visad issisiepe buvo bigsmile.gif . Tai manau smagu!!! Kad ten ramu ir jokiu pramogu nera, tai as labai nepergyvenu. As ir noriu ramiai pabuti (nors kai vaziuoji su tokia chebra biggrin.gif doh.gif ), bet juk bus pasirinkti visokiu ekskursiju, o ir po vieta galesi pavaikscioti... Man rodos bus labai smagu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina r. @ 2008 06 12, 14:01)
aciu merginos uz pasisakymus!tai va,kad ir is airijos lapkriti jau nera kelioniu ir net skrydziu nerandu,kad galeciau savarankiskai keliaut...

Jeigu ka, galima per Stambula skrist, is ten i bet kuri kurorta kiekviena diena yra reisu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(black angel @ 2008 06 11, 19:56)
Sekmadienį būsime tame viešbutyje  blush2.gif kiek teko domėtis, tai lygtais tūrėtų būti neblogas, bet ir nieko ypatingo  smile.gif

Lauksiu atsiliepimų. O ilgai planuojat ten būti? g.gif

QUOTE(pievu medus @ 2008 06 12, 08:49)
O apie uodus aš net nepagalvojau doh.gif Kambary tai taip, kondicionierius išgelbės, o šiaip lauke vaikščiojant, labai agresyviai puola? g.gif Gal kokį priešuodinį purškalą tada pasiimt reik g.gif

Pernai panašiu laiku Turkijoj buvau, tai nė vieno uodo nemačiau. Dar klausinėjomės ten buvusių pažįstamų, ar pasiimti purškalų nuo uodų, tai tik pečiais patraukė, nes neatsiminė, kad jų būtų buvę schmoll.gif Aš irgi nemačiau jų.

QUOTE(kufu @ 2008 06 12, 09:32)
Turiu klausimeli, kaio jums - buvusioms Turkijoj - patiko Efes alutis? ax.gif  g.gif

penki balai iš penkių thumbup.gif

Norėjau paklausti dėl medūzų. Pernai buvau Kemere, tai kai kurie ten esantys lietuviai, prieš tai pabuvoję Marmaryje, labai džiaugėsi, kad Kemeras nors ir prastesnis kaip kurortas, bet labai faina, kad medūzų nėra. Ar tikrai Marmaryje besimaudant galima netyčia nusidilgint nuo medūzos??? O kaip kituose Turkijos kurortuose?
Atsakyti

Norėjau paklausti dėl medūzų. Pernai buvau Kemere, tai kai kurie ten esantys lietuviai, prieš tai pabuvoję Marmaryje, labai džiaugėsi, kad Kemeras nors ir prastesnis kaip kurortas, bet labai faina, kad medūzų nėra. Ar tikrai Marmaryje besimaudant galima netyčia nusidilgint nuo medūzos??? O kaip kituose Turkijos kurortuose?
[/quote]

Nemačiau nei Kemere, nei Marmaryje, bet manau, kad čia nuo srovių prikaluso, tad gali būti visur, kaip kad ir Baltijoje g.gif
O Kemeras tikrai nėra prastesnis, tai tiesiog skirtingi kurortai schmoll.gif
Man vienodai patiko ir ten ir ten cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2008 06 12, 14:24)
Siaip isties truputi keista, kodel pvz. balandis ir laprkitis negaletu buti dar sezonas ir musu lietuviskuju agenturu akyse, oras tai geras g.gif

Patys turkai sake sezonas baigesi pas mus spalio 20d tai koks tikslas vezti turistus musu agenturoms jei neveikia papludimiai tam yra Egiptas.
Atsakyti
QUOTE(kristina r. @ 2008 06 13, 12:37)
o be to,jei i ekskursijas nevaziuoji,tai manau neverta tada ten vaziuot kad tik pliaze gulet ir to ka reikia,nepamatyt... verysad.gif

Na, bet šilta gi, kai pas mus vėjai/lietūs siaučia. Smagu vien dėl to. bigsmile.gif

Sakykit, o tokių a la Ezys/Labas kortelių Turkijoj galima gauti, kad palaikyti tarpusavyje nebrangiai ryšį? Dičkiai ir mes su MB telefonuoti ir tikrai visad kartu nebūsim, o lietuviškais tarifais ir SMS siuntinėti nepigu. g.gif
Atsakyti
Is tikruju, idomu kaip ten su tom a le Ezys ar Pyldik kortelem?? Nes maniskiai ir gi jau dideli ir neaisku, kur kieno keliai nuves...
Ir dar kluasimeli turiu. Musu viesbutis ne mkokiame nors miestelyje, o kazkur tarp ... Iki Avsalaro 15 km, iki Alanijos apie 35 km, iki Manavgato apie 20 km... Tai va, mane ir domina iki keliu ten dirba parduotuves, jei kuria pavakare sugalvotume kur nors nuvykti? Kad nebutu kelione veltui pirmyn-atgal...
Atsakyti
Ar iprastam 4* viesbutyje vakarienes metu galima buti su sortais?

Ir kokia mazadug temperatura siuo metu vakarais? Nezinau, kiek cia rubu maziukui ilgom rankovem paimti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(erdnija @ 2008 06 12, 21:07)
Pernai panašiu laiku Turkijoj buvau, tai nė vieno uodo nemačiau. Dar klausinėjomės ten buvusių pažįstamų, ar pasiimti purškalų nuo uodų, tai tik pečiais patraukė, nes neatsiminė, kad jų būtų buvę  schmoll.gif Aš irgi nemačiau jų.
penki balai iš penkių  thumbup.gif

pries savaite grizom is Kemero, lauke uodai tikrai nepuole, bet kambariuose buvo, ir nevisada pavykdavo visus sumedziot unsure.gif vaikas sukandziotas buvo keliose vietose, ir viesbutyj nemazai vaiku sukastu maciau.
Atsakyti
Gal kas buvot Orange County viesbutyje Kemere?
Cia pasiskaiciau, kad dvejoja ar su sortais vakarieniaut eit galima.. Tai truputi issigandau... Viesbutis 5*. Ka reiketu zinoti? Keliaujam i tokia kelione pirma kart tai visiskai "zali" as is MB blush2.gif
Atsakyti