QUOTE(ingusiaa @ 2009 01 30, 11:18)
o man IC Santai nepatiko.
visu pirma, buvo l. daug turku, kurie elgiasi izuliai ir sulaukia isskirtinio demesio is ten dirbanciu tautieciu (tuo metu dar vyko futbolo cempionatas, kur zaide ir turku komanda, tai emocijos verzese per krastus iki mustyniu). Nu labai nemalonu matyti, kaip turke issipucia nosi i kazkieno ant gultu palikto ranksluoscio...
antra, eiles norint pavalgyti - jei pietus 13 val., tai 13:20 staliuko reikia laukti eileje.
aptarnaujancio personalo valgymo vietose truksta, jie begioja kaip akis isdege ir gerimu nesulauksi per 20 minuciu niekaip.
liftas be kondicionieriaus, ir jo neuztenka pagal kambariu skaiciu - popiete, kai pasisuka saule i ji, taip tvanku, kad akimirksniu visi ima ziopcioti nuo oro trukumo.
l. maza ir ganetinai uzdara arena, kur vyksta vaiku mini disko - vis susigruda kaip silkes backoje, tvanku ir anksta, nes vaiku bent jau mums ten bunant buvo l. daug. Karstymeciu ten l. nemalonu.
Nebuvo vakarais ledu - ledus duoda tik nuo 15 iki 16 val. Musu vaikas tuo metu miegojo, tai ir liko be ledu, nes ju gauti reiktu vaziuoti i miesta. O prase ju nuolat. Mane tai erzino
Na va, isdesciau savo poziuri - gal kam pades apsispresti. Tiesa, esu Turkijoje buvus svelniai tariant, ne viena syki, ir ne tik 5 zv viesbutyje, tad palyginti turiu su kuo.
Kas patiko, tiesa:
vaikiskas baseinas smagus.
Mini klubas neblogas, patogiai irengtas.
Animatoriai smarkiai "tusino" jaunas, bevaikes poras - nu jiems zaidimu ir demesio netruko.