Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu... 6 tema

QUOTE(*Maja* @ 2010 03 28, 19:42)
Ačiū  4u.gif
Aš tai sekamdieniais aiksteleje pazulinu ir siaip pavazinejam po miesta. Vyras M uzsideda ir varom. Si savaitgali teko nemaza kelione, apie 50 km i prieki ir dar atgal pavairuoti, tai laaabai patiko  4u.gif
Oi... laukiu ir bijau aš to vairavimo.... Neaišku kokios masiniukes ten... sako, kad kas kiek ir gesta greitai... Tipo varikliai silpnoki?
Papildyta:
Dabar turbut priekiu nera tokio pratimo regitroj? Bent jau man taip instruktorius sakė  g.gif

Kai buvau Regitroj pasižiūrėt, nemačiau, kad reikėtų priekiu schmoll.gif
Tai nemažai pavairuoji, šaunuolė thumbup.gif Aš kol kas su vyru tik 2 kartus aikštelėj buvau rolleyes.gif Pas jį subaru-žvėris, mane per stipri, raunasi arba gęsta doh.gif Nors šiandien jau perpratau, o anąkart sakiau, viskas-man tik dyzeliuką pirksi biggrin.gif O dėl regitrinių mašinų nežinau, turėtų būti tokios kaip vairavimo mokyklose, bent jau dyzelinės g.gif Aš su mokykliniu opeliuku 1.7 l važinėju, taiki, rami mašinytė ir niekad negęsta, vat jei Wgolfą gausiu kažin kaip bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2010 03 28, 19:48)
Kai buvau Regitroj pasižiūrėt, nemačiau, kad reikėtų priekiu  schmoll.gif
Tai nemažai pavairuoji, šaunuolė thumbup.gif  Aš  kol kas su vyru tik 2 kartus aikštelėj buvau rolleyes.gif Pas jį subaru-žvėris, mane per stipri, raunasi arba gęsta doh.gif Nors šiandien jau perpratau, o anąkart sakiau, viskas-man tik dyzeliuką pirksi biggrin.gif O dėl regitrinių mašinų nežinau, turėtų būti tokios kaip vairavimo mokyklose, bent jau dyzelinės g.gif Aš su mokykliniu opeliuku 1.7 l važinėju, taiki, rami mašinytė ir niekad negęsta, vat jei Wgolfą gausiu kažin kaip bus g.gif

Mes mokykloj ir su golfiuku vazinejom, bet toookiu jau senuku... kad vairas net girgzda, kai sukti reikia, o apie pavaros keitima, tai nekalbu... jegos reikia doh.gif O va pas vyra ir golfiukas-universalas. malonumas vairuoti, tikiuosi ir ten bus ne ka prasciau smile.gif
man jau kursai pasibaigę, visas pamokas išvazinejus, tai reikia praktikuotis, kad nepamirščiau. Aišku, kad visi ramina, jog ne pasaulio pabaiga bus, jei neišlaikysi, bet taip norisi iš pirmo karto blush2.gif blush2.gif Ir aišku dar nuo instruktoriaus viskas priklausys, koks papuls, jei norės, tai sudirbs, nors ir visai neblogai važiuotum g.gif

Kažin, kaip kitoms merginos sekasi egzaminas, tylu, niekas nesidalina įspūdžiais rolleyes.gif
Atsakyti
*Maja*, o kokioj aikštelėj sekmadieniais važinėjat su savo mašina? man reiktų, kad būtų subraižytos tos specialios linijos cool.gif
Du kartus laikiau, pirmą kartą iš baimės nieko negalėjau normaliai padaryti, bet instruktorius buvo labai malonus, ramus, vis drąsino, kad viskas čia gerai, atsiplaiduočiau ir t.t., antrą kartą jau ramesnė nuėjau, bet instruktorius toks pasitaikė, kad staugė nuolat unsure.gif Po to karto taip bijau eiti laikyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aushrele: 28 kovo 2010 - 20:07
QUOTE(aushrele @ 2010 03 28, 20:05)
*Maja*, o kokioj aikštelėj sekmadieniais važinėjat su savo mašina? man reiktų, kad būtų subraižytos tos specialios linijos  cool.gif
Du kartus laikiau, pirmą kartą iš baimės nieko negalėjau normaliai padaryti, bet instruktorius buvo labai malonus, ramus, vis drąsino, kad viskas čia gerai, atsiplaiduočiau ir t.t., antrą kartą jau ramesnė nuėjau, bet instruktorius toks pasitaikė, kad staugė nuolat unsure.gif  Po to karto taip bijau eiti laikyti doh.gif

Aš pas save miestelyje aikštelėj zulinu, ne vilnietė esu ax.gif
Kai instruktorius pakeltu tonu kalba, tai jau negerai, visą ūpą atmuša... kitą kartą nesinori net ir eiti doh.gif doh.gif siaubas blink.gif unsure.gif
Atsakyti
dar toks klausimėlis. Kuriame pratime reikia rodyti posūkius? Kaip egzaminuotojas įvardija pratimus, kuriuos reiks atlikti? Kadangi manęs nemokė su tais pavadinimais, tiesiog važinėjomės ir tiek. Žinau kad yra įvažiavimas atbula įstriažai, stačiai... Bet kaip pačioj Regitroj jie pasako? Ar tiesiog parodo, kurį pratimą atlikti reiks? g.gif
Atsakyti
priekiu ivaziavimo tikrai nera ir regitroj daug opel astru rolleyes.gif sake ju sankabos labai jautrios blink.gif uz tai ir gesta verysad.gif as pati dar laikysiuos teorija ir vaziavima...labai bijau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(syggguta @ 2010 03 29, 23:36)
priekiu ivaziavimo tikrai nera ir regitroj daug opel astru  rolleyes.gif  sake ju sankabos labai jautrios  blink.gif  uz tai ir gesta  verysad.gif  as pati dar laikysiuos teorija ir vaziavima...labai bijau  unsure.gif

tiesiog pasako i kuri pratima vaziuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke_edita @ 2008 05 16, 19:51)
15.6. NK (A1, A, B1, B ir BE kategorijos) – važiuodamas mažu greičiu netinkamu būdu valdo sankabos paminą;
jei apie sita, tai manau, kad netinkamai valdo - pergreitai atleidzia ir uzgesta

15.2. NK – be reikalo ilgai važiuoja nevisiškai įjungęs sankabą (įskaitant manevrus mažu greičiu); - jei apie sita, tai vaziuojama su reikalu..aiskteleje saugiau valdyti su sankaba, o gi keliuose svarbiausia kad butu saugu smile.gif

pasimeciau visai pati...vaje vaje...bent tiksliai ta regirtra parasytu ko is musu nori...

Geriausia mokytis važiuoti ne aikštelėje o duobetais kaimo keliukais.Išmoksite /dažnai perjunginėjant pavaras/jausti mašiną.Kol nejausite t. y.nesusiliesite su mašina-nebūsite geru viruotoju.Atbulom mokykykitės vingiutame miško keliuke/geriausia duobėtame/.
Atsakyti
vlasta2,aš kaip tik manau,kad geriausia gatvėse,jeigu yra galimybė smile.gif kaimo keliukai,tai tik mašinos laužymas,plius jeigu tiesiai važiuoji,tai iš vis naudos mažai,bet va pasivėžinus kokia duobėta gatve mieste būna naudos smile.gif kad ir kauno raudonvario plentas,kur egzamine yra, daug duobių yra,tai jas apvažiuojant reikia reakcijos,kad galėtum apvažiuoti,apžergti (tam reikia gabaritus jausti),taip pat spėti pažiūrėti ar niekas iš galo ar priekio nevažiuoja,kad aplenkiant duobės avarijos nepadarytum.
Atsakyti
Kuriame pratime reikia rodyti posūkius įvažiuojant atbulomis?
Ir ar reikia aikštelėje važinėti įjungus šviesas?
Atsakyti
Nu nė vienam pratime posūkių nerodžiau, pirmąkart girdžiu tokį dalyką g.gif dėl šviesų, tai aikštelėj galima ir be jų važinėt, nebent užvedus mašiną automatiškai įsijungia, tada važiuoji įjungtom..
Atsakyti
Tikrai, kad nereikia parkuojantis posūkių rodyti, ir man nė vienam nereikėjo, ir Regitroj nemačiau, kad kas posūius rodytų g.gif
Atsakyti
laba smile.gif

Jungiuos ir as i jusu buri. Siandien vaziavau 3 karta, nu nieko gero nezada man nei instruktorius, nei pati sau as doh.gif Buvau taip uzsidegus vairuot, bet pamaciau, kad nebus taip jau lengva ir tiek dalyku kazko neisikertu...Siandien grizau ypatingai liudna kazkaip...Kazin, kaip prasimusti su ta sankaba, kad jau nebegalvoti kada ka jungti, nes, kai 10 darbu darau (ir kelias, zenklai, masinos, veidrodeliai...), tai nei vieno deramai nepadarau...
Sakykit, kada jau laukti "pragiedrejimo" sioj srity blush2.gif
Atsakyti