Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu... 6 tema

QUOTE(*Maja* @ 2010 04 09, 08:54)
Aš irgi buvau ten prisiregistravus. Surinkdavau spresdama testus 97-86 proc, o Regitroje surinkau 100 proc iš pirmo karto  thumbup.gif  thumbup.gif

smile.gif smagu
Atsakyti
saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wu-ty @ 2010 04 08, 18:16)
Kaip sekasi vairuoti?;] ooh, aš tai šiek tiek užsivėlinau, pati kalta, žioplelė, bet vat jau kaip ir baiginėjuosi Zebre. Jatau, kaip džiaugiuos, kad ėjau būtent čia, nesigailėsiu niekad. Kaip maloniai bendrauja administratorė, visada tokia šilta aplinka, žmones visus priima gražiai, taip, nežinau, kaip čia paskayti, šeimyniškai.;D žodžiu. Šiek tiek sunkiai einasi vairavimas, bet instruktorius toks kantrus, paaiškian viską ir pan. Kadangi man ne pats lengviausias dalykas vairavimas, tai įdomu, kaip kitiems..

Pritariu apie Zebrą 100% thumbup.gif ,labai malonūs žmonės ten dirba thumbup.gif , šiandien jau pirmą kartą važiavau ir iškarto į gatvę teko važiuoti doh.gif , galvojau baisiau bus, bet labai patiko, jokio streso nebuvo, taip ramu, saugu buvo, instruktorius ramus viską išaiškina, balso nekelia smile.gif vis dar galvoju iš kur pas juos tiek kantrybės yra, kiekvienam išaiškint nerėkt g.gif . Nė trupučio nesigailiu pasirinkus Zebrą, aišku supermamų dėka, nes prieš renkantis mokyklą nemažai laiko čia praleidau ax.gif . O kuris jums instruktorius teko?
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Greitai ir aš čia tapsiu nuolatinis svečias, mat jau trečiadienį einu į pirmą pamoką, dar tik teorijos, bet jau dabar pilnos kelnės baimės laugh.gif Iš tikro net nejuokinga, nes nelabai suvokiu, kaip aš tas teises išsilaikysiu šitaip bijodama unsure.gif Gal čia ir daugiau tokių panikuotojų yra, ramiau kartu būtų biggrin.gif

Beje, užsiregistravau į ARV Šilainiuose, gal kas žino ir galėtų pašnibždėti patį pačiausią instruktorių iš ten? Būčiau be galo dėkinga!!! 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti