Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu... 6 tema

QUOTE(ssanta @ 2008 05 31, 10:01)
oi kaip linksmai čia  biggrin.gif , man irgi noras nedingo nors buvau avarijytę mažą padarius, mert moteriškė iš savo juopstos įvažiavo į mane taip kaktomuša nesuprantu ką jinai galvojo tuo metu, bet važiavai be teisių ir su vyru bet viskas baigėsi gerai ir aš toliau noriu teisių.
bet daug ten jūsų važinėja kartu.

Jo pilną ekipažą veža,nes iki Panevėžio 40km.,tai važiuoja 3 pilnos mašinos,ir kai maršrutą darom,tai sėdim visi mašinoj,klausom ką instruktorius mokina vairuojantį mokinį smile.gif Šiaip gerai šitaip,nes iš kito klaidų galima pasimokyti,ir informacijos daug sužinai bigsmile.gif
Atsakyti

Jo pilną ekipažą veža,nes iki Panevėžio 40km.,tai važiuoja 3 pilnos mašinos,ir kai maršrutą darom,tai sėdim visi mašinoj,klausom ką instruktorius mokina vairuojantį mokinį smile.gif Šiaip gerai šitaip,nes iš kito klaidų galima pasimokyti,ir informacijos daug sužinai bigsmile.gif
[/quote]
Dar tokio dalyko neteko girdet. Vairuojant mokiniui masinoje negali buti jokiu pasaliniu. swoon.gif
Atsakyti
[quote=Gerda,2008 05 31, 16:44]
[/quote]
Dar tokio dalyko neteko girdet. Vairuojant mokiniui masinoje negali buti jokiu pasaliniu. swoon.gif
[/quote]

O man teko girdėti. Pas mus iš Palangos irgi taip į Klaipėdą važiuodavo.
Atsakyti
[quote=Gerda,2008 05 31, 17:44]
[/quote]
[/quote]

Pagal naujausias taisykles tikrai galima,net ir sustabdžiusi Valstybinė kelių inspekcija nieko nesakė...Bet vat merginos,ta vairavimo mokykla,kurioje lankau kursus mane vis tik labai nervina,nes neseniai sužinojau kokiu būdu vyks mokyklinis teorijos egzaminas:ateisiu pasiruošusi laikyti egzamino,sėsiu prie kompo ir 3k iš eilės turėsiu surinkti ne mažiau kaip 93% doh.gif 3K. IŠ EILĖS!!!!!!!Pvz.:1k-surenku 96%,2k-93%,o 3k-90% na ir viskas EGZAMINAS NEIŠLAIKYTAS doh.gif Nu tikras "pravalas" doh.gif Na bent jau po tokių egzų į Regitrą nuėjus valstybinis teorijos turėtų būti vieni niekai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2008 05 30, 23:37)
Na ko čia taip ramu?Kur visos "užlūžusios"?Aš merginos užbėgau savo nuotykių papasakoti blush2.gif
Tai vat 3k pravažiavus mūsų nedideliame miestuke,instruktorius mane išleido į Panevėžį.O ten kaip žinia-Čikaga.O pavadinimas,patikėkit manimi,įdėtas ne tik tam,kad nusikalstamumas didelis,bet ir dėl to,kad eismas-siaubingas.Siaubingas dėl to,kad jokios kultūros schmoll.gif Visi lenda,kiša mašinas kur reikia ir kur nereikia...

as mokausi vilniuj tai patikek manim kai gristu i gimtaji panevezi negaliu atsidziaugti kaip visi cia tvarkingai vazineja... cia bent greicio visi prisilaiko doh.gif
Atsakyti
Na jo,palyginus su Vilnium tai tuose krastuose labai tvarkingai liaudis vazineja,net keista kazkaip kai nepratus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2008 05 31, 17:09)
Bet vat merginos,ta vairavimo mokykla,kurioje lankau kursus mane vis tik labai nervina,nes neseniai sužinojau kokiu būdu vyks mokyklinis teorijos egzaminas:ateisiu pasiruošusi laikyti egzamino,sėsiu prie kompo ir 3k iš eilės turėsiu surinkti ne mažiau kaip 93% doh.gif 3K. IŠ EILĖS!!!!!!!Pvz.:1k-surenku 96%,2k-93%,o 3k-90% na ir viskas EGZAMINAS NEIŠLAIKYTAS doh.gif Nu tikras "pravalas" doh.gif Na bent jau po tokių egzų į Regitrą nuėjus valstybinis teorijos turėtų būti vieni niekai ax.gif

Bet tai yra normalu! Kai aš mokiausi vienoje puikioje Klaipėdos mokykloje irgi taip buvo, ir visur, kiek žinau, taip: tris kartus iš eilės reikia surinkti po nemažiau nei 93% . Logiška, juk paskui, tau jau vairuojant, irgi reikės nuolat spręsti tas pačias užduotis (kol atsiras įgūdžiai), tik jau realybėje. Ir užteks vienos nežinoti, kad prigrybautum. Negi tada teisinsies, kad 20 ar 60 prieš tai buvusių kelyje situacijų pravažiavai teisingai, todėl turėjai pilną teisę vieną kart apsirikt ir tarkim, važiuodama vienpusiu pasukt į kairę ne iš kairiojo krašto? Juk tie trys iš eilės ir yra tam, kad mokytojas įsitikintų, kad tau ne šiaip pasisekė atsakyti teisingai, bet tu tikrai viską žinai mirksiukas.gif O regitroje reikalauja tik berods 86 balų. Tai, aišku, mokykla reikalauja daugiau, juk ir jaudulys toje regitroje savo daro, reikia apsidrausti smile.gif

Yra gera patarlė: sunku treniruotėje, lengva mūšyje biggrin.gif O kad Regitroje lengva, juk mažai kas tepasakoja, tai ačiūdie, kad dar yr kas paspaudžia mus tose treniruotėse.
Sėkmės ir ten ir ten 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 31 gegužės 2008 - 23:38
QUOTE(Atogrąža @ 2008 06 01, 00:30)
Bet tai yra normalu! Kai aš mokiausi vienoje puikioje Klaipėdos mokykloje irgi taip buvo, ir visur, kiek žinau, taip: tris kartus iš eilės reikia surinkti po nemažiau nei 93% .  O regitroje reikalauja tik berods 86 balų. Tai, aišku, mokykla reikalauja daugiau, juk ir jaudulys toje regitroje savo daro, reikia apsidrausti smile.gif

pas mus mokykloj reikalavo 2 k. is eiles po 96 balus surinkt(1 klaidele), o regitroj pakanka 80. uztai ir islaikiau 100 proc. thumbup.gif
Atsakyti
Na ačiū,kad paguodėte mane merginos 4u.gif Reiškia čia viskas normaliai,o aš galvojau,kad į durnovišką vairavimo mokyklą papuoliau lotuliukas.gif
Na,o dėl Vilniaus eismo,tai gana dažnai su vyru nuvažiuojam į sostinę su reikalais,tai vyras labai džiaugiasi,kad Vilniuje iškart matosi vairavimo kultūra,net nepalyginsi su Panevėžiu ar net Kaunu schmoll.gif Pastaruosiuose miestuose tai tiesiog visi kiša mašinas kur papuola,o jei dar su kokia geresne "tačka",o jei dar ir "tiuningas" "krūtas" padarytas,tai jau iš tokios mašinos mandagumo nelauk...Vilniuje kiek teko važiuoti,kad ir mašiniukas jau labai "krūtas",vistik jei ne jo eilė,tai ir laukia praleisdamas kitą mašinikę...Bet gi nesiginčiju su jumis,juk kiekvieno vairuotojo patirtis skirtiga ir steoriotipų ar standartų negali pritaikyti nei vienam miestui.Juk yra geras posakis:"Blogam šokėjui ir kiaušaitarp kojų maišo". lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2008 06 01, 15:25)
...vyras labai džiaugiasi,kad Vilniuje iškart matosi vairavimo kultūra,net nepalyginsi su Panevėžiu ar net Kaunu schmoll.gif Pastaruosiuose miestuose tai tiesiog visi kiša mašinas kur papuola,o jei dar su kokia geresne "tačka",o jei dar ir "tiuningas" "krūtas" padarytas,tai jau iš tokios mašinos mandagumo nelauk...

Nevairavau Kaune, ir tegul mane visos kaunietės dabar pomidorais apmėto, bet iš visų pažįstamų, ten vairavusiu, ar vairuojančių (metų metais ir visai neseniai), apie Kauno kultūrą girdėjau tą patį - jos ten visiškai nėra. Klaipėdoj ta tema anekdotai ir legendos sklando smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
atėjo ir man laikas pradėti mokytis vairuoti biggrin.gif bigsmile.gif ....bet jauciu tai užsitęs iki ziemos doh.gif ..teorija jau į pabaigą eina ..o su praktika...instruktoriai mėn į priekį užimti..ir nelabai jau noriai kalbasi.. verysad.gif
gal kas lanko\lanke VRC antakalny gali parekomenduot instruktoriu 4u.gif
nes noriu ismokt gerai vairuoti ir nervų nenoriu gadinti blush2.gif cool.gif ačiu
ir kiek žūrėjau\ skaičiau tai kažkaip visi tyli apie tą mokyklą g.gif
Atsakyti
VRC tai girdejau apie toki Lina kad labai neblogas,siaip tai ten ir visi kiti kiek zinau neprasti smile.gif
Atsakyti