Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai prieš vestuves

Sveikutes smile.gif

As tai jau nebe pirma syki sapnuoju, kad man plauku niekas nesutvarko ir einu vat tokia kokia ryte po duso buni plaukus susisegusi ir jie "nuostabiai" banguojasi blink.gif
Ai dar sianakt sapnavau, kad man sukneles nugaros nesuveze normaliai, tai lakstau tokia pabludusi, visu prasau, niekam neiseina, vajezau, kaip buna, baisu verysad.gif , o dar prioe viso to reikalo plius nesusisukavusi...
Nesuprantu, gal cia koks zenklas, kad per vestuves gali kazkas panasaus nutikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(paista @ 2008 06 25, 10:25)
Sveikutes smile.gif

As tai jau nebe pirma syki sapnuoju, kad man plauku niekas nesutvarko ir einu vat tokia kokia ryte po duso buni plaukus susisegusi ir jie "nuostabiai" banguojasi  blink.gif
Ai dar sianakt sapnavau, kad man sukneles nugaros nesuveze normaliai, tai lakstau tokia pabludusi, visu prasau, niekam neiseina, vajezau, kaip buna, baisu  verysad.gif , o dar prioe viso to reikalo plius nesusisukavusi...
Nesuprantu, gal cia koks zenklas, kad per vestuves gali kazkas panasaus nutikti  g.gif

O as isvis girdejau, kad apie ka labiausiai sapnuoji su tuo problemu neturesi.. hihihi.gif Bet itariu, kad nesamone cia. hihihi.gif O gerai butu, nes siaip sapnavus esu apie viska! doh.gif
Atsakyti
man iki vestuviu dar pora menesiu, bet sapnai karts nuo karto aplanko.
Va sapnuoju, kad sedziu kirpykloj, reik sukuosena daryt, o as nenusipirkau segtuku doh.gif
lekiu pro duris prisiminiau, kad ir veliumo nepasiemiau, dairausi i gatve ,kokia masina pagriebus ir kur taip anksti nuvaziuot apsipirkt, prisimenu dar ir kojinius nenuipirkus...
pabundu visa isprakaitavus ir nesuprantanti ar cia tikrai sapnas buvo. Baisu doh.gif doh.gif doh.gif jauciu kad toliau daugiau prisapnuosiu.
Va dar pries pora menesiuku sapnavau vestuves, viskas ciki, as grazi balta suknele, lygir jau ceremonija praejus oficialioji vaikstom gamtoje, jaunikio nera, staiga patvinsta upe as pargriunu issitepu, pasirodo liemenele juoda uzsidejus persisviecia per suknele, sveciai issibegioja....lieku viena nieks nepadeda
cia buvo pirmas mano sapnas biggrin.gif
Atsakyti
sveikos paneles. man irgi jau teko kelis kartus sapnuoti vestuviu kosmarus doh.gif tai masinos neatvaziavo, tai geliu niekas nepadare ir t.t. verysad.gif beje mama sake, kad irgi pradeda sapnuoti panasius sapnus doh.gif
Atsakyti
Nakti pries vestuves tai isvis nieko nesapnavau,ramiai labai miegojau
Atsakyti
Kokius košmarus sapnuoja šių metų nuotakos? cool.gif
Atsakyti
Na ka rodos busiu pirma.... 4u.gif
Nors iki vestuviu dar begales laiko, vienas ko$mariukas mane jau aplanke, visai neseniai.... lotuliukas.gif

Sapnuou sapnuoju...... Kad vestuviu diena ir as ruosiuosi, kaip suzinojau kad 2 pamerges iz uzsienio neatvaziuos.... tada pasiziuriu i veidrodi, o mano plaukai visi riebaluoti, be makiazo, suknele be lanku ir dar priedo per trumpa ir baisi- nuvalkiota kazkokia, tada siaip ne taip kazkaip pasidariau makiaza, suitvarkiau plaukus, ir sugalvojom kad dar geliu neturim, tada begom ziuret puokstes, o visos tokios baisios- siaubas doh.gif
ir dar pabaigoje pamerge pasirode su juoda blizgancia suknia, na ir pagalvojau kad $akes, cia kazkas netaip. blink.gif

Toks tas mano kosmaras buvo, tikiuosi daugiau ju nebebus, nes visai nejuokinga kai sapnuoji. unsure.gif nono.gif

scare.gif tikiuosi kad per vestuves viskas bus priesingai..... Idealiai.

Laukiu jusu Kosmaru......tikiuosi ne viena as cia tokia..... ax.gif
Atsakyti
As kosmara sapnavau praktiskai is karto kai man pasipirso, t.y. visai nieko dar nebuvau pradejus daryt, del datos net nekalbeje...

Vestuves RYTOJ! Atvaziuoja drauge is uz atlanto, neturiu kur guldyt pernakvot, kunigo NERA, sukneles NERA!!! scare.gif susitinku su geriausia drauge, kuri savaime suprantama bus pirma pamerge ir ji man rodo balta kazkokia draiskaliska suknele kaip is binto gabalu susiuta ir sako: va, su sita eisiu. bijau.gif As kaip dejau zliumbt ir prasyt, kad neitu su balta, taip zliumbiau, taip zliumbiau, kad net atsibudau apsiasarojus baisiausiai ir kukciot negalejau sustot cray.gif cray.gif cray.gif

Dabar daugiau lyg ir nebuvo, bent jau tokiu isimintinu, tai tikiuosi, kad ir nebesikartos, tfu tfu tfu happy.gif
Atsakyti
Man kokia nostalgija planavimui.. wub.gif wub.gif wub.gif

Nepatikesit, net po vestuviu sapnavau kosmara susijusi su jom, taip, kad nebijokit - sapnuosit ir dar ne viena.. hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leksyra: 18 sausio 2009 - 22:35
rolleyes.gif
Atsakyti
na ziuriu cia beveik visom per sapnus buna problemos su makiazu,sukuosena ir suknelem smile.gif tai ir man taip,jau ne pirma kart sapnuoju,kad nespeja man padaryti sukuosenos ir makiazo,kad jau turi visi rinktis o as dar bludiju po kmbarius ir nzn uz ko griebtis biggrin.gif kita karta sapnavau kad pamirsau ant stalu padeti korteles su vardais smile.gif nu zodziu visada kazko nespeju arba pamirstu kazka padaryti smile.gif ziuresim kas bus toliau biggrin.gif
Atsakyti
nakti pries savo vestuves sapnavau,kad vyras man neistikimas!atsibudau ryte ir galvoju,nu jo..biskyti abejoniu net buvo biggrin.gif
Atsakyti