Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai prieš vestuves

man sendie lygiai liko 2 men iki vestuviu tai matyt ta proga vel pradedu sapnuoti kosmarus biggrin.gif sapnvau kad pamirsau nueiti i sukneles primatavima ir prisiminiau tik diena pries vestuves...tada lekiau ieskoti sukneles kokios, bet betkokios nenorejau, norejau savosios, bet zinojau, kad jau man jos nespes pasiaurint ar dar ten ka patvarkyti tai sugalvojau, kad reikia nakti pavogti suknele is to salono biggrin.gif nesvarbu, kad ji man netiks....tai nueinu nakti, o gi ziuriu nere ten sukneliu, issikrauste jie biggrin.gif tai zodziu buvau nuotaka be vestuvines sukneles biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(karamele_21 @ 2009 04 05, 18:07)
kamuoja sapnai ir mane dazniausiai pasitaiko kad neuzsisakau sukuosenos ir kai jau reikia lakstau ir ieskau kas galetu padaryt arba pati meistrauju  lotuliukas.gif  geriausias buvo kai sapnuoju vestuviu ryta visi laksto puosiasi ruosiasi ir as vel del sukuosenos vargstu o kai niekas nepadaro tai taip sapne sustingau ir mastau gi iki vestuviu dar du menesiai ir kokios gali buti vestuves juk brolis dar negryzo is airijos ir pabundu doh.gif

kartu svesim vestuves drinks_cheers.gif kokiam mieste tu svesi?
Atsakyti
[Papildyta:
[/quote]
svesim netoli jurbarko drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=karamele_21,2009 04 07, 11:21]
[Papildyta:
[/quote]
svesim netoli jurbarko drinks_cheers.gif
[/quote]
as Kaune 4u.gif
Atsakyti
sveikos, kazin ka reiskia jeigu sapnuoji nuotaka su juodais ilgais zieminiais batais prie baltutes suknutes? koks tai kosmaras unsure.gif sapnavau poto kai suzinojau kad puske zenijas neuzilgo.. wacko.gif isgazdino taip kazkaip... bet poto clap_1.gif suzinojau kad laukiasi smile.gif masciau gal susije kas..bet sarysio jokio.. o siaip nesapnuoju kai kazkas svarbaus neivyksta ar panasiai..kaip tai sapnai pas mane ateina po tam tikru naujienu, ar nerimo ar dar kazko matyt smile.gif nes kai ramu tai ir sapnai- arba yra arba siaip kokie, kartais pameni kartas ne smile.gif
Atsakyti
o man sapnai pradejo sapnuotis ypatingom datom biggrin.gif sendie jau 5 metai kaip kartu su MB tai sapnavau, kad gryzau i Lietuva(gyvenu ne Lietuvoj) ir pamirsau pasimti stalo korteles ir uzrasu knygute kur surasyti svarbus dalykai ir dar ten keliu smulkmenu doh.gif tai is to isgascio net prakaitas ismuse, o po to sapne supratau kad sapnuoju ir cia viskas netikra biggrin.gif tai sakiau reikes susirasyti viska ka reiks pasimti, kad nieko nepamirsciau ir kad sapnas neisipildytu biggrin.gif
Atsakyti
vaje, man iki vestuvių irgi nedaug liko, tai sapnuoju, kad paveluoju i kirpykla, ir vien del to atsaukiam vestuves doh.gif Ir vos ne ta pati sapna kas kart sapnuoju blink.gif Tai kas bebus vestuviu isvakarese g.gif
Atsakyti
QUOTE(vidvar @ 2009 06 29, 14:53)
vaje, man iki vestuvių irgi nedaug liko, tai  sapnuoju, kad paveluoju i kirpykla, ir vien del to atsaukiam vestuves doh.gif  Ir vos ne ta pati sapna kas kart sapnuoju blink.gif  Tai kas bebus vestuviu isvakarese g.gif

o as vestuviu isvakarese nieko nesapnavau, issimiegojau labai gerai kaip kudikelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cika69 @ 2009 07 01, 18:44)
o as vestuviu isvakarese nieko nesapnavau, issimiegojau labai gerai kaip kudikelis  biggrin.gif

As zadu ikalt truputi raminamuju, nes jei jauciu koki nors jauduli, tai visa nakti nemiegu, o jei nemiegosiu tai kita diena nekaip atrodysiu unsure.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vidvar @ 2009 07 02, 06:55)
As zadu ikalt truputi raminamuju, nes jei jauciu koki nors jauduli, tai visa nakti nemiegu, o jei nemiegosiu tai kita diena nekaip atrodysiu unsure.gif  ax.gif  4u.gif

Nieko pudra uzmaskuos biggrin.gif as tai nezinau labai rami buvau net ta pacia vestuviu diena tokia linksma ir atsipalaidavus net vyras stebejosi ko as tokia rami ir linksma buvau biggrin.gif tik baznycioj biski jaudinausi kai priesaika reikejo sakyti tai tuo momentu sirdis gerkleij buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cika69 @ 2009 07 03, 00:12)
Nieko pudra uzmaskuos biggrin.gif  as tai nezinau labai rami buvau net ta pacia vestuviu diena tokia linksma ir atsipalaidavus net vyras stebejosi ko as tokia rami ir linksma buvau biggrin.gif  tik baznycioj biski jaudinausi kai priesaika reikejo sakyti tai tuo momentu sirdis gerkleij buvo  biggrin.gif

Tikiu, kad per priesaika sirdis lipo lauk, man bus tas pats, o dar liepe priesaika ismokt mintinai, is jaudulio visvien pamirsiu 4u.gif ax.gif
Atsakyti
as tris kartus sapnavau vestuves pirma karta kad vis veluoju ir nieko neturiu nej sukneles nei kur sukuosenos pasidaryti ir jaunikio vis nesulaukiu pasirodo jis net ir neketino atvaziuoti nes nusprende skirtis unsure.gif
o kitus du kartus sapnavau kad taip pat vis paveluoju i vestuves ir jos neiviksta tik va jaunikiai vis skirtingi buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vidvar @ 2009 07 03, 06:52)
Tikiu, kad per priesaika sirdis lipo lauk, man bus tas pats, o dar liepe priesaika ismokt mintinai,  is jaudulio visvien pamirsiu 4u.gif  ax.gif

tai mes ir mokinomes atmintinai,galvojom ir kad susivelsim doh.gif bet viskas buvo ciki thumbup.gif wub.gif
Atsakyti