Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai prieš vestuves

Oi, aš tai šią naktį apsikošmarinau kaip reikalas doh.gif Su makiažais, suknelėmis ir šukuosenomis, bėdų nebuvo, ale atvarėm į Bažnyčią, tai ten mums sako - netuoksim jūsų blink.gif Tipo kursų nepraėjot, o mes galvojom praslįsim blush2.gif Ką daryt, ką daryt, kažkas iš svečių nubėgo už kampo ir tipo ten yra kažkokia rusų cerkvė, tai sako už butelį sutuoks jus ten. Nu gerai, sutikom. Nuvarėm ten, atbeldėm viską rusiškai, atidavėm butelį ir išėjom jau su girtu jaunikiu blink.gif O paskui MB toliau gėrė, o aš laksčiau visur visa nestuke.gif ir kaip padavėja buvau - karštus nešiojau, degtinę pilsčiau, stalus nurinkinėjau ir žiūrėjau, kad visiems linksma būtų doh.gif
Čia turbūt tokie sapnai dėl to, kad laiko nebedaug liko, o va ką nuveikti - tai begalinis sąrašas...
Atsakyti
QUOTE(VelDan @ 2009 07 09, 23:40)
Oi, aš tai šią naktį apsikošmarinau kaip reikalas  doh.gif Su makiažais, suknelėmis ir šukuosenomis, bėdų nebuvo, ale atvarėm į Bažnyčią, tai ten mums sako - netuoksim jūsų  blink.gif Tipo kursų nepraėjot, o mes galvojom praslįsim  blush2.gif Ką daryt, ką daryt, kažkas iš svečių nubėgo už kampo ir tipo ten yra kažkokia rusų cerkvė, tai sako už butelį sutuoks jus ten. Nu gerai, sutikom. Nuvarėm ten, atbeldėm viską rusiškai, atidavėm butelį ir išėjom jau su girtu jaunikiu  blink.gif O paskui MB toliau gėrė, o aš laksčiau visur visa  nestuke.gif ir kaip padavėja buvau - karštus nešiojau, degtinę pilsčiau, stalus nurinkinėjau ir žiūrėjau, kad visiems linksma būtų  doh.gif
Čia turbūt tokie sapnai dėl to, kad laiko nebedaug liko, o va ką nuveikti - tai begalinis sąrašas...

lotuliukas.gif geras

O ką sapnuoja šiais metais nuotakos?

Atsakyti
As tai viena diena sapnavau fotosesija gamtoj. Einu per kazkoki parka ir vis minu sukneles sleifa, ji visa kazkokiom karoliu gijom nusiuvineta ir pinasi man tie karoliai tarp koju, keikiu suknele kaip nzn ka lotuliukas.gif
Daugiau vestuviu tematika nesapnavau, bet va kai sapnavau, tai ir laidotuves apturejau po keliu dienu... sad.gif
Atsakyti
Manau visas panasus sapnai kankina biggrin.gif as kazkada sapnavau, jog liko pora dienu iki vestuviu, o as nei sukneles, nei bateliu, nieko neturiu, o jaunikis kaip tik, visas issipuoses, giriasi man, kad kostiuma nusipirko, viska susitvarke biggrin.gif taip baisu ir abydna buvo, kad per sapna apsiverkiau biggrin.gif
Atsakyti
Visai nesenai sapnavau, kad stoviu bažnyčioje ir laukiu jaunikio. Visi svečiai susirinkę ir spokso į mane. Aš su suknele, bateliais, bet be jokio makiažo, su tokia namų šukuosena biggrin.gif ir sportiniu laikrodžiu ant riešo. Stoviu, stoviu ir suprantu, kad aš gi taaaaip baisia atroda. Bėgu iš bažnyčios, o draugė šaukia man "durnė Tu, grįžk atgal!" o man taip gaila, kad taip atrodau, kad nieko nespėjau...
Tą pačią naktį sapnavau, kad pagamino mum balto aukso žiedus, bet jie buvo tamsiai pilki ir toks miiinkštas metalas, o be to - 1 cm pločio biggrin.gif
Gera buvo suprasti, kad tai tik sapnas biggrin.gif
Atsakyti
na as sapnuoju daug ir daznai,bet deja nieko gero,o tik baisybes, pries keleta savaiciu kankino sapnai kad vestuviu rytas,o as lakstau visur ir ieskau kas mane susukuotu,nes pasirodo mano kirpeja dingo lotuliukas.gif bet kai tik uzsirasiau i kirpykla sis kosmaras dingo,po to sapnavau kad stoviu prie baznycios duru ir suprantu kad as netinkamais batais uzsidejusi ir tada lakstau is kazkur atsiranda stalas as po juo duoduos tu batu ir nenuejau i baznycia,nes pabudau doh.gif o sia nakti sapnavau kad mes jau grizom i sventimo vieta o ten niekas normaliai nepadengta,padaveja neatvykus lakstau su sukne savo ieskau tauriu doh.gif tai va einu db padavejai skambint,paklaust ar nieko jai nenutiko,matyt mano nervai silpni kad tiek nesamoniu prisapnuoju blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif musu vestuves dar netuoj o jau kosmarus ir as sapnuoju
kad nuo jaunikio pabegu lotuliukas.gif
arba jau vestuviu diena o as ne puokstes neturiu ne sukneles doh.gif
Atsakyti
Mane irgi panasus sapnai kamuodavo, kad as visa baisi stoviu jau vestuviu diena, o jaunikis kuo graziausiai issipustes atvaziuoja, o man taip gaila saves, kad as tokia nepasirengus.. Tos kelios savaites iki vestuviu tikrai ne kokios buvo verysad.gif
Bet tikras kosmaras prasidejo vestuviu isvakarese unsure.gif turejo padaryti manikiura is vakaro. Susitarem pries gera menesi, kad mane priims, dar ta pacia diena susikambinom, bet vakare gal kokia 19 val pasirodo, kad mano manikiuriste girta kaip tapke ir net nesiruose manes pagrazinti, tai puse miesto su asarom aplekiau, kol radau mergaite, kuri padare manikiura. O vestuviu ryta kuo anksciausiai atsikeliau ir laukiau kada atvaziuos visaziste, nes jau galvojau jei dar ir ta taip padarys, tai nusisausiu doh.gif bet ji atvaziavo ir viskas buvo super cool.gif
o ant galo dar jaunikis su savo svita pavelavo atvaziuoti, jau visai galvoju cia bus gerai doh.gif , pasirodo liudininkas velavo atvaziuoti...
Atsakyti
O as tai siandien sapnavau , kad ateinu pas siuveja , kuri mano suknele tvako , o ji man rodo mano suknele ir ji melynos spalvos! doh.gif Man sokas , o ji sako kaip graziai atodot ir taip toliau , as net apsiverkiau lotuliukas.gif

O dar kazkada sapnavau kad jau siandien vestuves , po valandos registracija o as kazkodel be manikiuro , be puokstes , be sukneles , zodziu be visko doh.gif

Jau greiciau praeitu tos vestuves , kad tie sapnai baigtusi smile.gif
Atsakyti
oj tie sapnai daro savo,iki vestuviu laiko dar daug bet sapnai apie nevykusias vestuves jau dbr sapnuojas schmoll.gif
Atsakyti
xixixi po pasiskaitinėjimo čia, tikriausiai jau ir aš ką nors sapnuoti pradėsiu lotuliukas.gif iki šiol dar nieko, kas būtų susiję su vestuvėmis, nesapnavau, bet maniškis jau kelis kartus sapnavo, kad laukiuosi arba, kad jau vaikelį auginam lotuliukas.gif
Atsakyti
Kol dar nebuvau susitarusi su visažiste, sapnavau, kad atėjo vestuvės, o aš neturiu, kas man makiažą padarytų doh.gif bandžiau kažką pati sau gamintis biggrin.gif Bet nieko nespėjau, tai visa ceremonija nuplaukė doh.gif
Dar anksčiau, kai dar net pareiškimų nunešę nebuvom, bet jau kažką apie vestuves kalbėjom, sapnavau, kad vestuvės vyko Anykščiuose (ten sesutė tuokėsi 2010 m.), o mes taip ekspromtu sugalvojom tuoktis. Suknelė nebuvo balta, o geltona trumpa. Ėjom į grožio saloną bandytis tartis, kad sušukuotų ir padažytų mane, tai ten vos vos kažką padarė, nes nebuvom susitarę mes. Žodžiu, nekaip atrodžiau, bet susituokėm, tai galvojau, kad galima ir vėliau, kitą dieną, normaliai susitvarkius pasifortografuoti ir atšvęsti smile.gif Svarbiausiai laiminga jaučiausi wub.gif Dar atsimenu, gal koks kovo mėnuo sapne buvo, nes sniego ir balos buvo smile.gif
Dar sapnavau, kad vyko balius, o muzikantai pasodino mane su mano klasioke atskirai prie staliuko mažo, o visi kiti prie didelio sėdėjo, tai aš sapne pasipiktinusi buvau, kad prie vyro manęs nepasodino biggrin.gif Nuėjau ir atsisėdau prie jo smile.gif O įdomiausia, kad sapne mano vyras buvo tikras sesės vyras biggrin.gif Bet man viskas normalu čia atrodė g.gif Beje, sapne muzikantai nekokie buvo, kelias dainas padainavo ir toliau tyloj visi sėdėjo... O blogiausia, kad šitas sapnas praktiškai išsipildė, nes muzikantus tikrai nekokius pasisamdėm, deja doh.gif
Dar vienas sapnas jau po vestuvių buvo, kad fotografas (kuris realiai mums jau buvo atsiuntęs filmuką iš dalies nuotraukų) kažkokias nesąmoningas nuotraukas galiausiai norėjo atiduoti, o paskui dar kainą užkėlė ir visai jų grąžinti nebenorėjo doh.gif Kad tas klipukas, kur mums siuntę, net ne mūsų nuotraukų buvo. Žodžiu, nesąmonių šou biggrin.gif
Atsakyti