Kol dar nebuvau susitarusi su visažiste, sapnavau, kad atėjo vestuvės, o aš neturiu, kas man makiažą padarytų

bandžiau kažką pati sau gamintis

Bet nieko nespėjau, tai visa ceremonija nuplaukė
Dar anksčiau, kai dar net pareiškimų nunešę nebuvom, bet jau kažką apie vestuves kalbėjom, sapnavau, kad vestuvės vyko Anykščiuose (ten sesutė tuokėsi 2010 m.), o mes taip ekspromtu sugalvojom tuoktis. Suknelė nebuvo balta, o geltona trumpa. Ėjom į grožio saloną bandytis tartis, kad sušukuotų ir padažytų mane, tai ten vos vos kažką padarė, nes nebuvom susitarę mes. Žodžiu, nekaip atrodžiau, bet susituokėm, tai galvojau, kad galima ir vėliau, kitą dieną, normaliai susitvarkius pasifortografuoti ir atšvęsti

Svarbiausiai laiminga jaučiausi

Dar atsimenu, gal koks kovo mėnuo sapne buvo, nes sniego ir balos buvo

Dar sapnavau, kad vyko balius, o muzikantai pasodino mane su mano klasioke atskirai prie staliuko mažo, o visi kiti prie didelio sėdėjo, tai aš sapne pasipiktinusi buvau, kad prie vyro manęs nepasodino

Nuėjau ir atsisėdau prie jo

O įdomiausia, kad sapne mano vyras buvo tikras sesės vyras

Bet man viskas normalu čia atrodė

Beje, sapne muzikantai nekokie buvo, kelias dainas padainavo ir toliau tyloj visi sėdėjo... O blogiausia, kad šitas sapnas praktiškai išsipildė, nes muzikantus tikrai nekokius pasisamdėm, deja
Dar vienas sapnas jau po vestuvių buvo, kad fotografas (kuris realiai mums jau buvo atsiuntęs filmuką iš dalies nuotraukų) kažkokias nesąmoningas nuotraukas galiausiai norėjo atiduoti, o paskui dar kainą užkėlė ir visai jų grąžinti nebenorėjo

Kad tas klipukas, kur mums siuntę, net ne mūsų nuotraukų buvo. Žodžiu, nesąmonių šou