Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Lindynette"

Sveikos!
man gydytoja israse kt Lindynette. Gal kuri nors esate vartojusi? Koks salutinis poveikis? kaip del svorio ir nuotaiku kaitos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisy: 08 gruodžio 2006 - 12:56
Su svoriu ir nuotaika visiskas ragas sad.gif Smigau gilion depresijon sad.gif Pakeiciau KT bet nespejau suprast ar geriau wink.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Man gydytoja paskyre ir Lindynette 30. Bet tikriausiai man jos tinka nes man jokiu pozymiu nepasireiske. As jas geriu jau 4 menesiai biggrin.gif
Atsakyti
As jau ir pradėjau, kol kas viskas ok smile.gif žiūrėsim, kaip toliau
Atsakyti
labai normalus KT
salutinis poveikis - pirma menesi vartojant, negalejau apsieit be silkes ir agurkeliu tongue.gif
su svoriu ir libido - jokiu problemu nepatyriau ax.gif
Atsakyti
Sveikutes pirma menesi geriau lindynette30, po to 20
salutinis poveikis - pirma menesi vartojant, negalejau apsieit be silkes ir agurkeliu
Del tu agurkiuku su silke tai tikrai. O seip viskas gerai.
Norejau paklausti kai padarai 7 deinu pertrauka kokia diena pradedate gerti vel KT 7 ar 8
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(birina @ 2005 06 17, 19:01)
Norejau paklausti kai padarai 7 deinu pertrauka kokia diena pradedate gerti  vel KT 7 ar 8
ax.gif


visada reikia pradėt gert tą pačią dieną - jei jau pradedi pirmadienį, ir geri pirmadienį po pertraukos (nebent pertraukos išvis nedarai smile.gif ).
Atsakyti
O mane nuo siu kontr labai berti pradejo.Kitu salutiniu poveikiu nejauciu.Nebent vyro maziau norisi.
Atsakyti
Aš irgi jau kokius 4mėn geriu LINDYNETTE 30 ir esu visai patenkinta, jokio šalutinio poveikio biggrin.gif Tik koks skitumas tarp 30 ir 20 g.gif Daktarė kažką minėjo kad veliau galesiu pereiti prie 20, bet kam to reikia jei ir šitos geros?
Atsakyti
man vaistineje patare vartoti lindynete30 vietoj paslaptingai dingusio minuleto, nes toks pats hormonu kiekis. bet su minuletu man TUNDRAI buvo viskas aisku - Start ir pirma tablete. o lindynete savaites dienos..., tai jeigu as geriu pirma tablete sestadieni, tai gert man ta tablete kur parasyta Sa , ar kokia??? atsiprasau uz kvailuma
Atsakyti
O as geriu lindynette 20. Jau antras menuo cool.gif Lindynette 20 nuo 30 skiriasi hormonu doze. L20 ju maziau. O kadangi mano organizmas yra linkes jautriai reaguoti i KT tai man paskyre tu kur hormonu maziau. Pries tai naudojau zieda Viska butu buve thumbup.gif jei ne isskyros kurios nuolat mane vargino ir migreniniai galvos skausmai. Gerai tas kad nereik kas diena tableciu gert ir kepenu needa nes tiesiai i krauja is gleivines patenka.
O del lindynettes 20 salutiniu reiskiniu, tai mane labai pykino.Tikiuosi si menesi maziau pykins rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif .Ir aš jungiuosi prie jūsų,mat nuo rugsėjo mėnesio geriu Lindynette 20.Aš iš karto tokias pradėjau gerti.Visiškai jokio pašalinio poveikio nebuvo.Na...gal kiek dėl svorio.Bet šis dalykas turbūt mano problema,bet ne nuo tablečių.
Atsakyti