Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu išvaryti nuomininko

vat uztat nei nuomavimas nei nuomavimasis del tokiu ir panasiu situaciju musu su vyru nevilioja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamour: 07 rugpjūčio 2008 - 17:12
QUOTE(Glamour @ 2008 08 07, 19:11)
vat  uztat nei nuomavimas nei nuomavimasis del tokiu ir panasiu situaciju musu su vyru nevilioja.

o ka daryt jei savo busto neturi...ne kiekvienas gali ji nusipirkt juolab Vilniuje.nu mes nuomininkai tai auksiniai ax.gif jei kam reikia geru nuomoninku kreipkites mirksiukas.gif
Atsakyti
tokioj situacijoj lengva iskvieti policija, parasai pareiskima kad issibrove i tavo buta be leidimo, pasikete patys spynas savavaliskai, butas tavo vardu, jokios nuomos sutarties nera, taip kad jiem gerai baigsis jei nepriteis kompensuoti nuostoliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladijus @ 2008 07 06, 10:05)
Tokiu atveju (kai nera sutarties), labai paprasta iseitis:
- Perkama nauja spyna.
- Senas raktas ismetamas.
- Prieinama prie savo buto duru (svarbu, kad "sveciai" butu namie) ir skambinama poilicijai - neva, kazkas svetimas yra bute.
- Bet kokiu atveju pilicija i buta ieis.
- Parodote "nustebusi" veida - kaip isdriso kazkokie "praejunai" isikelti i jusu buta ir dar su daiktais.
- Paprasote pareigunu isvezti "isilauzelius" su visais ju daiktais.
- Pasikeiciate spyna.
- Uzmirstate tokius draugus.

Cia tai patarimas thumbup.gif Pati niekaip nebuciau sugalvojus lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne karta esu girdejusi, kad nuomininkai sitaip sugalvoja pazaisti... box.gif Nebuciau paskaiciusi, kad be sutarties gali tokius "malonius" nuomininkus mesti lauk, buciau galvojusi jog tikrai negalima ismesti ju... Bet kokiu bjauriu zmoniu zemeje... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2008 08 07, 17:11)
vat  uztat nei nuomavimas nei nuomavimasis del tokiu ir panasiu situaciju musu su vyru nevilioja.

Nevilioja tai viena, bet kai tau reikia issinuomoti, tada buna vargo, jei pries tai buve nuomininkai nusiaube busta... doh.gif Pirmais metais Vilniuje nuomojomes buta labai graziame rajone, netoli santuokos rumu...bet kol prisipraseme i ji doh.gif , pries tai nuomininkes buvo dvi studentes, bet is to, ko pridirbo, atrodytu, jog sutve bernu. blink.gif Namas senas, smetinisku laiku, lubos aukstos, miegamasis antrame aukste, panos sugebejo kazkaip ant liustru pasisupti, uzuolaidas nutrauke, senovinei sekcijai isdauze stiklus ir t.t. Kai nuomuotojai mus pamate, iskart sake ne, na, bet perkalbejome... thumbup.gif Issikraustant nuomininkas gailejo, kad mes iseiname, o ir labai dekojo uz palikta nauja kilimine danga, saldytuviuka, tvarka ir grozi... smile.gif , kada senamiestyje susitikes pasilabino, sake po musu niekam nebenuomoja, nes gaila. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Širdukė.2008: 15 rugpjūčio 2008 - 17:03
Prisiskaiciau cia visko smile.gif. Mes irgi dabar nuomininke kraustome lauk - radome netvarka naujame graziame bute, o ta dar i akis kimba, neva viskas pas ja grazu ir tvarkinga, o rozetes sulauzyta, isbraizytos grindys neva jau buvo... Siaubas. Ir dar mergina... Ieskosime dabar nauju geru zmoniu. Tikiuosi rasime. Bet sunervino tai juodai. Niekaip nesuprantu, kaip zmones gali kaip parsai gyventi... O cia tai is vis istorija - net nebeissikrausto. Idomu, kaip baigesi tam, kas ta tema atidare???
Atsakyti
Daug kas dejuoja, kad negali iškelti nuomininkų su mažais vaikais - neva nėra tokio įstatymo...
Na, kai nebelieka "diplomatijos", veiksmingas būdas patiems "grižti" į savo namus ir ten "gyventi". Galima pavyzdžiui, pasikviesti svečių ir švesti gimtadienį, krepšininkų pergalę, sėkmingai įvykusius rinkimus, apverkti tėvynės ekonominę padėtį....ir t.t. ...ir t.t. Na, priežasčių kiekvienai dienai rasite... smile.gif Jei planuojate daryti remontą, tai ir pradėkite..!!!!
Na, o jei patys neturite laiko tokioms "nesamonėms", galite leisti draugams ar giminaičiams naudotis butu...tik eilę reikia sudaryti. Galite sudaryti fiktyvią nuomos sutartį, kad ir su broliu ar bendradarbiu (+ veikia psihologiškai).
Problema išsispręs pati - kas norės gyventi "в проходном дворе"...smile.gif
O jei kokį vakarą bandys neįsileisti, išsikvieskite policiją.
Atsakyti
mesk tik laukan juos net negalvodama. Nieko jie tau nepadarys. Pakeisk spyna ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2008 05 19, 17:34)
Butent,surink daigtus,ismesk uz duru ir pasikeisk spyna!

Geriau be policijos atstovo to nedaryti. Gali pareikšti ieškinį kad daiktai sugadinti.
Mes nuomojames savo du butus. Vienas toks "laimingas" gal kad geroje prestižinėje vietoje- tai visada padorūs kulturingi nuomininkai būna. Kitas- bendrabučio kambarys. Oi su tuo tai nukentėję esam- "apsileido" vyras nepaėmė nuomos pinigų į priekį, nes tam kartui neturėjo, žadėjo vėliau sumokėti . O paskui slapstytis pradėjo. Na MB jau nekartą spynas pakeičia (čia jo pagrindinis variantas kai nuominkas pradeda slapstytis ) pakeitė ir šį kartą. Dažniausia suveikia- negalėdamas patekti į nuomojama butą nuominkas pats skambina. Bet vienas nuomininkas išnešė kudašių, palikęs skolą už 1 mėn ir kaip kompensaciją..virdulį ir dar krūvą šlamšto. doh.gif

O su turto metimu lauk- buvo toks atvejis. Tėvai nusipirko namą. Pinigai turėjo būti padalinti į dvi puses- dviejų skirtingų santuokų vaikams, kurie ir pardavinėjo tą namą. (namo šeiminkas-jų tėvas -mirė). Tai va- nama pardavė- o turto esančio name negali pasidalinti- ir vienam aplūžusios sekcijos reikia ir kitam... doh.gif Tėvai mėnesį laukė , o abi pardavėjų pusės negali sutarti. Namas mūsų- o turto esančio jame mesti negalime schmoll.gif - taip teisėsaugininkai patarė. Galiausia įvyko kilnojamo turto (8-9 dešimtmečio sekcijų, stalų ir virtuvinio Šilutė doh.gif ) iškraustymas. Jį kraustant dalyvavo įgaliotinis ir dar pora kompetetingų atstovių. Ir mano tėvai- padėjo išnešti, kad tik greičiau išsinešdintų. Ir tai dar ten cirkai dėjosi, ... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2009 02 14, 18:56)
O su turto metimu lauk- buvo toks atvejis. Tėvai nusipirko namą. Pinigai turėjo būti padalinti į dvi puses- dviejų skirtingų santuokų vaikams, kurie ir pardavinėjo tą namą. (namo šeiminkas-jų tėvas -mirė). Tai va- nama pardavė- o turto esančio name negali pasidalinti- ir vienam aplūžusios sekcijos reikia ir kitam... doh.gif  Tėvai mėnesį laukė , o abi pardavėjų pusės negali sutarti. Namas mūsų- o turto esančio jame mesti negalime  schmoll.gif - taip teisėsaugininkai patarė.  Galiausia įvyko kilnojamo turto (8-9 dešimtmečio sekcijų, stalų ir virtuvinio Šilutė  doh.gif ) iškraustymas. Jį kraustant dalyvavo įgaliotinis ir dar pora kompetetingų atstovių. Ir mano tėvai- padėjo išnešti, kad tik greičiau išsinešdintų. Ir tai dar ten cirkai dėjosi, ... doh.gif  lotuliukas.gif

idomi istorija, o apie cirkus galite ir placiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miegapele @ 2008 05 18, 20:38)
tai va, į butą įsileidau draugę su jos draugeliu. Jie pas mane nuomuojasi vieną kambarį bute, mokėjo nuomą, bet ne ilgai. Dabar aš jų niekaip negaliu išmesti. pakeičiau spyną, tai tas vyrukas kreipėsi į policiją. Policijos atstovė paskambimo man ir pareiškė, kad juos turiu būtinai įsileisti, nes jie gali kreiptis į teismą ir pareikšti man kaltinimus, neva jų kambaryje buvo 10 000lt ir aš juos pavogiau. Aišku, nuomos sutarties nebuvo, viskas nelegaliai. teko duoti raktus. dabar jie man aiškina, kad tris mėnesius negaliu jų išmesti, nes tokie LR įstatymai nuomininkų atžvilgiu. Kas čia per nesąmonės???? Padėkite savo patarimais. Suprantu, kad jie gali sulaužyti daiktą ir neprivalo už tai atsakyti, bet kad išmesti jų negaliu tai jau nesąmonė. Jie juk neregistruoti mano bute. Dar man jie aiškina, jei noriu juos išmesti, tai turiu sugalvoti, kur jų daiktus padėti.

Siandien per radija girdejau, kad jei pasirasyta sutartis, tai pries 6 men reikia ispeti norint iskraustyti nuomininkus, o jeigu sutarties nera, mesk juos lauk ir viskas!! Tavo butas! Jei paduos i teisma, kad pavogei pinigus, paduok ir tu i teisma, kad jie is taves pavoge! Absurdas kazkoks!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kauke26: 25 vasario 2009 - 11:56
jei temos autore dar lankosi siame skyrelyje, noreciau jos paklausti, kaip si istorija baigesi ax.gif
Atsakyti