Įkraunama...
Įkraunama...

Negaliu išvaryti nuomininko

Nesiūlyčiau vienai pačiai rinkti "nuomininkų" daiktų, kai jų nėra namie kaip kažkas čia patarė, tokiu atveju jie gali pasigesti daiktų, papuošalų, pinigų, o jums teks įrodinėti kas ir kaip buvo tie daiktai nebuvo.

Atsakyti
Na as tikrai zinau , jai tie nemieli zmones susirinks parasus , jog jie gyvena jau igokai, tu ju neturi teises ismesti i gatve, tik nustacius termina pas notare, , kitaip jie gali tave paduoti i teisma
Atsakyti
QUOTE(sonke28 @ 2009 04 14, 10:52)
Na as tikrai zinau , jai tie nemieli zmones susirinks parasus , jog jie gyvena jau igokai, tu ju neturi teises ismesti i gatve, tik nustacius termina pas notare, , kitaip jie gali tave paduoti i teisma

Eik jau blink.gif

jei žmogus neregistruotas, ne giminaitis ne vaikas, senas mama ar tėtis, kurį pagal įstymus reikia prižiūrėt, manau tą patį vakarą policija į gatvę išmestų

nes kitokiu atveju baisu ką nors ir į svečius įsileist, nes ryte atėjas vakre pareiškia, kad aš truputį čia pagyvensiu bigsmile.gif
Atsakyti
Įdomu kuo šita istorija baigėsi, nes jau beveik metų senumo. O patarimai tikrai naudingi jei pačiai kada su tokiais draugeliais drugeliais tektų susitikti.
Atsakyti
QUOTE(sonke28 @ 2009 04 14, 09:52)
Na as tikrai zinau , jai tie nemieli zmones susirinks parasus , jog jie gyvena jau igokai, tu ju neturi teises ismesti i gatve

na, tai ziurint ka pasakys buto savininkas. Savininkas juk gali pasakyti, kad isvaziavo ilgesniam laukui, buta uzrakino, grizta - ogi kazkas jo nuosavybe uzemes! O tokiu atveju jak visai nesvarbu kiek laiko tas isibrovelis gyvena.
Atsakyti
Jau kokiu gnydų ant žemelės yra paskaičius jūsų replikas, tai baisu.
Viena- jei įsileidai nuomininką, tai jau tavo bėdos sekti ar moka mokesčius, ar neniokoja buto.
Antra- jei neturi sutarties(oficialios) ir nemoki valstybei mokesčių, tai ramiai nemiegosi, jei sumanysi kariaut su nuomininkais. Kai sumastysi išmest juos laukan, kaip kad autorė norėjo, nekvailas nuomininkas už tokius fintus savininką priduos mokesčių inspekcijai o tada bus reikalų už mokesčių slėpimą smile.gif
Trečia- verkiat dėl rozetės, o ar Lietuvoje suskiai nuomotojai rūpinasi butu-namu, ar yra atliekami remonto darbai, ar daromi remontai? žmogus yra įleidžiamas dažniausiai į vidutinišką arba išvis kiaulišką butą ir dar yra reikalaujama, kad jis būtų prižiūrėtas.
Aš atėjau į butą ir kapitaliai per 3 mėn susiremontavau, sukišau 3k LT bei 3 mėnesius darbo + draugų darbo, kad butas taptų gyvenamas ir jaukus, ir ką jūs manot, nuomos man niekas nemažina ir neatideda.
Kartais į save pasižiūrėkit, ir veidrodžius nusivalykit.
Atsakyti
QUOTE(pet1kfp @ 2009 04 20, 02:50)
Jau kokiu gnydų ant žemelės yra paskaičius jūsų replikas, tai baisu.
Viena- jei įsileidai nuomininką, tai jau tavo bėdos sekti ar moka mokesčius, ar neniokoja buto.
Antra- jei neturi sutarties(oficialios) ir nemoki valstybei mokesčių, tai ramiai nemiegosi, jei sumanysi kariaut su nuomininkais. Kai sumastysi išmest juos laukan, kaip kad autorė norėjo, nekvailas nuomininkas už tokius fintus savininką priduos mokesčių inspekcijai o tada bus reikalų už mokesčių slėpimą smile.gif
Trečia- verkiat dėl rozetės, o ar Lietuvoje suskiai nuomotojai rūpinasi butu-namu, ar yra atliekami remonto darbai, ar daromi remontai? žmogus yra įleidžiamas dažniausiai į vidutinišką arba išvis kiaulišką butą ir dar yra reikalaujama, kad jis būtų prižiūrėtas.
Aš atėjau į butą ir kapitaliai per 3 mėn susiremontavau, sukišau 3k LT bei 3 mėnesius darbo + draugų darbo, kad butas taptų gyvenamas ir jaukus, ir ką jūs manot, nuomos man niekas nemažina ir neatideda.
Kartais į save pasižiūrėkit, ir veidrodžius nusivalykit.

Tiesą skant, jei remontavai svetimą butą, vadinasi jau buvai aptaręs šį reikalą su šeimininkais. Jei darei savo iniciatyva, tai pats kaltas ir "šaukštai po piet"...
Jei kažkas nepatinka, gali juk nebenuomot šio buto, manau, susirasi kitą (proto turbūt užteks kalbėtis su šeimininkais ir nebedaryti durnų veiksmų). Dar geresnis variantas - nusipirk savo. Galėsi remontuoti kiek širdis geidžia. O jei sugebėsi įsigyti dar ir ne vieną, iš "suskio" nuomininko, tapsi "suskiu" nuomotoju... smile.gif
To ir linkiu... smile.gif
Atsakyti
rašai,kad tik rašytum? temą perskaitei ir mano replie pažiūrėjai? aš remontavausi, kad gyvent galėčiau, nereikėtų šiukšlyne mirkt ir dar rūpintis, kad kokia ožka nuomotoja man galva kvaršintu sugedusia rozete.
o su pirkimu, tai atsispyriau pagundai "asilu" būti ir su banko pavadėliu visą gyvenimą būti, tai dabar trinu rankomis ir šypsausi smile.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(pet1kfp @ 2009 04 21, 00:22)
rašai,kad tik rašytum? temą perskaitei ir mano replie pažiūrėjai? aš remontavausi, kad gyvent galėčiau, nereikėtų šiukšlyne mirkt ir dar rūpintis, kad kokia ožka nuomotoja man galva kvaršintu sugedusia rozete.
o su pirkimu, tai atsispyriau pagundai "asilu" būti ir su banko pavadėliu visą gyvenimą būti, tai dabar trinu rankomis ir šypsausi smile.gif  4u.gif

Žaviuosi, ne jumis, o jūsų draugais, nes jie turi jus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pet1kfp @ 2009 04 20, 23:22)
tai dabar trinu rankomis ir šypsausi smile.gif   4u.gif

Iš pirmojo Tavo komentaro nelabai matosi, kad šypsaisi ir rankomis trini... Kaip tik - priešingai.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmiejus: 21 balandžio 2009 - 07:55
Nereikia pykti ant žmogaus. Gal jis iš kitos planetos, nes Žemės gyventojai nuomojasi tokį butą, kuriame galima gyventi ir remontuoti nereikia... biggrin.gif O jei, ........ tai ...... smile.gif
Atsakyti
Na pas mus buvo panasi situacija.
Zmogeliui buvo keliolika kartu pasakyta, kad issikeltu, jis to net neketino daryti.
Kreipemes i teisininkus, pagal istatyma zmogaus ismesti negali, jei jis ten gyveno daugiau nei kazkiek laiko (tiksliai nepamenu koks tas terminas), ismetus gali uzsitraukti nemalonumu, tokiu atveju, jei parasytu pareiskima policijoje, kaip irodymu, kad jis ten gyveno uztenka keliu liudininku ir nors vieno asmens daikto.
Kadangi, visi suprantam, kad vadovaujantis istatymais, kai kuriose situacijose gali likti kaltas, net ir nepadarius nusikaltimo, teisininke mums patare grieztai, ne pagal istatymus dar karta pasakyti ir jei nesutiks - keisti spyna.
Taip ir padarem. Po 15min susilaukem policijos vizito.
Jie palaike butent nuomininka (jokios nuomos sutarties nebuvo) ir pradejo aiskinti jo teises. Nesileido i kalbas, kol nepaminejom, kad bendravom su ju komisariato virsininku, pavarde xxx ir jis mum liepe elgtis butent taip, pavardinom keleta kitu galimybiu, tokiu kaip musu pareiskimas del turto niokojimo, vagystes ir pan. Tuomet pareigunai nurimo, prieje arciau pasake: Jusu paciu gerovei, leiskite asmeniui susirinkti daiktus. Jam tai pasake garsiai, susirinkti daiktus per kelias valandas ir nebegrizti.
Nezinau ar suprantamai isdesciau situacija, bet tikiuosi supratote. blush2.gif
Atsakyti