Ninna, gal susitiksim tenai? Mane skatins 18 d.

QUOTE(Junda @ 2008 08 13, 17:30)
Gal ir susitiksim, būtų smagu

QUOTE(MurkuMurku @ 2008 08 13, 14:02)
O as tokiu mygtuku net nemaciau.. Ar galejo buti, kad palatoje ju ir nebuvo? Lovos paprastos tokios pastatytos.. Zodziu, as nepastebejau jokio mygtukelio 

Tai va, aš irgi nemačiau. Turbūt nebuvo, negi jau tokios žlibos esam, kad nepastebėtumėm

QUOTE(RVJ @ 2008 08 12, 13:58)
O kodėl nepasinaudojot pagalbos mygtuku?
Nekartą teko kviesti, visada ateidavo ir pagelbėdavo.
Nekartą teko kviesti, visada ateidavo ir pagelbėdavo.
Va va man irgi toks ispudis, kad arba pati Jus ten dirbat ar pazistamu tarp gydytoju turite

Kokie pagalbos mygtukai???

Vaikas gausiai atpulinejo vaisiaus vandenim, kruties neeme, bet niekam tai nerupejo, tvarkykis pati nors is lovos islipti negali

Papildyta:
QUOTE(SuperBaba @ 2008 08 12, 17:31)
Pirma diena keltis negalima buvo, o kita ryta is karto pakilau
Potologiniame gulejau tik viena diena, 412 palatoje
o tu?

Potologiniame gulejau tik viena diena, 412 palatoje

Patologiniam gulejau nuo 17 iki 23 dienos, 410 palatoj

QUOTE(svikte @ 2008 08 15, 10:29)
Patologiniam gulejau nuo 17 iki 23 dienos, 410 palatoj
Gal ir matemes, kai toniukus irasyneti reikedavo 

Prasom pasiviesinti

317 palatoje mygtukai yra, bet jie neveikia

[quote=SuperBaba,2008 08 15, 10:21]
Prasom pasiviesinti
Vaiksciojau as ten kaip gandras su raudonom kelnem
O tu? O cia 412 dviviete palata?
kazkaip nepamenu
Kai pagalvoji, koks mazas tas pasaulis ir internetas, visur galima sutikti matytu veidu
Prasom pasiviesinti

Vaiksciojau as ten kaip gandras su raudonom kelnem

O tu? O cia 412 dviviete palata?

Kai pagalvoji, koks mazas tas pasaulis ir internetas, visur galima sutikti matytu veidu

QUOTE(Ninna_Ricci @ 2008 08 12, 19:23)
RVJ, susidaro įspudis, kad tik tamstai ten taip pasisekė su priežiūra - gal pati iš medikų ar net ten dirbanti?...

tai zinoma

paskaityk visa temele
RVJ visada joje, visada viska zino, visada viskas super
nesakau, kad tai blogai, anaiptol
RVJ atskleidzia ligonines tikslus ir bent teorines siekiamybes,
tikiuosi, kad jos kada nors pavyks realybe
tik gal nereikia pateikti saves kaip neutralaus asmens
gi labai normalu, kad temoj yra savas zmogus, kuris tikslina informacija
O palatoje 320 turbūt tie mygtukai veikia
Jie buvo prie mano lovos, bet aš nedrįsau jais pasinaudoti
Man teko kviesti pagalbą palatos kaimynei, tai nubėgau iki sesučių posto. Iškart atbėgo padėti tai mamytei ir pasakė, kad kitąkart tiesiog spausčiau mygtuką ir sesutė ar akušerė tuoj pat ateis

QUOTE(Kvakse @ 2008 08 15, 20:34)
RVJ visada joje, visada viska zino, visada viskas super
RVJ taip pat labai teigiamai apie viską pasisako visose VGN gydytojų temose, tad neabejotinai ten dirba arba yra kitaip glaudžiai susijus. Tas nėra blogai, bet iš tikro, kaip jau sakyta, gėda apsimetinėt, kad tiesiog yra tokia kaip mes - eilinė pacientė.
QUOTE(Junda @ 2008 08 13, 16:30)
As taip pat 18 d. atvyksiu gymdyti, jeigu zinoma per si savaitgali gymdymas neprasides.
QUOTE(jerume @ 2008 08 16, 15:40)
As taip pat 18 d. atvyksiu gymdyti, jeigu zinoma per si savaitgali gymdymas neprasides.
Kaip suprantu, daug kam po ilgojo savaitgalio paskirta atvykti skatinimui ar pan.

Auginame 3 vaikučius, su medicina susiduriu tik kaip pacientė ir vaikų mama. Pagrandukas kaip tik gimė VGN, todėl išsakau, tai ką patyriau, jaučiau, supratau, taip kaip buvo mumis rūpinamasi - tai patys šviežiausi prisiminimai, brandžiausiai suvokti, todėl jais ir pasidalinu su kitomis, kurioms tai yra įdomu, žingeidu ir reikalinga.
Labai gaila, kad pasakyti, ką nors bloga - yra labai gerai ir tai tampa vos negyvenimo norma. Bet pastebėti kažką gero ir apie tai kalbėti - tai nenormalu...
Gerbiu visų nuomones, būna įvairių situacijų ir labai įvairių žmonių.
Linkiu visoms sėkmės ir tik gero visur, visada ir visose situacijose.
Labai gaila, kad pasakyti, ką nors bloga - yra labai gerai ir tai tampa vos negyvenimo norma. Bet pastebėti kažką gero ir apie tai kalbėti - tai nenormalu...
Gerbiu visų nuomones, būna įvairių situacijų ir labai įvairių žmonių.
Linkiu visoms sėkmės ir tik gero visur, visada ir visose situacijose.