Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai (VGN)

QUOTE(RVJ @ 2008 08 17, 19:10)
Auginame 3 vaikučius, su medicina susiduriu tik kaip pacientė ir vaikų mama. Pagrandukas kaip tik gimė VGN, todėl išsakau, tai ką patyriau, jaučiau, supratau, taip kaip buvo mumis rūpinamasi - tai patys šviežiausi prisiminimai, brandžiausiai suvokti, todėl jais ir pasidalinu su kitomis, kurioms tai yra įdomu, žingeidu ir reikalinga.
Labai gaila, kad pasakyti, ką nors bloga - yra labai gerai ir tai tampa vos negyvenimo norma. Bet pastebėti kažką gero ir apie tai kalbėti - tai nenormalu...
Gerbiu visų nuomones, būna įvairių situacijų ir labai įvairių žmonių.
Linkiu visoms sėkmės ir tik gero visur, visada ir visose situacijose.

Džiugu jei taip yra. Bet jūs pasisakote net kelių gydytojų temose, tai negi visi ir dalyvavo jums gimdant?
Atsakyti
Sveikutes, parasykit kas gimdet siuose gimdymo namuose pas Škutaitę, ar patiko, gal cezarį jums darė g.gif
Atsakyti
aš taip pat gimdžiau VGN prieš pora metų, šiemet vel ten ketinu gimdyt smile.gif
gimdžiau sunkiai ir ilgai, gydytoja, akušere ir anesteziologe buvo labai geros, mielos ir malonios, kaip mamos aplink šokinejo smile.gif po to patekau i mokama vienviete palata kur pasijutau kaip viešbuty smile.gif kartu galejo būt vyras, buvo paslaugūs gydytojai ir seseles. nesakau, kad lakste pas mane visi kas 5 min, bet ateidavo kas 2-3 val., vis paklausdavo kaip jaučiames ir ar viskas gerai. be to, buvo tas skambutis sienoje ir dar veikiantis biggrin.gif man buvo kelis kartus priminta, kad juo naudočiausi, kai tik prireiks. Atsiminimai patys geriausi. Tik maistas klaikus, tai ir nevalgiau aš jo.
dabar tik suku galva ar ten vel gimdyt "susitarus" ar tiesiog bandyt važiuot, kai "ateis laikas" ir pasikliauti tuo metu budinčiais daktarais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyte7 @ 2008 08 19, 08:59)
Sveikutes, parasykit kas gimdet siuose gimdymo namuose pas Škutaitę, ar patiko, gal cezarį jums darė  g.gif

Aš gimdžiau. Ir man buvo taip viskas thumbup.gif , kad jei bus trečias vaikelis, tai gimdysiu ir vėl pas šią gydytoją smile.gif
Atsakyti
Turiu klausima. g.gif kaip su tom mokamom palatom VGN? kokios kainos bei kaip jas uzsisakyti? cia kai nuvaziuoji tada uzsisakai, ar is anksto? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaSan @ 2008 08 22, 09:12)
Turiu klausima.  g.gif kaip su tom  mokamom palatom VGN? kokios kainos bei kaip jas uzsisakyti? cia kai nuvaziuoji tada uzsisakai, ar is anksto? ax.gif

Kai pagimdai, tai ir užsisakai, jei yra laisvų, iš anksto tikrai niekas nerezervuoja. Kadangi šiuo metu labai daug gimdymų, laisvų jų tikrai nelaiko. Jei pataikysi, kai išrašys kitas mamas iš jų, tai galėsi ten gulėti, jei ne - teks tenkintis tuo, kas laisva.
Atsakyti
Po gimdymo su pogimdyvinio skyriaus sesutėm reik kalbėt apie tas mokamas palatas
Ėmiau aš tą už 50Lt... Antros lovos ten, jeigu ką, nėra...

Tęsiant tarakonų temą. Pirmadienį jų ten buvo. Mačiau net kelis savo palatoj ir wc, kuris tai palatai priklauso, o dar buvo atėjusi darbuotoja ir pastatė po kriaukle "lesyklėlę" tarakonams...
O ir šiaip, purvina ten. Dulkių kaip ir nėr, bet va tas įsisenėjęs, priskretęs purvas ant sienų ir durų... schmoll.gif
Atsakyti
Palatoj kur gulejau tarakonu neaptikau, o vat dulkiu tai nemazas sluosknis buvo prisikaupes ax.gif
O labiausiai nepatiko, kad wc skirti ir lankytojam ir pacientem be jokiu uzraktu.
Sedejau sau wc, iklota keiciau ir bac durys atsidaro ir bachuras ziuri, o as kad rekti pradejau, kad zmogus be kulturos pasibelsti negali blink.gif na taip pikta buvo unsure.gif
Atsakyti
a6 kai vaikščiojau beveik visą naktį su klykiančiu vaiku kolidorium man buvo paskyta,kad aš čia su savo vaiku visiem trukdau
Atsakyti
QUOTE(daiva.k @ 2008 08 22, 14:48)
a6 kai vaikščiojau beveik visą naktį su klykiančiu vaiku kolidorium man buvo paskyta,kad aš čia su savo vaiku visiem trukdau

Nu tikiu! rolleyes.gif kur netrugdysi vaiskciodama per visa kolidoriu, kur akustika sustiprinta su klykenciu klecku. Kitos galbut tuo metu dziaugesi katik uzmigusiu leliuku ir nori pacios nors nakti pamiegoti ir pailseti tongue.gif Reikia biski ir apie kitus pamastyti ar ne? cool.gif

---

beje norejau paklausti, kuriuo metu ten pas juos keiiasi pamaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliene @ 2008 08 22, 16:55)
beje norejau paklausti, kuriuo metu ten pas juos keiiasi pamaina?  g.gif

Man atrodo, 7 val. Bet nesu tikra.
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2008 08 22, 13:23)
Kai pagimdai, tai ir užsisakai, jei yra laisvų, iš anksto tikrai niekas nerezervuoja. Kadangi šiuo metu labai daug gimdymų, laisvų jų tikrai nelaiko. Jei pataikysi, kai išrašys kitas mamas iš jų, tai galėsi ten gulėti, jei ne - teks tenkintis tuo, kas laisva.

sveikos. o kazin kaip yra jei planuotas cezaris? g.gif gal tada galima is anksto uzsisakyt palata, nes as atvirai pasakius neturiu jokio noro gulet su da keliom moteriskem 5 dienas...
Atsakyti