QUOTE(Lena.lt @ 2008 06 07, 14:39)
Tai i gimdykla nereikia imti savo drabuziu, viska duoda? Paskui tik po gimdymo savais apsirengei?
Aš turėjau savo naktinius po gimdymo, bet taip ir nepanaudojau, visas dienas prašiau VGN naktinukų ir netgi ne po vienąkart per dieną, nes vis netyčia sutepdavau

Galėjau nesivežt, tikrai būtų užtekę turėti tik šlepetes, įklotus su kelnaitėmis ir rankšluostį (nes ėjau maudytis dušan kasdien porąkart

)
QUOTE(alfa159 @ 2008 06 07, 15:19)
Rasma, o vaikiukams tik vystykliukai, ar yra drabuziuku kokiu paprastu irgi?
QUOTE(Mazule @ 2008 06 07, 19:14)
tai rūbiukus ir vaikiukui duoda, jei savų neturi ar nenori naudoti. Palučių ten tikrai neša krūvomis kiek nori, tai manau ir rūbiukų duotų kiek paprašytum
Aš, skirtingai nei Mažule, nemačiau vaikiškų rūbelių... Gimdykloje buvo vystykluose, o prieš perkeliant į palatą (po poros valandų po gimdymo) paprašė vyro atnešt iš mašinos rūbelius vaikui, kuriuos "dėl viso pikto" buvom pasiėmę

Ir kasdien, ryte per vaikiukų patikrinimą gyd. išrengdavo mažių ir po to sakė rengti nauju komplektuku, t.y. ne tuo pačiu kaip anksčiau
labai šiltos (aš buvau vienvietėje mokamoje, kur greta tualetas).
Aš buvau paprastoje dvivietėje, bet kai atsilaisvino kitos palatos, tai akušerės atėjusios klausė ar nenorėtume su kaimyne skirtis ir būti po vieną

Bet mes su palatos kaimyne susigyvenome, viena kitai nekliudėme, galų gale tik porą dienų teko pabūti, tai nesikraustėme

Tiksliai, palatose labai šilta, miegodavom atsidarę duris, kad oras geriau cirkuliuotų..o dieną išeidavom ir bandydavom atidarę langus išvėdint