Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai (VGN)

QUOTE(Norima @ 2008 06 09, 16:43)
Ar tikrai para 200 Lt? Nes mes tiek mokėjom už visą prabūtą laiką, t.y. 2,5 paros. Čia buvo tiesiog bendra kaina už tos palatos užėmimą.

Aha man irgi atrodo kad mokama 200 lt uz visa laika kiek prabuni toje palatoje, t.y. apie 2-3 paras.
Atsakyti
prasu padekit!

man gimdyti jau uz poros menesiu... dar neapsisrendziau kur, ar antakalnyje ar kovo 8osios ligonineje, prasau patarkite.... noriu kad viskas butu gerai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gabyyshius @ 2008 06 09, 21:28)
prasu padekit!

man gimdyti jau uz poros menesiu... dar neapsisrendziau kur, ar antakalnyje ar kovo 8osios ligonineje, prasau patarkite.... noriu kad viskas butu gerai... unsure.gif

tai kad gan daug info gali rasti sitam forume ir VGN ir Antakalnio ir RK yra atskiros temos - tik tiek, kad kiek zmoniu tiek nuomoniu ir manau tai normalu smile.gif taip kad vis tiek teks apsispresti paciai mirksiukas.gif
Atsakyti
Manyčiau, kad verta apsilankyti abejose ligoninėse su galybe iš anksto pasiruoštų klausimų ir išsiaiškinti visus privalumus bei skirtumus, susipažinti su aplinka, personalu, papildomomis paslaugomis ir visomis kitomis galimybėmis, darbo specifika, tvarka ir t.t.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Man gimdymas VGN paliko tik malonius prisiminimus thumbup.gif Tiesa,tariausi su gydytoja iš anksto ir ji man parūpino vienvietę palatą thumbup.gif Palata buvo valoma kasdien ir užsukęs personalas paklausdavo ar nieko nereikia,ar yra kokių problemų wub.gif Bet kadangi tai jau antras vaikas,tai ir klausimų nebuvo doh.gif Jei reikėtų dar kartą gimdyti,tai gimdyčiau vėl VGN mirksiukas.gif
Atsakyti
Na gerai dabar ir as parasysiu jau po atvesiusiu ispudziau ir visu apgalvojimu.Siaip kai tik pagimdziau tai man viskas buvo labai gerai svarbu jau nebe 2 in 1 biggrin.gif ir namai.O dabar galvoju kad galejo ir daugiau pasirupint.Patalynes man niekas nekeite ir grindu niekas neplove,o ir niekas nieko nerode,nors ateidavo bet pamato kad jau pati darau ir iseidavo.Pasiteiraudavo kaip sekasi nieko nesakau.Gulejau viena bet taip buvau sutarus.Kadangi atrodau labai jaunai tai visos i mane ziurejo kaip i vaika vaiku prisigimdziusia,mazai pagarbos.Labai patiko vaiku gyditojas vyras,gaila neprisimenu pavardes,bet labai supratingas ir atsidaves savo darbui.Galiausiai vakare sukeliau visa pamaina ant koju,pasirasiau ir isvaziavau namo.

Galiu pasakyt tik tiek kad kur begimdytum visur tas pats bus.Duosi i kisene ziures,neduosi gulek ir nieko nenorek.Jei matys kad zmones pasiturintys tai sokines aplink,bet ne del to kad atsidavusios o del to kad po to lauks rankas issketusios pinigu.
Labai ju nekaltinu,su tokiais atlyginimais,bet ko tada eit dirbt jei niekas netenkina.

Uz gimdyma mokejau:daktarei 600 lt,akuserei 200 lt,anesteze 100 lt(LABAI BJAURI BOBA PASITAIKE)jauciu ir be pinigu butu taip pat kalbejus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morgan: 11 birželio 2008 - 18:13
pirmą vaiką gymdžiau Šv. Jokūbo ligoninėje- buvo tiesiog baisu. Kalbu apie gydytojas. Po gymdymo dar dvi savaitės gydžiausi ginekologiniame skyriuje dėl sepsio- vaiką pamačiau tik po to kai baigiasi gydymas, nes jis gulėjo vaikų skyriuje. Dabar susitariau su gydytoją iš VGN, gymdyti reikia rugpjūtį. Bijau tik, kad neįvyktų taip kaip kai kurios pasakoja- paskutinių momentų gydytoja dingsta ir neatsako į skambučius.
Atsakyti
QUOTE(jerume @ 2008 06 11, 21:31)
Dabar susitariau su gydytoją iš VGN, gymdyti reikia rugpjūtį. Bijau tik, kad neįvyktų taip kaip kai kurios pasakoja- paskutinių momentų gydytoja dingsta ir neatsako į skambučius.

Nieko baisaus, kiti gydytojai priims gimdyma irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2008 06 11, 19:12)

Uz gimdyma mokejau:daktarei 600 lt,akuserei 200 lt,anesteze 100 lt(LABAI BJAURI BOBA PASITAIKE)jauciu ir be pinigu butu taip pat kalbejus.

Nesuprantu, kam mokėt, jei kažkas nepatiko? jei bjauri boba - tai reikėjo ir nemokėti tongue.gif o ir šiaip labai jau daug mokėjai, matyt todėl labai daug tikėjaisi ir po gimdymo 4u.gif

Visada mes šioje temose susidursime ir su puikiais atsiliepimais, ir su kritiškais - pasikartosiu - viskas priklauso nuo mūsų pačių ir mus supančių žmonių 4u.gif Besirenkančios gimdymo namus - nuvažiuokit į visus, apsidairykit ir nutarsit - jei remsitės tik šiais pasisakymais - tik galva apsisuks biggrin.gif
Atsakyti
Labutis, norejau pasiteirauti gal kas zinote kap ten su tom mokamom palatom? Ar reikia is anksto del ju tartis ir moketi, ar viskas tik po gimdymo?
Atsakyti
QUOTE(Linuxa @ 2008 06 12, 15:39)
Labutis, norejau pasiteirauti gal kas zinote kap ten su tom mokamom palatom? Ar reikia is anksto del ju tartis ir moketi, ar viskas tik po gimdymo?

as taip issivaizduoju, kad kazkaip atvaziavus gimdyt reik is karto sakyt , kad noretum - tik va klausimas ar gausi... ax.gif nors kai tiek gimdymu, as jau pradedu nebesitiket gaut tokios palatos... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gigitata: 12 birželio 2008 - 14:44
QUOTE(Mazule @ 2008 06 12, 13:59)
Nesuprantu, kam mokėt, jei kažkas nepatiko? jei bjauri boba - tai reikėjo ir nemokėti  tongue.gif o ir šiaip labai jau daug mokėjai, matyt todėl labai daug tikėjaisi ir po gimdymo  4u.gif

Visada mes šioje temose susidursime ir su puikiais atsiliepimais, ir su kritiškais - pasikartosiu - viskas priklauso nuo mūsų pačių ir mus supančių žmonių  4u.gif Besirenkančios gimdymo namus  - nuvažiuokit į visus, apsidairykit ir nutarsit - jei remsitės tik šiais pasisakymais -  tik galva apsisuks  biggrin.gif

Tai va kad,dabar jau nebesitarciau ir nemokciau,pirmas vaikas mano buvo,o ir su dakate taremes tai ji pati pasake kiek reiks moket biggrin.gif Jau kai taries tai zinai kad patiko ar ne reiks moekt.Ji nakti is namu atvaziavo.Nesiskundziu as daktares darbu schmoll.gif Viskas ciki,tik kas po to buvo tai man nepatiko.Tikejausi daug matyt todel kad dar akys rozinem spalvom sviete lotuliukas.gif Zinau tik tiek dabar kad duosi sesutem i kisene lakstys ir viska darys neduosi nieko nebus,nors aisku nekalbu apie visas,tik matyt as nepapuoliau i tos stebuklingos pamaina biggrin.gif

Del palatos tos VIP reikia tartis,tariasi tik tuo atveju jei yra plnuotas gimdymas,jei gimdymas netyciukas,tariesi kai jau buni gimdykloj ir jei ji laisva gali gaut.Nors man akusere sake kad neverta jos imt kai gimdziau.
Atsakyti