QUOTE(Mazule @ 2008 06 12, 13:59)
Nesuprantu, kam mokėt, jei kažkas nepatiko? jei bjauri boba - tai reikėjo ir nemokėti

o ir šiaip labai jau daug mokėjai, matyt todėl labai daug tikėjaisi ir po gimdymo
Visada mes šioje temose susidursime ir su puikiais atsiliepimais, ir su kritiškais - pasikartosiu - viskas priklauso nuo mūsų pačių ir mus supančių žmonių

Besirenkančios gimdymo namus - nuvažiuokit į visus, apsidairykit ir nutarsit - jei remsitės tik šiais pasisakymais - tik galva apsisuks
Tai va kad,dabar jau nebesitarciau ir nemokciau,pirmas vaikas mano buvo,o ir su dakate taremes tai ji pati pasake kiek reiks moket

Jau kai taries tai zinai kad patiko ar ne reiks moekt.Ji nakti is namu atvaziavo.Nesiskundziu as daktares darbu

Viskas ciki,tik kas po to buvo tai man nepatiko.Tikejausi daug matyt todel kad dar akys rozinem spalvom sviete

Zinau tik tiek dabar kad duosi sesutem i kisene lakstys ir viska darys neduosi nieko nebus,nors aisku nekalbu apie visas,tik matyt as nepapuoliau i tos stebuklingos pamaina
Del palatos tos VIP reikia tartis,tariasi tik tuo atveju jei yra plnuotas gimdymas,jei gimdymas netyciukas,tariesi kai jau buni gimdykloj ir jei ji laisva gali gaut.Nors man akusere sake kad neverta jos imt kai gimdziau.