Įkraunama...
Įkraunama...

Ciklamenai

Atsiprasau,o kas per gaivinimas ledukais? ax.gif
Atsakyti
Bent aš kai matau, kad leipsta gėlytė, nes namie per šilta, uždedu ledukų (ne ant lapų, po jais- ant žemių). Maniškėm padėjo.
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 08 28, 00:40)
Nieko naujo neparašysiu blush2.gif Kad ir toliau siautėja mano šerkšnotasis ax.gif Kad vien žiedstiebių ilgis 33-35 cm. O žiedai 13-15 cm. Kad jau žydi 8 žiedai, o nauji pumpurai vis kraunasi ir kraunasi... schmoll.gif Ir lapai didžiausi mirksiukas.gif Ir kuo čia pasibaigs? schmoll.gif Tai gal yra ir tokių? Su pažeista psichika. Neužmiegančių? tongue.gif  schmoll.gif

Norejau paklausti o su kuo laistote savo gelyte kad tokie ziedeliai? Mano tai jau uzmigo verysad.gif
Atsakyti
Pasakykit ką reiškia užmigo? blush2.gif Kaip atrodo tada? Nes gal maniškė nenuleipo, o migt susiruošė? Visus žiedus nusukau (na taip parašyta buvo, kad ne skint, o išsukt), ir pakirpus nuleipusius sumerkiau į vazelę- atsigavo- gražiausia puokštė ant stalo smile.gif Žiūrėsim kaip bus su pačiu augalėliu. Papurškiu aš jį trąšom, lyg ir lapeliai stiebtis ima... g.gif
Atsakyti
[quote=lialka,2009 09 19, 18:46]
Pasakykit ką reiškia užmigo? blush-anim-cl.gif

Na mano tai ziedus numete, lapeliai nugleibe tokie pasidare, tai skaitau kad ir uzmigo smile.gif
Atsakyti
O tai lapeliai bent pageltę, susiraitę? Tokius lapelius nukirpt? Aš jau sumąsčiau kad mano naujasis ciklamenas susirgo (kiek skaičiau apie tų gėlių ligas, tai nusprendžiau, kad susirgo vytuliu)... Bet jei prieš užmigdami nuleipsta, tai gal čia miegot susiruošė? mastau.gif Nesu mačius dar miegančio ciklameno (mano turimas niekada nemiegojo ir nesnaudė, metų metus ištisai žydi) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 30 rugsėjo 2009 - 13:40
Maniškių, "kai nori miego" lapeliai pagelsta, suglemba ir tuomet pradedu mažiau laistyti ir leidžiu pailsėti ax.gif
Atsakyti
Ačiū labai! Turiu viltį kad miega!!!! O jau buvau bepalaidojanti biggrin.gif Ech... lauksim pavasario, gal dar turėsiu savo raudonžiedę? g.gif:
Atsakyti
Aš savo dvi užmigusias supūdžiau. Paliejau, to ir užteko.. Dabar beliko 2 raudonos ir violetinė minimukės. Nė vienos kur džiaugtusi širdis. O parduotuvėje mačiau banguotas wub.gif blush2.gif ax.gif midi. Tai išglosčiau ir palinkėjau gerų šeimininkių.. karsta.gif Grožis... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2009 09 30, 21:44)
Aš savo dvi užmigusias supūdžiau. Paliejau, to ir užteko.. Dabar beliko 2 raudonos ir violetinė minimukės. Nė vienos kur džiaugtusi širdis. O parduotuvėje mačiau banguotas  wub.gif blush2.gif  ax.gif midi. Tai išglosčiau ir palinkėjau gerų šeimininkių.. karsta.gif Grožis... wub.gif

Tikriausiai būčiau neištvėrusi ir nusipirkusi blush2.gif

Tai gal labai vėsiai laikei, kad supuvo g.gif
Atsakyti
Kadangi praėjusiais metais pirmajį savo ciklameną numarinau, nežinau kaip ir kodėl, tai šiemet labai jau saugau ir kol kas atrodo viskas jiems gerai. Tik va, žiedeliai ant kotelių kai kurie ima ir nulinksta. Koteliai pasidaro tokie nugeibę, nors žiedas dar gražus. Kodėl? Per mažai vandens? Bijau perlaistyt ir supūdyt. sad.gif
Lapai gražūs žali, skleidžiasi nauji žiedai.
Atsakyti
Aš tai kokius 7 numarinau. 3 dar laikosi. Greitai sėsiu tuos kurie kvepia. blush2.gif
Jei kas norit pabandyt pasiset - galiu duoti sėklų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 02 spalio 2009 - 14:59