Atsiprasau,o kas per gaivinimas ledukais?

Bent aš kai matau, kad leipsta gėlytė, nes namie per šilta, uždedu ledukų (ne ant lapų, po jais- ant žemių). Maniškėm padėjo.
QUOTE(Fonda @ 2009 08 28, 00:40)
Nieko naujo neparašysiu
Kad ir toliau siautėja mano šerkšnotasis
Kad vien žiedstiebių ilgis 33-35 cm. O žiedai 13-15 cm. Kad jau žydi 8 žiedai, o nauji pumpurai vis kraunasi ir kraunasi...
Ir lapai didžiausi
Ir kuo čia pasibaigs?
Tai gal yra ir tokių? Su pažeista psichika. Neužmiegančių?

Norejau paklausti o su kuo laistote savo gelyte kad tokie ziedeliai? Mano tai jau uzmigo

Pasakykit ką reiškia užmigo?
Kaip atrodo tada? Nes gal maniškė nenuleipo, o migt susiruošė? Visus žiedus nusukau (na taip parašyta buvo, kad ne skint, o išsukt), ir pakirpus nuleipusius sumerkiau į vazelę- atsigavo- gražiausia puokštė ant stalo
Žiūrėsim kaip bus su pačiu augalėliu. Papurškiu aš jį trąšom, lyg ir lapeliai stiebtis ima...

[quote=lialka,2009 09 19, 18:46]
Na mano tai ziedus numete, lapeliai nugleibe tokie pasidare, tai skaitau kad ir uzmigo

Na mano tai ziedus numete, lapeliai nugleibe tokie pasidare, tai skaitau kad ir uzmigo

O tai lapeliai bent pageltę, susiraitę? Tokius lapelius nukirpt? Aš jau sumąsčiau kad mano naujasis ciklamenas susirgo (kiek skaičiau apie tų gėlių ligas, tai nusprendžiau, kad susirgo vytuliu)... Bet jei prieš užmigdami nuleipsta, tai gal čia miegot susiruošė?
Nesu mačius dar miegančio ciklameno (mano turimas niekada nemiegojo ir nesnaudė, metų metus ištisai žydi)

Maniškių, "kai nori miego" lapeliai pagelsta, suglemba ir tuomet pradedu mažiau laistyti ir leidžiu pailsėti

Ačiū labai! Turiu viltį kad miega!!!! O jau buvau bepalaidojanti
Ech... lauksim pavasario, gal dar turėsiu savo raudonžiedę?
:

Aš savo dvi užmigusias supūdžiau. Paliejau, to ir užteko.. Dabar beliko 2 raudonos ir violetinė minimukės. Nė vienos kur džiaugtusi širdis. O parduotuvėje mačiau banguotas
midi. Tai išglosčiau ir palinkėjau gerų šeimininkių..
Grožis...

QUOTE(milereta @ 2009 09 30, 21:44)
Aš savo dvi užmigusias supūdžiau. Paliejau, to ir užteko.. Dabar beliko 2 raudonos ir violetinė minimukės. Nė vienos kur džiaugtusi širdis. O parduotuvėje mačiau banguotas
midi. Tai išglosčiau ir palinkėjau gerų šeimininkių..
Grožis... 

Tikriausiai būčiau neištvėrusi ir nusipirkusi

Tai gal labai vėsiai laikei, kad supuvo

Kadangi praėjusiais metais pirmajį savo ciklameną numarinau, nežinau kaip ir kodėl, tai šiemet labai jau saugau ir kol kas atrodo viskas jiems gerai. Tik va, žiedeliai ant kotelių kai kurie ima ir nulinksta. Koteliai pasidaro tokie nugeibę, nors žiedas dar gražus. Kodėl? Per mažai vandens? Bijau perlaistyt ir supūdyt. 
Lapai gražūs žali, skleidžiasi nauji žiedai.

Lapai gražūs žali, skleidžiasi nauji žiedai.
Aš tai kokius 7 numarinau. 3 dar laikosi. Greitai sėsiu tuos kurie kvepia.
Jei kas norit pabandyt pasiset - galiu duoti sėklų.

Jei kas norit pabandyt pasiset - galiu duoti sėklų.