Sveikutes merginos.Reikia patarimo: turiu ciklomena jau senokai ir žydi be sustojimo-kartais gausiau, kartais mažiau.Laistau kas antrą dieną per viršų, lapkočiai tik būdavo išstypę tokie, bet dabar dar ir lapai šviesoki ir žemyn raitosi. Kas čia galėtų būti? Kaip Jūs manot?

sveikos 
dovanoju ciklamena. gavau su gimtadieniu dovanu, nu bet nepatinka man jis nors tu ka.... gal kuri priimtumet? grazus toksai, zydi tai jau menesi laiko ryyyskiai ruzavai
nuotrauka cia:
http://www.ipix.lt/images/39872572.jpg
Veiksmas Kaune:)

dovanoju ciklamena. gavau su gimtadieniu dovanu, nu bet nepatinka man jis nors tu ka.... gal kuri priimtumet? grazus toksai, zydi tai jau menesi laiko ryyyskiai ruzavai

nuotrauka cia:
http://www.ipix.lt/images/39872572.jpg
Veiksmas Kaune:)
Pagaliau maniskis sukrove pumpurelius)...jau jie stiebiasi i virsu(pora savaiciu tai trunka)...atrodo bus ruzavas
(pirkau nukainuota, tik pora lapu nudziuvusiu is gelytes buvo like) Pastebejau, kad labai nemegsta saules, jai pora valandu ant sauletos palanges pastovi, tai lapukai linksta
Tikiuosi vasara jam nebus per karsta

QUOTE(Mimi08 @ 2010 04 15, 17:32)
Pagaliau maniskis sukrove pumpurelius)...jau jie stiebiasi i virsu(pora savaiciu tai trunka)...atrodo bus ruzavas
(pirkau nukainuota, tik pora lapu nudziuvusiu is gelytes buvo like) Pastebejau, kad labai nemegsta saules, jai pora valandu ant sauletos palanges pastovi, tai lapukai linksta
Tikiuosi vasara jam nebus per karsta 

Jei turi balkoną - vasarą ten ir laikyk. O tiesioginių saulės spindulių jis nelabai mėgsta

QUOTE(jediara @ 2010 04 15, 21:12)
Jei turi balkoną - vasarą ten ir laikyk. O tiesioginių saulės spindulių jis nelabai mėgsta 

Neturiu balkono, pas mus cia anglijoj nera balkonu

QUOTE(Mimi08 @ 2010 04 16, 23:44)
Neturiu balkono, pas mus cia anglijoj nera balkonu
Teks laikyti kur nors atokiau lango...Tikiuosi isgyvens 

Anglijoje juos juk tiesiog gėlynuose augina

QUOTE(jediara @ 2010 04 16, 22:45)
Anglijoje juos juk tiesiog gėlynuose augina
, nebent gyveni apartamentuose ir neturi gėlyno 

Matai, mes ne nuosavam name gyvenam. jai butu savas sodas tada taip, o dabar. Pas juos gi ten pagal spalvas, rusis viskas susodinta

sveikos
na o cia mano augintinis, trpt gal isejes ,,i lapus", bet man grazus ir dar kokia 30 ziedeliu bus tai tikrai

QUOTE(Erika20 @ 2010 05 01, 10:11)
sveikos
na o cia mano augintinis, trpt gal isejes ,,i lapus", bet man grazus ir dar kokia 30 ziedeliu bus tai tikrai

Spalva tai

QUOTE(Erika20 @ 2010 05 01, 09:11)
sveikos

Norejau rodyti saviski, bet nedesiu nes mano spalva lygiai tokia pati

praziopsojau sao ciklameno vasaros miega
Tik dabar nuskyniau lapus su keliais dar neprisiskleidusiais pumpurais(pora lapu ir tie istype) kaip manot jai dabar as jo menesi neliesiu(nukisau uz spintos) ar yra galimybe,
kad ziema jis man augs vesliai?

Sveikos
Gavau dovanu lapkricio men. raudona dideli ciklamena, zydejo labai labai, bet kazkas atsitiko dabar, gal perlaisciau: koteliai minksteja prie zemes ir paskui vysta. Sugalvojau patikrinti ar svogunas nesupuves, patyrinejau ikisus pirstus ir neradau jokio svoguno! Tik saknu kruva. Tai ka man dabar daryt? Ar jau tam ciklamenui viso gero ar dar atsigaus?

QUOTE(Moterytė @ 2010 01 13, 21:59)
Labas mergaitės,
apie ką tylim
.Kažkodėl tylu temutėje,prašau parašykite,ar būna Ciklamenų be svogūnėlių,atrodo taip saikingai liejau,netikiu,kad praradau gėlytę
.Iš anksto dėkoju 

QUOTE(Mimi08 @ 2010 01 14, 22:59)
O del svoguno tai kiek zinau ciklamenai turi svogunus, o kur galejo jis dingt
Turejo but pasodintas svogunas siek tiek iskiles virs zemes....

Gavau dovanu lapkricio men. raudona dideli ciklamena, zydejo labai labai, bet kazkas atsitiko dabar, gal perlaisciau: koteliai minksteja prie zemes ir paskui vysta. Sugalvojau patikrinti ar svogunas nesupuves, patyrinejau ikisus pirstus ir neradau jokio svoguno! Tik saknu kruva. Tai ka man dabar daryt? Ar jau tam ciklamenui viso gero ar dar atsigaus?