Įkraunama...
Įkraunama...

Ciklamenai

Sveikutes merginos.Reikia patarimo: turiu ciklomena jau senokai ir žydi be sustojimo-kartais gausiau, kartais mažiau.Laistau kas antrą dieną per viršų, lapkočiai tik būdavo išstypę tokie, bet dabar dar ir lapai šviesoki ir žemyn raitosi. Kas čia galėtų būti? Kaip Jūs manot? g.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
dovanoju ciklamena. gavau su gimtadieniu dovanu, nu bet nepatinka man jis nors tu ka.... gal kuri priimtumet? grazus toksai, zydi tai jau menesi laiko ryyyskiai ruzavai smile.gif
nuotrauka cia:
http://www.ipix.lt/images/39872572.jpg

Veiksmas Kaune:)
Atsakyti
Pagaliau maniskis sukrove pumpurelius)...jau jie stiebiasi i virsu(pora savaiciu tai trunka)...atrodo bus ruzavas thumbup.gif(pirkau nukainuota, tik pora lapu nudziuvusiu is gelytes buvo like) Pastebejau, kad labai nemegsta saules, jai pora valandu ant sauletos palanges pastovi, tai lapukai linksta ax.gif Tikiuosi vasara jam nebus per karsta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimi08 @ 2010 04 15, 17:32)
Pagaliau maniskis sukrove pumpurelius)...jau jie stiebiasi i virsu(pora savaiciu tai trunka)...atrodo bus ruzavas thumbup.gif(pirkau nukainuota, tik pora lapu nudziuvusiu is gelytes buvo like) Pastebejau, kad labai nemegsta saules, jai pora valandu ant sauletos palanges pastovi, tai lapukai linksta ax.gif Tikiuosi vasara jam nebus per karsta blink.gif

Jei turi balkoną - vasarą ten ir laikyk. O tiesioginių saulės spindulių jis nelabai mėgsta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 15, 21:12)
Jei turi balkoną - vasarą ten ir laikyk. O tiesioginių saulės spindulių jis nelabai mėgsta  schmoll.gif

Neturiu balkono, pas mus cia anglijoj nera balkonu verysad.gif Teks laikyti kur nors atokiau lango...Tikiuosi isgyvens unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimi08 @ 2010 04 16, 23:44)
Neturiu balkono, pas mus cia anglijoj nera balkonu verysad.gif Teks laikyti kur nors atokiau lango...Tikiuosi isgyvens unsure.gif

Anglijoje juos juk tiesiog gėlynuose augina smile.gif , nebent gyveni apartamentuose ir neturi gėlyno ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 16, 22:45)
Anglijoje juos juk tiesiog gėlynuose augina smile.gif , nebent gyveni apartamentuose ir neturi gėlyno  ax.gif

Matai, mes ne nuosavam name gyvenam. jai butu savas sodas tada taip, o dabar. Pas juos gi ten pagal spalvas, rusis viskas susodinta unsure.gif o be to yra ir pas juos ciklamenas vienas, bet is jo tik keli lapai nudziuve palike nes ten kur gelynas saule istisai kaitina verysad.gif Nemanau, kad isgyventu maniskis ten schmoll.gif Jau turi 2 ziedus(ir dar daug bus), galiu pasakyti, kad kai ziedas pilnai uzauga prasiskleidzia labai greit(mazdaug per valanda visi ziedlapiai), labai idomus ziedai, is pradziu issiskleidzia kaip gele(tik vidurys i bloga puse) o paskui ziedlapiai kyla i virsu thumbup.gif Spalva tokia idomi... Ruzava, bet i raudonuma toki..man labai grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mimi08: 22 balandžio 2010 - 19:05
sveikos 4u.gif na o cia mano augintinis, trpt gal isejes ,,i lapus", bet man grazus ir dar kokia 30 ziedeliu bus tai tikrai ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 01, 10:11)
sveikos  4u.gif na o cia mano augintinis, trpt gal isejes ,,i lapus", bet man grazus ir dar kokia 30 ziedeliu bus tai tikrai  ax.gif

Spalva tai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika20 @ 2010 05 01, 09:11)
sveikos  4u.gif na o cia mano augintinis, trpt gal isejes ,,i lapus", bet man grazus ir dar kokia 30 ziedeliu bus tai tikrai  ax.gif
user posted image
user posted image

Norejau rodyti saviski, bet nedesiu nes mano spalva lygiai tokia pati wub.gif labai dziaugiuosi, nes ji nuostabi thumbup.gif maniau, kad baltas bus(irgi labai grazu, bet sita man labiau prie sirdies wub.gif ) ziedus sukroves, jau kai kurie ir nuzydeti turetu nes apie pora menesiu zydi ir krasteliai jau po truputi juoduot pradeda. bet ir neissiskleidusiu dar yra, ir vis dar krauna naujus pumpurus bigsmile.gif Tik va nezinau taip turi buti ar cia jam kas negerai, lapeliai geltonuoja..i diena po viena tai tikrai....as juos nuskinu. Ar palikt, kad patys nukristu? Del ko taip? Visa laika stovejo ant palanges, bet viena diena grizusi is sveciu(prabuvom visa diena) radau visa nuleipusi(ir lapai ir ziedai i sonus iskrite buvo), nukeliau nuo palanges, priliejau gausiai tai kita diena vel grazus buvo. nesupratau kas cia jam buvo...stovedavo jis ir ant saulutes-nieko..o cia isvykom vienai dienai ir va..Mb juokiasi, kad cia is ilgesio lotuliukas.gif
Atsakyti
praziopsojau sao ciklameno vasaros miega doh.gif Tik dabar nuskyniau lapus su keliais dar neprisiskleidusiais pumpurais(pora lapu ir tie istype) kaip manot jai dabar as jo menesi neliesiu(nukisau uz spintos) ar yra galimybe, doh.gif kad ziema jis man augs vesliai?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Moterytė @ 2010 01 13, 21:59)
Labas mergaitės,  4u.gif apie ką tylim g.gif  smile.gif  .Kažkodėl tylu  temutėje,prašau parašykite,ar būna Ciklamenų be svogūnėlių,atrodo taip saikingai liejau,netikiu,kad praradau gėlytę  verysad.gif .Iš anksto dėkoju notworthy.gif

QUOTE(Mimi08 @ 2010 01 14, 22:59)
O del svoguno tai kiek zinau ciklamenai turi svogunus, o kur galejo jis dingt blink.gif Turejo but pasodintas svogunas siek tiek iskiles virs zemes....

Gavau dovanu lapkricio men. raudona dideli ciklamena, zydejo labai labai, bet kazkas atsitiko dabar, gal perlaisciau: koteliai minksteja prie zemes ir paskui vysta. Sugalvojau patikrinti ar svogunas nesupuves, patyrinejau ikisus pirstus ir neradau jokio svoguno! Tik saknu kruva. Tai ka man dabar daryt? Ar jau tam ciklamenui viso gero ar dar atsigaus?
Atsakyti