Įkraunama...
Įkraunama...

Ciklamenai

Ačiū, uups. Na, nežinau tiksliai, kada tas laikas, internete radau, kad hederifolium nuo rugpjūčio iki kovo sėti. Užtai ir pamaniau, jei jau dabar visų sėklų prekyba pagyvėjo, gal ir jų bus kas užsivežę. Susidomėjau vien dėl alpinariumo. Norėjau pamėginti auginti šiuos užsispyrėlius smile.gif. Bet jei toks vargas su jų sėklom Lietuvoj, tuomet nežinau. unsure.gif
Dėl lėtumo tai taip, neva, jei sėjate rugpjūtį pražys kitų metų Kalėdoms. Beveik pusantrų metų reikia jiems "subręsti".
Atsakyti
uups, bet graži šeimyna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimi08 @ 2010 02 22, 16:48)
O kada atsiras ziedai? kai suaugs nauji lapai visi ar kaip?

Na pirma lapeliai užauga, o poto nesustodami žiedai pasipila thumbup.gif
Ir jei jam tavo namuose patiks tik laikykis smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit padet? blush2.gif
Pamirsau palaistyt mamos ciklamena, ti siandien pamaciau kad visas nuleipes doh.gif
Ar imanoma atgaivinti? buvau trumpam uzmerkus i vandeni, dabar vonioj tamsiai palikau. Nudziut tai nenudziuves, ik visi lapai ir ziedai kabo.
Gal dar kokiu patarimu bus?
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2010 02 23, 14:52)
Merginos, gal galit padet?  blush2.gif
Pamirsau palaistyt mamos ciklamena, ti siandien pamaciau kad visas nuleipes  doh.gif
Ar imanoma atgaivinti? buvau trumpam uzmerkus i vandeni, dabar vonioj tamsiai palikau. Nudziut tai nenudziuves, ik visi lapai ir ziedai kabo.
Gal dar kokiu patarimu bus?

Ar pavyko isgelbeti? unsure.gif
Atsakyti
Gavau dovanų tokį gražuolį
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2010 02 28, 17:35)
Gavau dovanų tokį gražuolį

Tikrai gražus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 02 28, 18:20)
Tikrai gražus  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif Jediara, kiek rūšių gėlių augini ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2010 02 28, 19:23)
Ačiū 4u.gif Jediara, kiek rūšių gėlių augini ax.gif

Nemažai ax.gif
Atsakyti
smile.gif mano ciklamenas jau nuzydejo verysad.gif ka cia man su juo daryt?
Atsakyti
Nelabai suprantu,ar ciklamanai labai greit nuzydi,vos per kelias dienas?Nes jau turiu antra toki augaliuka,kai pirkau atrode,oho koks grazuolis ir nauju ziedeliu bus ir va,nulinko,isglebo.Neperlaisciau,skersvejyje nepalikau ir ne ant saules sad.gif
Atsakyti
Draugė pirko ir taip pat per keletą dienų "nuleipo" - nepatinka jiems oro kaita: parduotuvė, laukas , namai rolleyes.gif
Atsakyti