Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai, mokyklos Airijoje

Aciu, uz nuomone! 4u.gif Zinokit, jau atsibodo beaiskunti, kad didelis, ir kad bus lb idomu mokyklelej, ir draugu susiras, ir skaityti ismoks, ir futbola zais smile.gif (pazistamos berniukas pasakoja) ir kuprine pirksime, daug piestuku ir pan... Ir niekas nepadeda. g.gif
Pazistama uzrase vaikiukus dvi sav iki rugsejo pirmos, prieme. Bandysim. Jei ne, palauksim dar metelius. Eisiu sian pasiklausti.
Laukiu dar nuomoniu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(CarpeDiem @ 2011 08 16, 10:46)
Aciu, uz nuomone!  4u.gif Zinokit, jau atsibodo beaiskunti, kad didelis, ir kad bus lb idomu mokyklelej, ir draugu susiras, ir skaityti ismoks, ir futbola zais smile.gif (pazistamos berniukas pasakoja) ir kuprine pirksime, daug piestuku ir pan...  Ir niekas nepadeda.  g.gif
Pazistama uzrase vaikiukus dvi sav iki rugsejo pirmos, prieme. Bandysim. Jei ne, palauksim dar metelius. Eisiu sian pasiklausti.
Laukiu dar nuomoniu  bigsmile.gif

La.Su mano sūnum buvo taip pat.Maniškiui 4,8 buvo,kai pradėjo eiti į mokyklą,tai šiek tiek didesnis ax.gif Darželio nelankęs,kalbos 0,kiek iš multikų žinojo,draugų neturėjo.Buvo nedrąsus maminukas biggrin.gif .Atsimenu reikėjo vasarą prieš mokyklą porą kartų į mokyklą atvest,nu kad apsižiūrėtų,susipažintų.Tai abi dienas verkė,man į koją įsikirtęs stovėjo,nei ką pamatė,nei susipažino doh.gif Tai man buvo baisus galvos skausmas ir rūpestis,kaip bus tą rugsėjį.Ogi nuvedžiau,neverkė,bet ....pasodinau į suolą ir palaukiau,bet negalėjau savo akim patikėti,į mane nei neatsisuko biggrin.gif Po trijų valandų vos ėjo išvesti biggrin.gif

Ten jei labai verkia,buvo tokių nemažai,tėvai anksčiau pasiima,bet šiaip mokytojos nušnekina,užima.Gal iš pradžių lengva nebus,o gal kaip tik patiks.Sunku ką patarti,nepažįstant vaikučio.Aš leisčiau dabar 4u.gif Mažesni greičiau pripranta.Kad ir kaip nuspręsite,linkiu ,kad būtų neskausminga biggrin.gif
Atsakyti
Spygla, kaip faina, kad taip graziai viskas baigesi bigsmile.gif Koks saunuolis vaikiukas. Mano nedrasuolis irgi buvo mamytes koja apsikabines darzeli doh.gif Laaabai noriu tiketi, kad nepasikartos tai.
O mes sian buvom mokykleleje. Su asarom akyse vis klausinejo ar viskas, ar jau einam, ar nepasiliksim... Oh unsure.gif Nors ir direktorius lb geras zmogus, uzkalbina ji, kamuoli padovanuojo, siule paspardyti kartu, bet tas ne ir viskas, nieko jam nereikia, nieko nenori. Beje, patare leisti i mokykla, sake mokytojos uzims ji (kaip jus,Spygla, ir sakot). Sako buna ir asaru, bet viskas baigiasi laimingai.
Ryt eisim pirksim uniforma ir jau 30d bandysim eiti bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(CarpeDiem @ 2011 08 16, 12:46)
Aciu, uz nuomone!  4u.gif Zinokit, jau atsibodo beaiskunti, kad didelis, ir kad bus lb idomu mokyklelej, ir draugu susiras, ir skaityti ismoks, ir futbola zais smile.gif (pazistamos berniukas pasakoja) ir kuprine pirksime, daug piestuku ir pan...  Ir niekas nepadeda.  g.gif
Laukiu dar nuomoniu  bigsmile.gif

mano sunui lapkriti 5 metai...buvau uzrasiuusi ji jau , bet kadangi penktadieni persikraustem nuo senosios gyvenamosios vietos 100 kilometru, tai dabar tenka ieskoti naujos mokykleles...irgi bijau ar priims ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2011 08 17, 16:11)
mano sunui lapkriti 5 metai...buvau uzrasiuusi  ji jau , bet kadangi penktadieni persikraustem nuo senosios gyvenamosios vietos 100 kilometru, tai dabar tenka ieskoti naujos mokykleles...irgi bijau ar priims ar ne? g.gif

Zinokit, manau ir jus priims. smile.gif Mus prieme, ir kaip minejau, drauges du vaikiukus prieme irgi butent dvi savaites iki mokyklos, turi ir jus priimti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CarpeDiem: 17 rugpjūčio 2011 - 23:13
QUOTE(CarpeDiem @ 2011 08 18, 00:12)
Zinokit, manau ir jus priims. smile.gif Mus prieme, ir kaip minejau, drauges du vaikiukus prieme irgi butent dvi savaites iki mokyklos, turi ir jus priimti smile.gif

vieni sako kad kalbos reikia, o kiti sako, kad kalba ten greitai ismoksta....tai kaip istikruju?
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2011 08 18, 13:33)
vieni sako kad kalbos reikia, o kiti sako, kad kalba ten greitai ismoksta....tai kaip istikruju?

Kaip mums pasake mokyklos direktorius, kad vaikai, kurie atejo i mokykla visiskai nemokedami anglu kalbos, per pirmus mokslo metus jau puikiusiai susisneka. bigsmile.gif
Maniskis moka iki 10 suskaiciuoti angliskai ir dar keleta zodziu, bei fraziu. Bet tikrai tai yra mazoka. O drauges berniukas irgi nelankes darzelio, be anglu kalbos ejo i mokyklele ir db su vyresniaja sese sneka tik angliskai.
Bunant namuose vaikai anglu kalbos neismoks, tad tik darzeli ar mokykloj jie prades sneketi. Beje, sneketi taisiklinga anglu kalba! smile.gif
Atsakyti
i tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CarpeDiem @ 2011 08 18, 14:54)
Kaip mums pasake mokyklos direktorius, kad vaikai, kurie atejo i mokykla visiskai nemokedami anglu kalbos, per pirmus mokslo metus jau puikiusiai susisneka.  bigsmile.gif
Maniskis moka iki 10 suskaiciuoti angliskai ir dar keleta zodziu, bei fraziu. Bet tikrai tai yra mazoka. O drauges berniukas irgi nelankes darzelio, be anglu kalbos ejo i mokyklele ir db su vyresniaja sese sneka tik angliskai.
Bunant namuose vaikai anglu kalbos neismoks, tad tik darzeli ar mokykloj jie prades sneketi. Beje, sneketi taisiklinga anglu kalba!  smile.gif

na as irgi manau, kad vaikai imlus yra ir ismoks greitai.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedulia @ 2011 08 18, 16:56)

Dekui! Lb naudinga informacija. 4u.gif
Atsakyti
sveikos, mamos, ar kuri turite konkrecios informacijos kur Dubline yra lietuviski darzeliai? man i darba uz 3 men, vaikuciui bus 11 men, ir svarstom ivairius variantus. mes patys gyvename Dublin 7, na tai kazkur tame rajone, aciu labai!
Atsakyti
mamytes,1.nuo kokio amziaus TIKSLIAI gali priimti i nemokama preschoola? tom keliom valandom.
2. Ar yra kokia pagalba vienisai mamytei del darzeliu,jei ji dirbtu part time? (ta prasme ar reiketu moketi pilna kaina uz darzelio valandas,,ar yra kokia nuolaidele.?)
dekui smile.gif
Atsakyti