QUOTE(CarpeDiem @ 2011 08 16, 10:46)
Aciu, uz nuomone!

Zinokit, jau atsibodo beaiskunti, kad didelis, ir kad bus lb idomu mokyklelej, ir draugu susiras, ir skaityti ismoks, ir futbola zais

(pazistamos berniukas pasakoja) ir kuprine pirksime, daug piestuku ir pan... Ir niekas nepadeda.
Pazistama uzrase vaikiukus dvi sav iki rugsejo pirmos, prieme. Bandysim. Jei ne, palauksim dar metelius. Eisiu sian pasiklausti.
Laukiu dar nuomoniu
La.Su mano sūnum buvo taip pat.Maniškiui 4,8 buvo,kai pradėjo eiti į mokyklą,tai šiek tiek didesnis

Darželio nelankęs,kalbos 0,kiek iš multikų žinojo,draugų neturėjo.Buvo nedrąsus maminukas

.Atsimenu reikėjo vasarą prieš mokyklą porą kartų į mokyklą atvest,nu kad apsižiūrėtų,susipažintų.Tai abi dienas verkė,man į koją įsikirtęs stovėjo,nei ką pamatė,nei susipažino

Tai man buvo baisus galvos skausmas ir rūpestis,kaip bus tą rugsėjį.Ogi nuvedžiau,neverkė,bet ....pasodinau į suolą ir palaukiau,bet negalėjau savo akim patikėti,į mane nei neatsisuko

Po trijų valandų vos ėjo išvesti
Ten jei labai verkia,buvo tokių nemažai,tėvai anksčiau pasiima,bet šiaip mokytojos nušnekina,užima.Gal iš pradžių lengva nebus,o gal kaip tik patiks.Sunku ką patarti,nepažįstant vaikučio.Aš leisčiau dabar

Mažesni greičiau pripranta.Kad ir kaip nuspręsite,linkiu ,kad būtų neskausminga