Labas, mamytes !
Labai domiuosi mokyklomis Airijoje . Gal kam teko ten vest paauglius . Niekaip negaliu apsisprest vykt pas vyra (jis ten jau treti metai) vien del dukru .Bijau , kad mokslai nenukentetu ...Bukit geros , papasakokit kaip sekasi jusu vaikams mokykloje , kaip pradejot eit ...
Labai domiuosi mokyklomis Airijoje . Gal kam teko ten vest paauglius . Niekaip negaliu apsisprest vykt pas vyra (jis ten jau treti metai) vien del dukru .Bijau , kad mokslai nenukentetu ...Bukit geros , papasakokit kaip sekasi jusu vaikams mokykloje , kaip pradejot eit ...
QUOTE(skruzde @ 2007 03 26, 13:55)
Čia Airijoje tokiose įstaigose,tikrai šilumos daugiau...mano sūnus ėjo LT i darželį ir čia į mokyklą ir kai aš jo paklausiu-kur tau geriau čia ar LT?Tai jo atsakymas,kad čia-vaikai geresni...Buvau pradėjusi vesti į lietuvišką mokyklėlę ambasadoje-jam t.p.labai nepatiko lietuviški vaikai
kad ir man pačiai kai kurie tėvai nepatikdavo ( kurie ateidavo i ambasadą)

Sveikutes

Na su mano sunumi tas pats.Jam irgi tie lietuviski vaikai nepatinka

QUOTE(pluke1 @ 2007 04 30, 13:49)
Labas, mamytes !
labukas. mano MB pusbrolio mergyte didesne pradejo eit i mokykla, ne visai paaigle, bet 11m. tai anglu persilauze pakankamai greitai ir visai neblogai istojo i vezes, cia tai viskas sekasi neblogai, tik kad issilavinimo lygis truputuka zemesnis, tad mokslai kaip ir nelieka tokiam pat lygmeny kaip Lietuvoje. taciau kita vertus, LT mokytis reikia beprotiskai ir nenormaliai daug, jei pagal visus reikalavimus, o cia vaikai turi laiko ir lauke pabegioti. na o blogumas, kad ji buvo baigusi 3 berods klases LT, tad mazai dar rase ir skaite lietuviskai, tad cia visas baisumas. nors ir yra LT mokykleles, bet jos tik sekmadieniais ir viskas zaidimo forma, tad normalaus mokslo ten nera. na bet tavo mergaites jau paaugles, tai bent su lietuviu kalbe tokiu bedu neturetu buti

Sveikos mamytes
as taipat jau labai domiuosi darzeliais,nes jau atsibodo sedeti namuose noriu dirbti
mano berniukui metukai ir du menesiai,zinau kad dar mazas,bet radau lietuviska darzeli ir susitariau kad po nauju metu jau pradesiu vesti
i savaite 100lt.nemanau kad tai daug,i tai ieina ir maitinimas
ten vaikuciai ir pietu miegeli daro ir anglu pamokeles vyksta
visa tai yra dublin15,blance.Jau labai laukiu,nes mano vaikas labai jau nori bendrauti,o pazystamu su vaikais neturiu

QUOTE(ogis23 @ 2007 05 11, 11:46)
radau lietuviska darzeli ir susitariau kad po nauju metu jau pradesiu vesti
i savaite 100lt.nemanau kad tai daug,i tai ieina ir maitinimas
ten vaikuciai ir pietu miegeli daro ir anglu pamokeles vyksta
visa tai yra dublin15,blance.Jau labai laukiu,nes mano vaikas labai jau nori bendrauti,o pazystamu su vaikais neturiu 

Na, apie sita darzeli cia kelios mamytes nekaip atsiliepe buvo... O jis oficialiai isteigtas yra? Patvirtintas Health Centro? Vaikai apdrausti? Daug daug klausimu man kyla... Nesakau, kad airiu darzai-auksas, ale ...
apie tai nieko nezinau
o kazin kodel blogai atsiliepe?

QUOTE(ogis23 @ 2007 05 11, 18:03)
Sake, kad labai saukia ant vaiku ten... Net ir prie tevu

QUOTE(laurechka @ 2007 05 12, 17:25)
Aš ir tokį dalyką girdėjau

nu as prisiklausiau jusu,tai ir man atsoko fantazija
mano vaikas tikrai bus per mazas kad pasakytu kad ten ji skriaudzia ar seip elgiasi netinkamai
po nauju nuvaziuosi apziureti,bet maza galimybe kad ten ji vesiu
nebezinau kur galeciau rasti arti namu ir gera darzeli
arba aukle
Papildyta:
patarkit,o gal jus is mamu kuri priziurit vaikucius

Papildyta:
QUOTE(ogis23 @ 2007 05 15, 16:09)
nu as prisiklausiau jusu,tai ir man atsoko fantazija
mano vaikas tikrai bus per mazas kad pasakytu kad ten ji skriaudzia ar seip elgiasi netinkamai
po nauju nuvaziuosi apziureti,bet maza galimybe kad ten ji vesiu
nebezinau kur galeciau rasti arti namu ir gera darzeli
arba aukle

patarkit,o gal jus is mamu kuri priziurit vaikucius