Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek išleidote pinigų auto remontui?

QUOTE(Akvile_ @ 2008 05 28, 13:34)
isleidau kazkada 800 remontui, ir buvo gaila.,....

Tik tiek??? Laimes kudikis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indvai3 @ 2008 05 29, 14:09)
as turiu BMW, pirkau 2007 rugpjuti. Servisus jau tris aplankiau isleidau 3200 lt.... Be 1000 lt nera ko vaziuoti i servisa...  Toks jausmas kad tik mano masina genda verysad.gif

O kurių metų?
Genda visos, tik skirtumas toks, kad BMW originalios detalės brangios, o kitokių servisai nesutinka dėti, sako ne ta mašina, kad taupyti reikėtų.
Aš susumavau, kad man jau išėjo 5000 lt.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 05 29, 22:42)
Tik tiek??? Laimes kudikis... 4u.gif

Nu nu, jei netiuninguoji, tai ir tiek yra daug... as sumokejau 600 Lt irgi buvo gaila, bet nors rezultatas jauciasi, tik ar ilgam...
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2008 05 30, 17:51)
Nu nu, jei netiuninguoji, tai ir tiek yra daug... as sumokejau 600 Lt irgi buvo gaila, bet nors rezultatas jauciasi, tik ar ilgam...

Tiuningavimas neįeina į auto remonto išlaidas.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2008 06 02, 08:40)
Tiuningavimas neįeina į auto remonto išlaidas.

jei masina ruosiama lenktynems, tai irgi ne remonto islaidos wink.gif
Atsakyti
Jau koki 2000 lt
per du metus
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2008 06 02, 18:50)
jei masina ruosiama lenktynems, tai irgi ne remonto islaidos wink.gif

Akivaizdu, kad tamsta nesupratote temos pavadinimo. Aš kalbu apie automobilio, su kuriuo kasdien važinėjama būtiną remontą. Prie ko čia tiuningai ir lenktynės. Tai jau yra papildomos investicijos, o ne būtinos.
Atsakyti
Jau greitai metai, kaip su savo passatu važinėju, tepalus keičiau jau du kartus, tuojau ir trečią pakeisiu - nuvažiuoju palyginus nemažai. Tai per tą laiką priekinius šarnyrus, apatinius ir viršutinius, pasikeičiau, ir stabdžių šlangeles, viso apie 1000 lt.
Tiesa, šarnyrų pakeitimas pas pažįstamus kainavo 800 lt. Kemi vien tik už detales būčiau daugiau sumokėjusi doh.gif Tai gana pigiai apsisukau, bet vis tiek gaila lotuliukas.gif
Ir vis tos dvi raudonos raidės TDI biggrin.gif tik keletas KW prie traukos - o ir pakaba kietesnė, prie to pačio dauguma detalių bangesnės, rekomenduojami tepalai brangesni ir t.t... doh.gif
Nebūčiau pagalvojus, kad tiek gali skirtis unsure.gif
Atsakyti
Mašiną turiu tik kelis mėn. bet jau teko jos remontui išleisti apie 500lt doh.gif
Atsakyti
atrodo ir man teks patustint pinigine doh.gif siandien parvaziavau, ir islipant is masinos isgirdau kazkoki girgzdejima gale- tada dar keleta kartu isedau- islipau, isedau islipau- ir vis tas ikyrus girgzdejimas- toks kaip metalines lovos sprandzinku girgzdejimas doh.gif susinervinau, nete dabar jau prisiskaiciau kad tai kazkokios ivores, liaudiskai vadinamos girgzdukais- tik neisivaizduoju kiek kainuos man sis remontas, ir koks pavojus vazinet su girgzdanciom- nes vilniuj tai tikrai nesiremontuosiu, o i rajona dar pora savaiciu vaziuot neketinau unsure.gif
gal kas turit patirties su tais girgzdukais? ar nieko nenutiks jei dar pavazinesiu su ja, koks pavojus- gal gali ir kiti dalykai saibom pareit vazinejant su neremontuota unsure.gif ?
tiesa, masina opel astra 99metu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 04 birželio 2008 - 18:22
O ne rankinis stabdis užtrauktas ten girdžda? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2008 06 05, 09:15)
O ne rankinis stabdis užtrauktas ten girdžda? smile.gif

o ir jis girgzdet gali bigsmile.gif ? siaip tai jo kai uztraukiu tada ir tas girgzdejimas atsiranda, bet tai ku tada daryt ax.gif ?
Atsakyti