na cia as matyt, kaip blondine, suprtau ne taip kazka. As kai noriu siuvineti ant lino, tai perku linine kanva ir tada man kazkaip paprasta skaiciuoti buna.
VAaizdas ant paprasto lino gal ir graziau, bet ant kanvos paprasciau
QUOTE(etaeta @ 2008 05 22, 11:51)
na cia as matyt, kaip blondine, suprtau ne taip kazka. As kai noriu siuvineti ant lino, tai perku linine kanva ir tada man kazkaip paprasta skaiciuoti buna.
VAaizdas ant paprasto lino gal ir graziau, bet ant kanvos paprasciau 
kartais geriau vienas tikrai gražus ir kokybiškas darbas, nei 10 greitų
QUOTE(sizike @ 2008 05 22, 12:53)
kartais geriau vienas tikrai gražus ir kokybiškas darbas, nei 10 greitų
todėl šiuo atveju ir renkuosi liną 
nu as nesakiau kad pas mane gaunasi negrazus ir nekokybiski
QUOTE(sizike @ 2008 05 22, 11:22)
ant lino nėr langiukų jokių
reik atsiskaičiuot po 2 siūlus kaip vieną langelį... o yra tokių, kurios ir per 1 siūlą siuvinėja
bet čia man jau per didelė užduotis
Susidaigstyk
Na va dar pasirodau paskutinius savo darbus. Siuvinejau Marija su kudikiu, bet iveliau klaida, tai siuvinesiu is naujo
, o sita jau rado nauja seimininka

O dabar siuvineju stai ka, jau kaip ir nedaug liko

O dabar siuvineju stai ka, jau kaip ir nedaug liko
QUOTE(eMAr @ 2008 05 22, 12:05)
ojojo, toj vietoj jaučiu reik susidaigstyt
nematau toj Marijoj jokių klaidų
QUOTE(etaeta @ 2008 05 22, 12:07)
Na va dar pasirodau paskutinius savo darbus. Siuvinejau Marija su kudikiu, bet iveliau klaida, tai siuvinesiu is naujo
, o sita jau rado nauja seimininka

rėmindama šį, ovalu siuvinį kaip ji rėminai??? i keturkampi rėma su pasportu ar be jo????
nes mano darbas taip pat ovalus ir galvoju kaip reiks ji irėmint
QUOTE(Džeinė @ 2008 05 22, 13:22)
rėmindama šį, ovalu siuvinį kaip ji rėminai??? i keturkampi rėma su pasportu ar be jo???? 
As jau toki viena esu reminusi, nes labai cia jo visi nori. Iremintas atrodo stai taip

Papildyta:
QUOTE(sizike @ 2008 05 22, 13:20)
As pati matau klaidas ir negaliu tokio darbo parduoti, o cia buvo uzsakymas, zinau kad tie zmones gal ir nematytu, bet man paciai negrazu ir viskas, vyras irgi sako tu visiskai
QUOTE(etaeta @ 2008 05 22, 13:07)
Oho jau kaip daug padarei
Beje, dabar ir aš siuvinėju nuo apačios, nežinau, kas man tada buvo užėję, kad pradėjau siuvinėti nuo viršaus
Beje, mačiau dėl lino turėjot diskusiją. Kol nepradedi siuvinėti ant lino, visada atrodo, kad tai labai sudėtinga. Tačiau juokingiausia, kad taip visai nėra. Aš irgi vis rinkdavausi kanvą, nes galvojau, kad ant lino ojojoj kaip sunku. Bet pabandžiusi liną net nesiruošiu grįžti atgal prie kanvos
Papildyta:
QUOTE(sizike @ 2008 05 22, 11:59)
klausykit, aš čia tokiu klausimu. siuvinėju dabar darbą ant lino... ir pastebėjau, kad esu žiopla nemokėtoja skaičiuot
jei tik man reikia paskaičiuot 5 langelių į viršų ir 4 į šoną tarpą, tai iškart ne ten nuskaičiuoju, pradedu siuvinėt, o po to tenka ardyt
nors skaičiuoju ne po vieną kartą
ką daryt?
nes šitas paveikslas užsiuvinėtas ne pilnai ir vietomis gan nemaži tarpai tarp siuvinėtų vietų
gal yra koks stebuklingas skaičiavimo būdas?
Aš skaičiuoju taip mintyse: "keturi į viršų nuo viršaus" (kas reiškia, kad nuo viršutinės kryžiuko linijos keturi langučiai turi likti laisvi iki apatinės naujo langučio linijos. Tas pats į kairę arba į dešinę. Visada schemoje pažiūriu, kiek turi likti "laisvų" langučių. Ir dar turiu mintyse tokią sąvoką kaip "žirgo ėjimas". Tai tada, kai vienas langutis ir kitas siuvinėjamas tokiu atstumu, kaip eina žirgas ant šachmatų lentos
QUOTE(giedress @ 2008 05 22, 12:17)
mergaitės, aš ant lino nesiuvinėjus dar, dėl to irgi noriu paklausti - tie langiukai matosi taip pat ryškiai kaip ant kanvos? Na, suprantu, kad jie kitokie yra, bet tikriausiai nėra sunku skaičiuoti? 
Langučių ant lino nėr
Noriu pasitiklint del adatu,26 nr kokiai aidai tinka?jos mazesnes uz 24 nr ania?
QUOTE(Klajokle @ 2008 05 22, 14:50)
Noriu pasitiklint del adatu,26 nr kokiai aidai tinka?jos mazesnes uz 24 nr ania?
26 mažesnės už 24. Aš tai viską 28 siuvinėju, nes man taip patogiausia
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 05 22, 14:47)
Oho jau kaip daug padarei
Šaunuolė
Tuoj ir baigsi
Matau, siuvinėji nuo apačios, tai mano išsiuvinėta skrybėlė kol kas vieniša kabo 
Beje, dabar ir aš siuvinėju nuo apačios, nežinau, kas man tada buvo užėję, kad pradėjau siuvinėti nuo viršaus
O man nesigauna is virsaus, labai skubu sita darbeli padaryti, nes pazadejau iki vasaros