Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Jaučiu, kad jau daug kas kalbėjo apie plastikinę kanvą, bet nepykit, kad neturiu ada perskaityti, 42 temų... Gal kas jau bandėte nt jos siuvinėti? Aš iš kasiulai.lt užsisakiau, laukiu siuntinuko, bet nelabai turiu schemučių tiem mažiem darbeliam. Labiausiai norėčiau kalėdinių, kad kabinti ant eglutės, gal kas turite? Juk pats laikas jau ruoštis Kalėdoms wink.gif
Atsakyti
Nu nepykit merginos, bet nelabai suprantu ko jus is to paveikslo norit, normalus paveikslas, viskas matosi, nereikia ten jokios fantazinos, kai susitvarkys ir isiremins viskas su juo bus ok. Esu toki maciusi issiuvineta ir viskas ten gerai matosi. O kad kazkas parase, kad nenoretu tokio gauti, tai jau cia to zmogaus skonio reikalas. Kiekviena siuvineja kas jai patinka ir nera cia reikalo niekinti kitu darbus. Kruvos cia yra kuriu as nei kabinciau nei siuvineciau, kaip ir visos kitos, vienoms mano darbai nepatinka, kitoms kitu, nu negali viskas visoms patikti. Ir niekinti kitu darbus doh.gif nu man truksta zodziu. Nepykit, bet jau darosi kazkaip nemalo skaityti, manau sitas forumas tikrai ne tam skirtas. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 05 20, 11:40)
Jaučiu, kad jau daug kas kalbėjo apie plastikinę kanvą, bet nepykit, kad neturiu ada perskaityti, 42 temų... Gal kas jau bandėte nt jos siuvinėti? Aš iš kasiulai.lt užsisakiau, laukiu siuntinuko, bet nelabai turiu schemučių tiem mažiem darbeliam. Labiausiai norėčiau kalėdinių, kad kabinti ant eglutės, gal kas turite? Juk pats laikas jau ruoštis Kalėdoms wink.gif

parasyk kur siusti atsiusiu kelias schemutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 05 20, 10:40)

o as kaip tik siandien gavau plastikines kanvos thumbup.gif
guli pries akis... irgi galvoju, ka siuvineti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 05 20, 10:40)

http://photofile.ru/...651563/#breadcr

cia pasiziurek 4u.gif gal rasi ka nors tinkamo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 05 20, 10:46)
O kad kazkas parase, kad nenoretu tokio gauti, tai jau cia to zmogaus skonio reikalas. Kiekviena siuvineja kas jai patinka ir nera cia reikalo niekinti kitu darbus.

nu svarbiausia, kad tas žmogus, kuriam tas paveikslas skirtas, norėtų jį gauti mirksiukas.gif nes neretai būna, kad siuvinėtoja siuvinėja, nes jai gražu, o tam, kuriam dovanoja, gal ir nelabai ax.gif bet vis tiek turi priimti ir pakabinti, nes kitu atveju dovanotoja įsižeis.
o tai, kad žmogus parašė, kad nenorėtų tokio darbo gauti, tai nėra darbo niekinimas - tiesiog atkreipė dėmesį, kad ne visiems gali būt gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 05 20, 11:46)
Nu nepykit merginos, bet nelabai suprantu ko jus is to paveikslo norit, normalus paveikslas, viskas matosi, nereikia ten jokios fantazinos, kai susitvarkys ir isiremins viskas su juo bus ok. Esu toki maciusi issiuvineta ir viskas ten gerai matosi. O kad kazkas parase, kad nenoretu tokio gauti, tai jau cia to zmogaus skonio reikalas. Kiekviena siuvineja kas jai patinka ir nera cia reikalo niekinti kitu darbus. Kruvos cia yra kuriu as nei kabinciau nei siuvineciau, kaip ir visos kitos, vienoms mano darbai nepatinka, kitoms kitu, nu negali viskas visoms patikti. Ir niekinti kitu darbus  doh.gif  nu man truksta zodziu. Nepykit, bet jau darosi kazkaip nemalo skaityti, manau sitas forumas tikrai ne tam skirtas.  4u.gif
Papildyta:

parasyk kur siusti atsiusiu kelias schemutes  4u.gif

Oi, kaip fainai, man į dkuliesiene@gmail.com aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 05 20, 12:33)
nu svarbiausia, kad tas žmogus, kuriam tas paveikslas skirtas, norėtų jį gauti  mirksiukas.gif nes neretai būna, kad siuvinėtoja siuvinėja, nes jai gražu, o tam, kuriam dovanoja, gal ir nelabai  ax.gif bet vis tiek turi priimti ir pakabinti, nes kitu atveju dovanotoja įsižeis.
o tai, kad žmogus parašė, kad nenorėtų tokio darbo gauti, tai nėra darbo niekinimas - tiesiog atkreipė dėmesį, kad ne visiems gali būt gražu  mirksiukas.gif

si pasisakyma turejau galvoje, bet daugiau nematau prasmes diskutuoti, tiesiog mano manymu forumas ne tam skirtas 4u.gif
QUOTE(winia @ 2008 05 20, 10:53)
o kas ta dėmė su parausvinimu??? liežuvis?

man tai čia labai baisus paveikslas, nepavydžiu tam, kas gaus smile.gif
mesčiau aš jį su visa kanva smile.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 05 20, 12:33)
Oi, kaip fainai, man į dkuliesiene@gmail.com  aciu labai  4u.gif

issiunciau schemas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 20 gegužės 2008 - 11:55
Kaip cia uzvire kalbos apie ta "Bucini" ohmy.gif
As truputi sujauksiu viska ir pasirodysiu nors ir nedidelis tas mano darbelis. Ga pamenat, kad pries pora savauteliu kokiu viena mergina prase issiuvineti juostele su gelytemis vestuvinei sukenelei. Tai stai rodau, kokias rugiageles atradau ax.gif

http://public.fotki....as/img7431.html

Zadejo ir nuotrauka atsiust, kai sukenele bus pasiuta, tai ir tada dar pasirodysiu blush2.gif labai idomu kaip atrodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 05 20, 12:33)
nu svarbiausia, kad tas žmogus, kuriam tas paveikslas skirtas, norėtų jį gauti  mirksiukas.gif nes neretai būna, kad siuvinėtoja siuvinėja, nes jai gražu, o tam, kuriam dovanoja, gal ir nelabai  ax.gif bet vis tiek turi priimti ir pakabinti, nes kitu atveju dovanotoja įsižeis.
o tai, kad žmogus parašė, kad nenorėtų tokio darbo gauti, tai nėra darbo niekinimas - tiesiog atkreipė dėmesį, kad ne visiems gali būt gražu  mirksiukas.gif

beprasmiška čia ką nors aiškinti:)
šitoj temoj galima tik girti girti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 05 20, 12:56)

Manau si tema skirta keistis informacija ir pagelbeti viena kitai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 05 20, 12:56)

Winia o ka tu siuvineji? Pasirodyk
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 05 20, 12:55)
Kaip cia uzvire kalbos apie ta "Bucini"    ohmy.gif
As truputi sujauksiu viska ir pasirodysiu nors ir nedidelis tas mano darbelis. Ga pamenat, kad pries pora savauteliu kokiu viena mergina prase issiuvineti juostele su gelytemis vestuvinei sukenelei. Tai stai rodau, kokias rugiageles atradau  ax.gif

http://public.fotki....as/img7431.html

Zadejo ir nuotrauka atsiust, kai sukenele bus pasiuta, tai ir tada dar pasirodysiu  blush2.gif  labai idomu kaip atrodys  smile.gif

grazi mintis, vestuvine suknele papuosti siuviniais. wub.gif
Atsakyti